Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

am trimis baietii la piscina si am si eu o ora libera
deci am recuperat ce ati scris
o iau in ordine inversa:
carola, se pare ca au fost de bun augur vizitatorii, ti-au purtat noroc felicitari pt vestile de la eco, ca te-ai linistit si pentru sangele rece de care ai dat dovada
lia ma tot tin de mult sa-ti scriu, ca ma bucur ca esti bine si ati ajuns asa departe, eu sunt convinsa ca dupa ce vei trece de pragul psihologic al celor 32 de saptamani si te vei relaxa, vei ajunge cu sarcina la termen pt mamica curajoasa
baby cred ca n-am citit eu bine din urma dar nu am vazut vestile despre tine, am dedus insa din mesajele fetelor ca esti in spital. iti tin pumnii sa fie totul bine cat mai repede si sa revii acasa la fetita ta
loredana felicitari si tie pt vesti, sa stii ca 15 /10 e cam la limita inferioara a "anormalitatii", adica stiu ca 14/9 e normal. deci nu e f grav si cu tratament sigur se poate tine sub control.
luny eu la sarcina cu T am luat cu sfintenie omega 3 (singurul supliment recomandat de tutunaru). acum m-am puturosit. adica am luat de la 12 saptamani si cam tot trimestrul 2...acu pe final m-a luat lenea. am bagat repede o pastila dupa ce-am citit postarile tale, sa nu cumva sa apeleze fata la creierasul ma-sii ca si asa mai sunt doar 3 neuroni rataciti pe acolo. Iar in ce-o priveste pe madame luciu, eu m-am mai potrivit la nastere cu ea odata (si cred ca si tu daca ma gandesc bine). si atunci a luat 100kg in sarcina pe care le-a dat jos in 3 sapatamni (emoticon cu nas lung). eu cred ca le-a dat jos pe masa de cezariana cu 100 de liposctiuni si balon gastric (parerea mea) deci nu cred ca are fata vreun stres, din contra, isi face reclama
cristi cred ca baietii sunt de vina pentru poftele tale alcoolice
acum ca tot veni vorba, am mai pacatuit si eu, cu o juma de paharel de bere, un strop de vine, un bacardi mic...io stiu ca un pahar de vin/zi e permis. stiu ca-s alte guri care zic alcool 0, mie niculescu mi-a zis altfel, ascult si eu ce-mi convine. nu beau zilnic, nici macar saptamanal, dar mai cad in ispita
si cu fumatul la fel. daca n-ar fuma al meu ar fi tare bine. dar eu fumatoare impatimita, daca iesim in oras (noroc ca iesim rar) sigur trag un fum din tigara lui, el fumand ca un sarpe. ma ma gandesc si eu ca un fum pe saptamana nu e bai....vedeti ce indulgenta sunt cu mine insami ?
brambu felicitari si tie pentru vestile bune. si la noi stiu ca cezariana se programeaza in saptamana 39 (adica 38+, nu 39 implinite). oricum, si daca se intampla mai devreme, eu cred ca e de bine, e de preferat oricand o cezariana la cald (cand hormonii deja si-au intrat in rol si pregatesc corpul mamei si al copilului pentru ce urmeaza) decat una la rece.
bedro la tine de ce nu s-a putut cezariana daca asa era programat? doar pt ca s-a declansat nasterea spontan?
nicole m-ai terminat cu galustile cu prune. eu care rasuflam usurata dupa fiecare postare culinara ca nu mi-a trezit nicio pofta, la galustile tale am cazut pe spate. eu ce fac acum? sunt singura cu piticul si cu el nu pot gati nimic, parintii plecati la sor-mea, cine-mi face mie galusti? poate incerc o combinatie duminica dimineata, sa-i trimit in parc si sa fac o treaba. o reteta n-ai? ca n-am mai facut asa ceva
scumpi exista draguta si crema de la urige, se numeste "premier lait", e un lapte de corp care miroase la fel de bine ca si gelul de dus
miere sanatate multa pt aidan si tie putere. stiu ca ai motive sa fii ingrijorata insa exista si alte explicatii pentru glucoza din urina. iti tin pumnii sa nu fie bau baul cel negru

no...cam atat am tinut minte
despre mine: am fost azi la homeopat. 3.5 mil/consultatiasa lesin si alta nu. cat o morfofetala. incerc sa nu gandesc prea mult ca ma apuca contractiile...sa va zic ca sunt si f sceptica cu homeopatii? am primit in schimb 6 bobite, sa iau cate 2 boabe, 3 seri consecutiv. daca nu voi dormi ca in sanul lui avraam, fac moarte de om

