Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Eu cu miscarea tau mai prost.., adica fac miscare, dar nu ce trebuie.. gatesc, calc, ma invart toata ziua dupa Sara.. Ma mai scot cu urcatul scarilor din casa (pe care le urasc deja) si cu plimbarile prin parc, in rest nu gimnastica, nu inot. Si nici nu ma apuc sa exagerez acum, mai ales dupa atata stat la pat in primele luni.
Apropo de sport, SOPHIA, ce faci??

Lady, te-am vazut nasica Dar unde iti era domnisoara scumpa? Deci te pui pe gospodareala azi Si eu fac sapt viitoare o tura de zacusca de vinete, una de ciuperci si alta de fasole

Alina 19+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

eu nu fac miscare mai deloc. dupa ce in primele luni am stat in concediu medical in pat cu iminenta de avort, pt orice miscare cer sfatul medicului. iar acum mi-a dat voie, dar nu ma mobilizez eu. in afara de mersul la cumparaturi nu ma misc pe jos, doar cu masina. acasa clar ca ma fatzai prin bucatarie, dar aia e mai mult stat in picioare si duce la niste picioare umflate de ma simt total desfigurata. am vrut sa merg la Aqua Gym dar mi-e frica sa nu iau vreo ciuperca de la bazin
iar exercitii acasa nu fac, desi am gasit unele faine de tot pe youtube. sunt cam in reprize de 10 min, facute de o tipa insarcinata in ultima perioada, ca are o burtica imensa. va trimit un link cand ajung acasa, ca de la servici nu pot intra sa le vad. sincer, mi-au placut foarte mult dar cum am tot avut probleme, mi-a fost frica. si de obosit obosesc foarte repede, pana urc 3 etaje cand mergem la soacra-mea imi dau duhul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

multumesc fetelor! se pare ca e an de baietei. anu trecut cand eram gravida cu mara toata lumea facea fete

matza, mie si in trim 1 si 2 mi-a facut abdominala

cateva poze

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Vaaaai, Alice, ai o MINUNE de fetitza!!!! Are ochii superbi!! Daca am vazut bine, a ales de pe tavitza: creion, carte si perie de par?? Deci va fi culta si cocheta. Super! Oricum frumoasa e, sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa o urmareasca peste tot norocul. Si tu, mami, arati foarte bine! stati la curte? Sau nu era la voi?

imi aduc aminte ca Sara a ales (in ordinea asta): icoana, seringa si verigheta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

alina multumesc
da da, asa a ales

stam la bloc. are soacramea o casa langa bucuresti, acolo eram.
nici nu mi-a trecut prin cap sa ii pun seringa.. la carte si creion ma asteptam :))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Buna ziua.Am fost si noi la trans. nuchala.Bebe e foarte bine.i-a masurat acel lichid care de la ceafa ca sa vada daca e in regula si e in regula.E o masura foarte mica ceea ce arata ca sunt sanse foarte mici de malformatie iar analizele sunt foarte buna.
Am vazut coloana,piciorusele,manutele.E superb

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

bubbles sa fie sanatos!

silvi felicitari ptr caruciorul abastru!

alice e mortala pitica! ce dulce e!

imi aduc aminte de la Rares a ales crucea, siringa si cartea...i-a impins cineva banii sub manuta iar el i-a luat si i-a aruncat cu scarba asa jos

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27
imi aduc aminte de la Rares a ales crucea, siringa si cartea...i-a impins cineva banii sub manuta iar el i-a luat si i-a aruncat cu scarba asa jos

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Fetelor, cand am eu vreme sa intru, nu e mai nimeni pe aici, iar cand intru mai putin se umplu pagini intregi. My nu am citit experienta nasterii tale poate am sarit vreo pagina.
Eu am fost traumatizata dupa nastere, bb a fost in pericol deoarece inimioara nu mai batea, mi l-au luat, ma rog, dupa cum spune my Lady, mai bine povestilea astea mai tarziu sa nu speriem pe nimeni. Am nascut natural, fara epidurala si doare tare, asa ca sfatul meu este sa va faceti epidurala daca aveti timp si se poate (la mine a fost un travaliu scurt)
Referitor la alaptat, Alexis s-a prins ff bine la piept, insa nu se satura deloc, vreo 4 saptamani am incercat zadarnic sa il tin si cu orele la san. Dupa 4 saptamani am renuntat si i-am dat doar lapte de formula, pe care l-a asimilat ff bine
Referitor la imunitate sunt de acord ca se naste cu ea, din cate am inteles o mosteneste pe cea a mamei, dupa care la 7-8 luni incepe sa si-o formeze pe cea proprie.

Bianca ALEXIS-ARIAN si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune!
Pt mine vestea ca vom avea un baietel a fost minunata, ne doaream un copil, dar daca era baietel si mai bine

De aceasta data mi-as dori o fetita, tati tot baietel. Vom vedea ce va fi, sa decurga totul bine e cel mai important

Bianca ALEXIS-ARIAN si 15+

Mergi la inceput