Pufi fericiti de ian-feb 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g buna! tomaca, cred ca toate suntem mai mult sau mai putin mame elicopter. stau dupa fundu lui toata ziua, asa e, dar caut sa ma abtin, sa-l las totusi sa umble pe unde vrea si nu e periculos (am groaza cu sertarele la bucatarie, sa nu le deschida prea tare si sa cada peste el...). iar cand cade pur si simplu il ignor, doar daca e mai nasol, si incepe sa urle, il iau si-l pup. mama satelit poate, gravitez in jurul lui _ mama lui Stefan, pui scump |
Da, satelit vreau si eu sa fiu
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

tomaca spune:
Ce ziceti fetelor (pentru practicante doar), ne lasam de diete si aplicam tratamentele homeopate de mai jos?
Le-am gasit la un subiect de remedii homeopate.
Ptr Doamne si domnisoare
Pentru dobandirea unui abdomen plat
•Tratament: Lycopodium 5CH (abdomenul superior umflat), Carbo Vegetabilis 5CH (abdomenul inferior umflat) sau China Rubra 5CH (daca tot abdomenul este umflat).
•Posologie: 2 granule de 3 ori pe zi, de preferinta cu o jumatate de ora inainte de masa sau la o ora dupa masa. Tratamentul trebui oprit cand balonarile dispar.
Pentru definirea taliei •Tratament: tinctura de Pilosella (vulturica).
•Posologie: 30 picaturi de 3 ori pe zi (ca atare sau diluata in putina apa), timp de 3 saptamani. Ia o saptamana pauza intre doua cure.
Pentru a slabi in regiunea coapselor
•Tratament: Thuya occidentalis 5CH.
•Posologie: 2 granule de 3 ori pe zi (de preferinta cu o jumatate de ora inainte de masa sau la o ora dupa masa), o saptamana pe luna, pana observi ca rotunjimile au disparut
Granule contra celulitei
•Tratament: Natrum Sulfuricum 5CH (celulita generalizata), Natrum Muriaticum 5CH (celulita localizata in partea inferioara a corpului).
•Posologie: 2 granule de trei ori pe zi (de preferinta cu o jumatate de ora inainte de masa sau la o ora dupa masa). Tratamentul poate fi reluat daca celulita persista, insa cu conditia de a face o pauza de o saptamana intre doua cure.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
ana_g spune:
| citat din mesajul lui tomaca Ce ziceti fetelor (pentru practicante doar), ne lasam de diete si aplicam tratamentele homeopate de mai jos? Ptr Doamne si domnisoare Pentru dobandirea unui abdomen plat •Tratament: Lycopodium 5CH (abdomenul superior umflat), Carbo Vegetabilis 5CH (abdomenul inferior umflat) sau China Rubra 5CH (daca tot abdomenul este umflat). •Posologie: 2 granule de 3 ori pe zi, de preferinta cu o jumatate de ora inainte de masa sau la o ora dupa masa. Tratamentul trebui oprit cand balonarile dispar. Pentru definirea taliei •Tratament: tinctura de Pilosella (vulturica). •Posologie: 30 picaturi de 3 ori pe zi (ca atare sau diluata in putina apa), timp de 3 saptamani. Ia o saptamana pauza intre doua cure. Pentru a slabi in regiunea coapselor •Tratament: Thuya occidentalis 5CH. •Posologie: 2 granule de 3 ori pe zi (de preferinta cu o jumatate de ora inainte de masa sau la o ora dupa masa), o saptamana pe luna, pana observi ca rotunjimile au disparut Granule contra celulitei •Tratament: Natrum Sulfuricum 5CH (celulita generalizata), Natrum Muriaticum 5CH (celulita localizata in partea inferioara a corpului). •Posologie: 2 granule de trei ori pe zi (de preferinta cu o jumatate de ora inainte de masa sau la o ora dupa masa). Tratamentul poate fi reluat daca celulita persista, insa cu conditia de a face o pauza de o saptamana intre doua cure. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
banuiesc ca toate astea in completarea unei diete, nu? si se pot lua toate de-odata?
oricum, eu-s doar aspiranta, mai am pana la practicanta. de "maine" sau de "lunea viitoare".
_
mama lui Stefan, pui scump
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui miremia Buna fetelor! Mi se pare Mara din ce in ce mai solicitanta, ori am obosit eu. ![]() Am bagat la cuptor o musaca pt toata familia, mai diet asa, sper sa iasa ceva. Mi-e dor de micul grec. ![]() ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Si nouaaaaaa!!!
Scuze de absenta, dar avem tati de Yannis in Grecia si nu prea stau pe forum sau pe net in general.
Da recuperez io acasa...sper....
Va pup!!!
de
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Sta de pe la 8 pana la 18. Si oricum el e matinal si la 7 mx 7 30 se trezea. Daca iesim din casa la 7 30, la 7:45 suntem acolo. Am vorbit si noi despre a incepe gradi cu un program mai soft. Ni s-a explicat cum ca e greu sa il obisnuiesti sa stea mai mult, dupa ce s-a obisnuit cu un anume program. Eu chiar ma bucur ca il pot duce incepand cu ora 7. Pt ca atunci cand voi lucra, nu stiu ce si unde si cat timp vom mai avea la dispozitie. Preferam sa il stim obisnuit cu progr asta de la inceput. Exista si program scurt sau il scurtezi tu. De ex ni s=a zis ca il putem duce si dupa 9, dar sa ii dam micul dejun. La aceasta gradi au si program baby-sitting. Si lasi copilul min 4 ore, parca. Kiti NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/183-botosei-little-star.html" target="_blank">botosei "Little Star" roz si www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/194-bratara-primavara.html" target="_blank"> bratara "Primavara" Magazinul meu |
Mire, la noi la gradi duci copilul undeva intre 8 si 9. Fiind langa tine, nu cred ca e o problema sa aterizati acolo pe la 9. La gradinitele cum e cea unde mergem noi (eu si Miki) e paguba de bani sa o duci abia la 11 ptr ca la gradinitele noastre se gateste acolo si mesele sunt incluse in pret (mananci sau nu, sunt incluse in taxa lunara) so platesti mai mult dar nu beneficiezi de tot. In schimb, la gradinitele cu catering unde alegi ce mese vrei si platesti numai mesele respective, presupun ca o poti duce fara probleme abia de la 11 si alegi sa i se serveasca acolo numai pranzul si o iei la 14 inainte de somn si platesti program scurt...cred ca e posibil. Stiu vreo 2 grdi asa la noi in zona.
de
Yannis
ana_g spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Ana multumim ca intrebati de noi si LA Multi Ani!, e Sf. Ana azi, nu? de Yannis |
da, asa e, multumesc

scuze
_
mama lui Stefan, pui scump
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_g
da, asa e, multumesc ![]() scuze _ mama lui Stefan, pui scump |
La multi ani Ana!

La multi ani tuturor Anelor!
Alex

Noi va asteptam, si pe net si acasa.
Ms de info cu gradi. Poate pana o sa mearga si Mara la gradi o sa-si schimbe programul. Stiu ca in taxa intra si mic dejunul, de aia ma intrebam daca nu exista gradi cu program special de masa.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
La multi ani Ana! ![]() ![]() La multi ani tuturor Anelor! Alex ![]() ![]() Noi va asteptam, si pe net si acasa. Ms de info cu gradi. Poate pana o sa mearga si Mara la gradi o sa-si schimbe programul. Stiu ca in taxa intra si mic dejunul, de aia ma intrebam daca nu exista gradi cu program special de masa. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
La gradi cu catering nu intra in taxa micul dejun. Platesti o taxa ptr gradi si mesele le platesti separat in functie de ptr ce optezi. Adik daca stii ca ai bebe si ii dai oricum lapte acasa la trezire, poti bifa fara mic dejun. iar e avantajos la catering, de ex daca lipseste pe motiv de...plecati un weekend relungit, s-a imbolnavit si stii clar ca nu o duci 1 sat sau un numar de zile, poti anunta sa nu i se comande portie si iarasi platesti mai putin la sfarsitul lunii.
de
Yannis
decenuela spune:
buna seara fete dragi
sunt la zi cu toate dar n-am avut timp sa scriu...nu mai am timp de nik...zilele trec la fel...una cate una...si sunt obosita...o oboseala din aia de se aduna in timp...pt ca incerc sa le fac pe toate...si munca 8 ore si mancare si curatenie si stat k jiji in parc zilnic...cum le imapat cum le sucesc pt mine nu mai gasesc timp deloc.
norocul meu e ca am un copil cuminte si se joaca in general frumos in parc iar eu mai raman uitata pe o banca...cascand si miscandu-ma in reluare.
BF..offf...offf...sorry de concediul de kk pecare l-ati avut....si noi am aj la ac concluzie ca nu mai plec nicaieri fara el...bine , rau macar e cu noi. in leg cu aerosolii nici jiji nu statea si...a functionat astfel.cand dormea in prima parte are somnul profund ii puneam ala la nas si gata...poate nu e la fel de eficient fara masca dar zic eu ..ca se pune..el inspira...poti incerca...
miki mai povesteste-ne despre...scolar...
sorina...cum e bona?
a mea cik il plimba pe jos ...sa-l oboseasca si cand ajunge acasa manaca de rupe si doarme peste 3 ore...timp in care credca doarme si ea...ca nu mai face mai nik
...insa nu-mi mai bat capul...bine ca are grija de el..etc.
fetili sunt trista...nu mai am asa nicio buccurie...din asta marunta...n-am timp de mess...de o barfa mik...n-am mai fc shopping...nici macar online, n-am mai fost la un salon....nici macar cu mire nu m-am mai vz de ffff mult timp si stam destul de aproape...
stiti abia acu constientizez de ce mi se tot spunea sa profit de tot timpul cat am fost gravida...ca e per cea mai frumu...
acu ce sa zic...mai profititi cele care ink n-ati inceput munca...desi sunti ocupate cu pufii sunteti totusi...free...
depre jiji...nici nu stiu...evolueaza, ca toti ceilalti...are si el o masea...cred caa iesit odata cu dintele si de asta a fc asa urat cand am avut acele nopti de coma... merge cam aiurea...asa calca pe interior..i-am luat niste ghetutze care sa-i tina glezna si-l enerveaza...cine recomanda un ortoped de copii
ca eu nu mai tin minte nica....l-am strigat in parc..mai copile nu iesi in strada ( uitasem pe moment cum il cheama pe fi-miu ![]()

)
il iubesc asa de mult...si..stiu ca se vb despre calitatea timpului petrecut impreuna...insa park si acolo sunt deficitara. sper din suflet safie doar temporara aceasta perioada...
cu mare intarziere LA MULTI ANI ANA...si tuturor MARIILOR...
VA PUP SI SAAVETI O SEARA LINISTITA
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...