Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (197)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La noi a ramas caruciorul lui Raducu relativ nou, l-a purtat foarte putin, si are si doua randuri de huse/aparatoare. Cred ca o sa-l pun pe okazii sa-l vand, nici nu stiu ce sa fac cu el. Raducu ar fi in stare sa plece cu caruciorul in spate la cate e de zbanghiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

La noi a ramas caruciorul lui Raducu relativ nou, l-a purtat foarte putin, si are si doua randuri de huse/aparatoare. Cred ca o sa-l pun pe okazii sa-l vand, nici nu stiu ce sa fac cu el. Raducu ar fi in stare sa plece cu caruciorul in spate la cate e de zbanghiu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

He, he, te-am luat. Noi l-am dat de vreun an si ceva pe okazii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mi-bebelina Luminel, Nicole casa e gata, dar vrem niste modificari, gresie, faianta, chestii d-astea. Vad ca lucrarile merg repejor. Mergem zilnic pe acolo sa ne obisnuim. Nicole, in prel Ghencea sunt casele, stiu ca voi v-ati fa ut acum 2ani pe unde are soramea terenul, nu?ca ziceati ca veti fi vecine...
Alina Anto um a fost la eco? Mama, ce tare te tii cu aflarea sexului!!!
Lori, Lumi mama ce dreptate aveti cu fetitzele, sunt ceva de nedescris, de vis! Asta nu inseamna ca ne iubim mai putin baietii, dar te identifixi altfel cu o fetitza. Sunt asa draguuute, te omoara!
Cleo si eu ma intreb cum se descurca Mara ta pe acolo cu copiii...draga de ea.
YlariBafta! Doamne ajuta si cu gradi si cu bebe! Sa fie bine! Cat ar trebui sa fie plecT Emil?
Apropos de carucior. mirci nu a stat niciodata in el. Asa ca nu l-am mai folosit de pe la 1 an jumate. Folosit adica pe post de roaba, caram sacosile din piata cu el. Acum l-ar folosi pe al Ilincai, ea oricum nu sta niciodata in el...oooof...si ce mi-as fi dorit sa ma plimb spre parc cu copilul in carut!!!
Ali ce mai faci, frumoaso si slabo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Lori, Lumi mama ce dreptate aveti cu fetitzele, sunt ceva de nedescris, de vis! Asta nu inseamna ca ne iubim mai putin baietii, dar te identifixi altfel cu o fetitza. Sunt asa draguuute, te omoara!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Iubita scumpa Laurita, multam de intrebare....nu prididesc de cand am venit: sute de haine din bagaje de spalat + calcat, nu mai spun obiecte de pus la loc; programari pe la dr ca n-am mai fost demult. Soacra pe patul de moarte...o nebunie.
Cand va mutati mai exact? Poate reusim sa ne vedem saptamana viitoare daca sunteti aici si sper ca DA!

Am vazut subiecte interesante. Mi-a parut rau ca eram plecata si abia acum vazut mesajul lui Luminel, cunosteam bine clinica Rom med si am fost la niste monitorizari la dr Ivanov, stiam ca e ok. Nu mai zic ca stau la 30 de secunde de clinica asta si te-as fi luat la mine la o cafelutza si sa te intinzi putin,,,Dar iata, prea tarziu, bine ca s-a finalizat totul cu bine.

Am vazut intr-adevar poze superbe ale Adrianei cu printesele ei. De vis acolo, poate mergem si noi intr-o vacanta.

Am citit si despre Mara de Cleo si aventura cu plombitele, ma bucur ca aveti servicii bune si ati fost incantati de dr si infirmiere.

Am citit pe super diagonala si doar atat imi amintesc acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Lorich, Luminel- multumesc pentru sustinerea de a avea fetita. Sincer, eu nu duc lipsa de dragoste, David este foarte dulce la capitolul acesta, insa tati isi doreste cel mai mult o fetita. Mereu spune “sa ma iubeasca si pe mine cineva”. Dar si eu as fi foarte curioasa cum ar fi cu o fifita.
Belleane – eu am semnat cu Cord marirea ratei anuale, in conditiile unui ajutor de aprox 180.000 eur in cazul unei interventii. Mi s-a parut foarte ok targul.Doamne fereste sa avem nevoie…
Ylari – tinem pumnii starnsi sa iasa ochisorii
Laura – spor la teaba sis a va mutate cat mai repede. Da, suntem aproape de voi. Noi avem iesirea spre Sos Alexandriei. Imi place asa de mult ca este foarte liniste sit e relaxezi total seara daca stai afara. Abia astept sa imi spui mai multe impresii despre noua locuinta. Si poate ne pui si poze. Cat despre subiectul fetite, avand in vedere ca si voi aveti pereche, imi este atat de greu sa inteleg in clipa asta cum as putea sa iubesc pe cineva mai mult decat pe David… Abia astept !

in 18+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele a fost foarte bine la eco, am vazut puiul mic scump si drag, este perfect!! Toate masuratorile sunt foarte nune, e mai grasut si lungut decat varsta conologica, are deja 435 g

Primul lucru pe care i l-am spus dr-ei cand am intrat in cabinet a fost sa nu imi spuna sexul bebelusului. Eeeeei, dar cand a ajuns cu ecco pe la picioruse, am vazut eu ceva....ceva...inconfundabil. Si fir-ar sa fie ca acum nu mai pot tine secret pana la nastere, ca, dehh, stiu deja...
Deci va spun ca vom avea UN BAIETEL Doru e in culmea fericirii, am fost sa sarbatorim cu sora mea si cumnatul in centrul vechi.
Eu speram la inca o printesa, nu stiu de ce, poate fiindca sunt mult prea indragostita de Sara si ma gandeam ca va fi mult mai usor cu 2 fete, dar acum m-am impacat cu ideea si sunt happy happy happy

La eco n-am putut sa-i vedem deloc fatzuca, pt ca statea, exact ca sara, cu pumnii stransi la gurita. Doar cateva secunde i-a lasat jos, ne-a scos limba si cam atat..

Ylari, iubita, m-am tot gandit la tine, la voi. Iti doresc sa ti se indeplineasca visul cat mai repede!

Va pup pe toate!

Alina 20+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Alina si Doru, felicitari pentru 'scortishor'

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Alina, sa va traiasca baietzelul. cel mai important este sa fie sanatos, ca fetita sau baietel, voi l-ati fi iubit la fel de mult.

eu nu stiu ce sa zic cu fetitele si baieteii vis-a-vis de dragalashenii. eu si cu alex ne-am dragalashit. si acum vine si ma se pune la mine in bratze si imi spune: te iubesc, mami! iar seara ne dam " cea mai mare imbratzishare", o imbratzishare stransa stransa. bine, cu odo ne pupam de zeci de ori pe zi.
cred ca pana la urma depinde de firea fiecaruia.

eu numai ce am tras o portie zdravana de plans. m-a pus nu stiu cine sa citesc o stire de prin ziare cu o bunica ce si-a lasat nepotii la centrul de plasament. se rugau bietzii copii sa ii ia acasa, iar ea le mai si dadea cate o palama este cap. doamne, cum i-o fi lasand inima sa faca asta? cum s-or mai putea uita in oglinda sau or putea pune capul pe perna. si tampitzii astia de jurnalisti dau si video, iar eu si mai tampita ca ma uit.

dar ca sa schimb nota, ca iar ma bufneshte plansul, m-am apucat de sport. am fost si ieri si azi la aerobic. daca ieri am fost la body & mind, un fel de streching, ushurel, dar care mi-a adus aminte de ceva muschi de a caror existentza uitasem, azi, in schimb, am fsot la zumba. mamaaaa, a scos nenea juanes untul din noi. nu va spun cum se mischa el, ca m-am uitat toata ora la fundul lui, femeie serioasa ce sunt. dar de nu am tzopait si dat din toate cele, ca maine cred ca nu ma mai ridic din pat. si cica vreau sa ma duc si maine, sa vedem la ce. tare sunt curioasa cat o sa ma tzina elanul asta sportiv. dar va tzin la curent.

aaa, mai voriam sa zic: cleo, nu stiam ca e tren direct de la voi. pe vremea cand emrgeam eu cu trenul, se schimba in rotterdam. dar daca zici ca e asa, va asteptam cu mare drag. numa de de veste, poate se intampla sa fim prin zona, ca la cat de calatori suntem, cine stie.

Nicole, imi pare rau ca nu ne-am vazut anul trecut. nu imi amintesc sa fi spus ca ajungi prin olanda, sau poate nu am fost eu e faza. da, orashul e frumos, linishtit. si noi suntem indragostitzi de el. mai ales daca prinzi o duminica dimineatza insorita... noi stam in centru, acolo la primaria veche cu cate o inghetzata in mana si inca ne minunam dupa 10 ani de ce orash frumos avem. nu zic, or fi mai altele frumoase, dar asta e al nostru, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH
...
nu va spun cum se mischa el, ca m-am uitat toata ora la fundul lui, femeie serioasa ce sunt.

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)

Femeie serioasa esti tu? Pai o femeie serioasa ma faca sa-mi iasa pepsiu' pe nas???

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput