Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Piscina lui bebe cica e super suficienta pentru el. Deci are loc sa se dezvolte. El tot marisor este. Toti dr imi iau in calcul varsta ecografica. Mi-a mai revenit zambetul.

29+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

carola - ei, vezi?? Ma bucur !!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Felicitari Carola, pana la urma a fost o zi foarte buna...

Brambu felicitari si tie pentru bucalata frumoasa...

Nina, 24+,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

apropo, nu stiu daca stiti despre Omega 3 si efectele benefice asupra dezvoltarii creierului fatului, eu am luat si in sarcina cu Muf si pe perioada alaptarii, azi m-a lovit revelatia si mi-am amintit, asa ca mi-am cumparat si incepand de azi, iau si p-asta!
iar ptr astia mai maricei, ulei de ficat de cod de la Lysy ii dau Mateiului,si in loc de vigantol, caci are dozele adaptate numa bine!
edit: am uitat si avantaje ptr mami: scade riscul aparitiei preeclampsiei in sarcina, combate depresia postnatala si minimizeaza riscul aparitiei nasterii premature.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

eu iau Omega 3 de pe la inceputul sarcinii. Mi-au dat de la Fundeni. Sper sa il ajute pe bebe.

A, la eco mi-a zis ca am placcenta grad 2 de maturare. E prea devreme?

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

pofte alcoolice in sarcina...as bea bere in loc de apa...asa a fost si la prima sarcina.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 27+ cu

ahaaa, te-am prins
si eu am mai baut cateva guri de bere, ca ma termina al meu cand il vedeam ca scoate o sticla, aburinda, din frigider, si cum fasaia capacul ala cu inel

cred ca ma duc sa imi iau o bere rece de la magazin. Al meu bea doar Cola si Pepsi :(.

29+

Mergi la inceput

Da, a fost o zi buna pana la urma. Bebe are 1500 g.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bravo,Carola! nu creed sa fie probleme cu placenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Bai, eu am intrebat pe la pagina 14 de Limoncello al meu si cand deschid calculatorul, ce-mi vad ochii: pagina 18. Zic: Opaaaaaa, s-o fi intamplat ceva...

Cand colo, am dezlantuit poftele burtoaselor .

Scuzeeeee.

B.

PS Multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunixa spune:

Salutare tuturor! Si eu pe aici...

Vad ca numai lucruri imbucuratoare prin zona. Va distrati nu jucarie! Bere, vesti bune atmosfera prietenoasa, e tot ce ne trebuie!!!! S-o tinem tot asa pana la final. Felicitari burticilor ce ne-au adus vesti bune!!!

Eu am scapat de durerile in gat, slava Domnului. Dar mai am vreo 2 doze de osciloccinum le iau sa fiu sigura ca nu revine.

Cat priveste Omega 3, este adevarat ca ajuta foate mult la dezvoltarea creierului la fat. Si eu il iau de la inceputul sarcinii. iau 1000 de mg pe zi, seara inainte de culcare. Si mie mi l-au recomandat medicii atat cei de la Fundeni cat si cei din Constanta.

Maine merg la medic sa-mi citeasca analizele, care nu sunt stralucite...hemoglobina scazuta, transaminaze marite, leucocite marite, secretia vaginala s-a dovedit a fi o candida de sarcina...etc. Da trec eu si peste astea. Macar glicemia e ok, am 70.

A, si mai am o veste buna, tocmai am catigat un premiu la o tombola la noi la Tomis Mall, o tinuta completa, maine trebuie sa ma prezint cu bonul la ei. E prima oara cand castig ceva, cred ca bebitza e cu noroc! Va spun maine cum a fost cand ma intorc si de la medic.

O seara buna tuturor, pa pa burtici.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui alunixa

Cat priveste Omega 3, este adevarat ca ajuta foate mult la dezvoltarea creierului la fat. Si eu il iau de la inceputul sarcinii. iau 1000 de gr pe zi, seara inainte de culcare. Si mie mi l-au recomandat medicii atat cei de la Fundeni cat si cei din Constanta.

e musai sa fie o greseala... 1000gr=1kg... eu nici alimente solide nu inghit 1kg pe zi, darmite medicamente...

Nina, 24+,

Mergi la inceput