Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Alice foarte frumoase pozele, Mara si tu sunteti foarte frumoase. Va fi diferenta foarte mica intre ea si bb. A fost o sarcina programata? Scuza-ma ca te intreb, o fac din pura curiozitate.

Bianca ALEXIS-ARIAN si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Matza, preturile sunt la Regina Maria sunt in lei, azi am dat un avans si am inteles ca din toamna se schimba tarifele...nu stiu exact cat...
Vorbea cineva pe aici de cata miscare facem in sarcina...eu ma stradui sincer sa fa cat mai multa...dar nu ceva exagerat, am gasit si eu tot pe youtube ceva super:"pilates for prenatal" si inca ceva parca...,sunt exercitii usoare si in reprize de 10 min...

+20 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Da a fost programata. Imi doream sa fie apropiati de varsta iar cand mi-a at doctoul okul ne-am apucat de treaba

Eu nu ma mai omor cu miscarea. La mara am mers pe jos mult si am innotat si tot degeaba. Acum im e suficienta miscarea pe care o fac cu ea toata ziua. Oricum fac cezariana asa ca...

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Va multumesc pentru felicitari, sunt fericita si eu.Astazi am vorbit cu dr mea si mi-a spus ca daca rezultatul preliminar (FISH) a iesit bine, nu are ce sa mai apara rau.Deci...Doamne ajuta!Singura problema la mine raman kg care se acumuleaza spectaculos.Ce sa fac sa iau mai putin in greutate?In ultimele zile am mancat numai salate si fructe si tot am luat 1 kg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Felicitari aerlilian si silvi pentru carucioarele albastre, dar mai ales pentru rezultatele bune! In sfarsit v-ati linistit. O sa va trec maine in listuta cu arucioarele si numele, asta daca nu o va face altcineva inainte.
Voi spuneti ca e an de baietei si eu m-am crucit ca toate gravidutele din cercul meu de cunoscuti au fete. Incep cu mine, evident, apoi verisoara mea tot fetita face, mai am o cunostinta care tot fetita a nascut, o alta tot fetita... Am si o colega de bioru care tot fetita asteapta, inca 2 au nascut deja, din care una fetita. Asa ca...stati linistite ca baieteii vostri nu vor duce lipsa de fetite. Eu inca ma mai gandesc daca nu cumva fetitei mele ii va aparea cocoselul, dar, ca sa fiu foarte sincera, nu cred ca se va intampla asta. Daca nu vedeam cu ochii mei comorica, era altceva, dar asa, sunt sigura ca nu se va intampla asta.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 20+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Sa stii ca si eu am tot pus kg pe mine in ultimele 2-3 sapt si culmea! mananc mult mai putin Deja imi simt picioarele mari, grele, burta imensa

Alina 19+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Fetele, mai este vreuna care nu vrea sa stie ce e bebelusul din burtica (fata/baiat)? Sau sunt singura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

alina_anto, eu as fi vrut sa nu aflu ce e, dar al meu barbat ma tot bazaie sa aflam din timp ca sa stim daca mai dam hainutele Rebecai.

aerlilian, cresterea in greutate poate fi rezultatul unei acumulari excesive de lichid in organism, lucru care nu e bine, sau pur si simplu, din cauza metabolismului incetinit, sa asimilezi exagerat de mult si aici nu ai ce face.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna seara fetele pe mine ma chinuie o problema grea respir extra ordinar de greu ,ziua trece usor dar seara cand tre sa ma linistesc sa pot dormi e dezastru,nu merge nici lapticu cald,nici ceai de tei,musetel ,deja ma chinui sa imi controlez respiratia,pls ajutor daca sa mai confruntat careva cu asa ceva(la spital miau zis ca bebe apasa pe plamani dar deacu ma ia cu toate alea ca nu pot respira)

Mergi la inceput

Off, Gianina, stiu cum e, nici eu nu mai pot dormi prea bine de catva nopti din cauza asta. Eu deja dorm pe 3 perne si doar pe partea stanga pot sa atipesc cat de cat. Daca incerc sa mai stau pe spate simt ca ma sufoc instantaneu. Dar stiu de la sarcina trecuta ca vor veni si nopti mai bune... incearca sa te plimbi putin inainte de somn, sau sa respiri aer proaspat la fereastra, nu stiu ce sa zic.. Astea sunt partile mai putin frumoase ale sarcinii..

Mergi la inceput