Pufi fericiti de ian-feb 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Of dece zau, ia-o si tu mai usor. Nici macar eu care stau acasa nu fac mancare si curatenie zilnic. Pt ea gatesc o data la 2 zile, pt noi la fel sau mai rar. Mai mancam si prostii sau de pe la Seven.
Cred ca este si o perioada mai dificila a pufilor, Cum ziceam Mara ma solicita tot mai mult iar eu ma simt tot mai obosita. Si Alex se plangea de Yannis atomic si mamicile din parc de la noi, cu pui de varsta apropiate cu Mara, sunt asa mai pe stilul zombi de ceva vreme.
Poate vom reusi si noi sa ne odihnim sau sa ne adaptam.
De plimbare nu mai indraznesc sa zic nimic, cand puteti voi dati un semn.
Noi daca e vremea ok poate mergem la ferma maine.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...haideti ca amfc coffe....e fierbinteeee

ccred ca am adormit dupa 2..habar n-am de ce...am fost linistita si am fc o gramade de chestii prin casa( e JM la pescuit si am fost free), dupa care jiji s-a trezit de vreo 2 ori...pt lapte....oare cat o sa mai vrea lapte noaptea?????

acu m-am trez la 7...i-am dat lapte..si am pus sa fac o musaca...cat se face carnea...beau si eu linistita coffe...

sa aveti un we superb....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Neata!

Dece nu fi trista, mama..asta este....e perioada de crestere as copiiilor, noi contam tot mai putin....dar o sa vina si vremea noastra, ai sa vezi...

Daca tu esti trista?eu ce sa zic...nu mai zic ca m abate tomaca.......

incearca sa te gandesti la lucruri frumoase...ca nu vor mai fi asa mici ever...si cum nu am profitat de gravidenie, nu profitam nici de asta, si mai incolo o sa ne para rau....

vezi tu si toate ca fiecare perioada are frumusetea avantajele si dezavantajele ei....asa ca mai fura si tu ce poti pt tine.....o ora, doua...in rest asta e viata de mama cu copil mic.....(da cu doi copii mici?)

so don't worry, be happy!!!!!!!!!!!!da???????

eu mai am doua luni, apoi dumnezeus tie ce o fi............
insa incerc sa ma pastrez limpede la cap....ca la cresa nu il duc...si om vedea cum o sa ne descurcam........

dorm prost...ma foiesc, nu imi gasesc locul.......deja trebe macara........sa ma intorc....ivan maseleste...........sotul la lucru mult si super obosit........de restul nici nu va mai zic.........ca n-are rost.........

asa ca...........

asta este...

un we superb va doresc!

am avut un vis superb.......in biserica eram si cu niste flori deosebite.........lume multa.....nus tiu ce era exact...dar a fost foarte frumos.........
am asa o liniste in suflet......

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 28+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Dece sar'na de cofee... s-a cam racit, da e buna si asa. Eu zic sa gasesti un pic de timp si pt tine, mai ales ca e weekend.... sa te odihnesti la pranz odata cu Luca, sa faci un mic shopping, sa te plimbi... dar nu asa la modul.. hai ca trebuie sa o bifez si p-asta. Mai 'molo' asa, cum se zice... nu te grabeste nimeni. Si gandeste-te la lucruri frumoase... uite cat de fericiti ar trebui sa fim numai pt ca avem minunile astea mici langa noi si ca suntem cu totii sanatosi.

BF si pentru voi o imbratisare. Sunt convinsa ca o sa treceti repede peste perioada asta. E important ca sunteti impreuna

Bea cred ca a fost un vis deosebit daca ti-a adus liniste in suflet.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

da, nyny, aveam nevoie..........mareeee nevoie.........

e sis aici, asa ca am baby sitter un pic...asa ca bag grey la greu......ma relaxeaza si ma faca sa ma mai gandesc la valorile vietii si la faptul ca sunt sanatoasa si tot familionu e sanatos si ca sunt altii mult mai rau ca noi si tot tre sa traiasca...asa ca....doamne ajuta!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 28+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Fac un capitol nou.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune: