Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (197)
Raspunsuri - Pagina 14
mi_bebelina spune:
Alina, felicitari pentru baietel! Si la noi doar tati si-ar dori baietel....pana la urma o sa-mi doresc si eu ca sa-l fericesc
Desiree, era pepsiu prea acidulat, de-aia! Ca Dana e femeie serioasam, stim noi!![]()
Simo, lasa ca se compenseaza la tine cu fino-nepotica. Mai ales ca se muta langa voi.....
Laurita, adica schimbati faianta care era pusa? Daca-i pe-asa , sa stii ca se duce concediul tau la curte la munte. La mare nici nu mai vorbesc, doar daca iti pui piscina in casa.
Ba nu, o sa te simti la munte cand o sa ai de dat zapada din curte...
cleo78 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mi_bebelina![]() ![]() tuturor ce poarta numele Sfintei Maria! |
las multi ani si de la noi la toate Mariile!
(noi sarbautorim acum, pe stil moldovenesc
Luminel spune:
La multi ani Mariilor!
Alysh, asa de aproape stai de Rom Med? Ce pacat ca am ratat ocazia sa te cunosc in carne si oase!!!
Apropo de chiuretaj, de marti incoace am inceput sa am hemoragie mai mare decat in primele zile; cam ca la ciclu asa (sambata am stat cuminte dar duminica si luni am facut ceva efort, curatenie, cumparaturi). Aveti idee daca e normal sau ar trebui sa ma ingrijorez? Saptamana viitoare ma duc oricum la control...
Laura, n-ati fi putut sa-i spuneti de la inceput constructorului cum sa fie faianta si gresia si celelalte? nu exista posibilitatea asta?
Cleo, la multi ani Marei! SA stapaneasca sanatoasa bicicleta roz!
Alina, felicitari pentru baietel!!! o sa aveti pereche! e mai bine asa!
Dana, mai, mai ![]()
![]()

mi_bebelina, ce cautai mama pe forum la 3 dimineata?![]()
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
gabitzam spune:
Alina, ce ma bucur ca este baietel, o sa fie un mic rasfatat. Cred si eu ca Doru este tare bucuros. Sarcina usoara inainte si nastere si mai usoara. Pup.
Lumi, am trecut si eu prin asta multi-multi ani in urma. Cred ca e relativ normala sangerarea, dar e bine ca te duci la control totusi curand. Sanatate.
Cleo pupam Mara-Maruta-Mariuta ![]()
Si pup toate mamicile si feticile Mariute! Sa aveti o zi minunata!
DanaH spune:
La Multi Ani!!! si de la mine pt toate Mariile, mici si mari. Inclusiv pt printzesa mea, Teodora Maria, pt nepoata mea, Ana Maria, pt cumnata mea, pt nasha si fata ei. mamaaa, ce de mai sunt.
pe toate.
Luminel spune:
| citat din mesajul lui DanaH La Multi Ani!!! si de la mine pt toate Mariile, mici si mari. Inclusiv pt printzesa mea, Teodora Maria, pt nepoata mea, Ana Maria, pt cumnata mea, pt nasha si fata ei. mamaaa, ce de mai sunt. pe toate.Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) |
La multi ani si Mariei tale!
sunt peste 2 mil de roamani cu numele asta (sau derivate) cred ca e cel mai raspandit nume! adevarul ca e si frumos, mai ales la fetite
mi-ar fi placut sa o cheme si pe Cristiana asa
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui DanaH La Multi Ani!!! si de la mine pt toate Mariile, mici si mari. Inclusiv pt printzesa mea, Teodora Maria, pt nepoata mea, Ana Maria, pt cumnata mea, pt nasha si fata ei. mamaaa, ce de mai sunt. pe toate.Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) |
la multi multi ani si de la noi la Maria voastra

Luminel spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Lumi, am trecut si eu prin asta multi-multi ani in urma. Cred ca e relativ normala sangerarea, dar e bine ca te duci la control totusi curand. Sanatate. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Gabi,merci
ce ma ingrijoreaza e ca sambata duminica si luni nu a fost abundenta sangerarea (cam ca in ultima zi de ciclu) dar e marti incoace e ca in prima zi si ma si inteapa prin burta din cand in candufff, o sa o sun totusi pe dr... ca mi-a dat numarul ei de mobil.
Lorich spune:
La multi ani si de la noi tuturor sarbatoritilor!!
Alina ce veste buna!! Eu stiu ca va dotreati amandoi un baietel, stiu de cand va gandeati s afaceti anumite calcule, socoteli.
Simonacip![]()
![]()
ce dulce ai fost!!
Nicole iti doresc fetita, ca sa vezi despre ce vb noi. Ca asa..Robert e un lipici, te pupa, te iubeste d ete strange d egat, il iubesc d emor, ma uitam ieri la fatuca aia a lui frumoasa si ma gandeam ca as acum este la exterior, asa e si pe interior, il iubesc d emor. Dar iubirea de feetite, fetitele..sunt lipici by default. 

Ma duc ca se arde un blat la cuptor. Maine va dau ceva bun!