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 30+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunixa spune:

da, am scris gresit, scuze, e vorba de 1000 mg, am modificat si in mesaj. bai si n-am baut decat ceai azi....

pup

23+

Mergi la inceput

fetelor, m-am uitat pe ticker, AMR-ul meu e de 69 de zile
nu-mi vine a crede ce putin mai e...si ce amestec de entuziasm cu spaima ma apuca
ooka fata, tu cum esti? ca AMR-ul tau e mai scurt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

detectiv Brambu iti vine in ajutor ... mergi pe picasa, uite-te la pozele picai si poate o recunosti tu de pe undeva din imprejurimile locului de munca. Ala pare a fi punctul de plecare. Nu de alta, sa nu mai stai incordita (cum zicea o nepoata de-a mea), pana te lamureste pica.

Multumesc detectiv Brambu. Am identificat-o! Lucrez in acelasi loc cu sotul ei, si probabil ne-am intalnit pe la petrecerile de acolo. Cum m-a prins inca nu stiu :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna seara
iar pierd petrecerile date de voi, dar las ca vine si concediul ala..sa vedem atunci
sa va zic ca mi-ati facut pofta de...multe..nici eu nu stiu ce as manca ma intai
insaaa, sper sa vina mama in weekend la noi si sa ma rasfete

felicitati pentru vestile bune de la eco
carola, m-ai facut sa rad (stiu ca nu trebuia ) dar tare curajoasa mai esti

noi am fost azi la eco si am venit foarte fericita
bebelina mea e grasuna, are 1 kg, zambareata foc, pacat ca nu a prins si zambetul in poze..insa imaginea e imprimata bine in mintea mea
statea lungita, cu mainile sub cap, picioarele pe sus..numai bine de pozat..asa dulce era
mi-am schimbat si poza de la avatar cu ocazia asta
in rest toate bune, colul ok..avem liber de la dr sa mai mergem putin la munca iar DPN-ul meu a ajuns 3 dec in loc de 11 dec
cine stie, in ritmul asta poate ajung sa am o brumarica

pupic, somnic usor la burtici si bebei

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ralu, 100 kg a luat Luciu? si eu cred ca nu a slabit ea naturel, de aici si resemnarea si zenul si ptr sarcina asta..oricum, arata rau si la fatza.. cum ma, 3,5 mil o consultatie?? eu merg pe 14 la medlife, dar e in abonament inclusa, altfel parca 100 lei ar fi..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele am uitat sa va zic de tratamentul pentru burtica tare
mi-a zis sa iau no spa si magne b6 2 pastile pe zi: una dim si una seara macar urmatoarea perioada cat mai merg la munca
dupa ce intru in concediu o sa vad cum ma simt si daca mai e cazul

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

.....100 kg a luat Luciu? si eu cred ca nu a slabit ea naturel, de aici si resemnarea si zenul si ptr sarcina asta..

a si recunoscut ca nu a slabit naturel si ca nu a tinut niciun regim dat de nutritionist, s-a infometat pur si simplu....

Nina, 24+,

Mergi la inceput

io cred ca nu slabesti 25kg (cica luase 35 cu tot cu bebe, presupunand ca a lasat 10 in spital) in 3 saptamani nici cu mama infometarii, nici daca mori de inanitie. dar eu sunt mai sceptica de felul meu
corina felicitari pentru vesti, poza e dementiala....vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

io cred ca nu slabesti 25kg (cica luase 35 cu tot cu bebe, presupunand ca a lasat 10 in spital) in 3 saptamani nici cu mama infometarii, nici daca mori de inanitie. dar eu sunt mai sceptica de felul meu

pai a slabit 30kg in 45zile...se poate

Nina, 24+,

Mergi la inceput