Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alunixa spune:

Fetelor, care veniti la mare zilele urmatoare sa va luati si hainute mai de toamna pentru ca seara dupa ora 18 este destul de racoare. In rest, apa e calda, valuri cam mari da nu cred ca va avantati nici voi in ele si soarele e chiar ok, nu mai arde asa de tare.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Corina, mie mi se intareste burta cand obosesc, daca de exemplu stau mai mult in picioare si nu-mi cedeaza la no-spa, cedeaza doar dupa ce ma odihnesc. Am zis ca o sa vorbesc la control cu doctora despre asta.

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

anna ajung si eu la dr martea viitoare si vreau neaparat sa intreb si sa vad ca e bebelina bine
oricum tratamentul standard e no spa si odihna

burtica tare poate sa fie si de la miscarile bebelui?
bebelina imi trage niste suturi serioase, si jos de tot..la eco de la 20 sapt era cu capul in jos

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Loredana multa sanatate in continuare

Andreea 25+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

corina si eu mai am cateva zile de concediu pe care le voi folosi inainte de prenatal

Andreea 25+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Corina, eu nu cred ca are legatura burtica tare cu miscarile lui bebe.

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Luny uite Aici fiolele alea de care ziceam.

LOREDANA imi pare rau de diacnosticul ce ti-a fost pus. Trebuie doar sa fii atenta si sa monitorizezi bine tensiunea. Sanatate iti doresc.

TIA eu practic o sa intru in concediu de maternitate pe 26 septembrie si am lasat 42 zile dupa dpn, care este aceiasi cu a ta daca nu ma insel, iar pina atunci am concediu de odihna pe care mi-l iau integral.

BRAMBU nu am reusit sa imi comand garnitura aia nenorocita ca bineinteles ca cei de la reprezentanta au fost in concediu pina luni, iar de luni incoace nu am reusit sa dau rel sa vad ce pot face. Oricum intre timp vreau sa imi iau si o alta masina de cafea, dar aia trebuie sa o aduca cineva direct din fabrica din italia ca aici nu se comercializeaza, dar astept sa imi dea pretul la ea.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

azi dau eu ...cu ce doreste fiecare
am revenit din vacanta si ma jur ca a fost ultima cu burta
poate mai spre final revin la sentimente mai pozitive, pana atunci vreau la mine in casa, sa zac si si nu mai vad/aud de bagaje
m-am trezit de la 6:10 asa ca am recuperat ce ati scris intre timp. nu inseamna ca am si retinut multe
sa incep cu vestile despre noi: la mare/delta am fost varza de racita, amigdalita, am schimbat 2 randuri de antibiotice, niste dureri de gat cum n-am mai avut din copilarie, si ca sa fie tacamul complet, s-a lasat cu o tuse de nu dormeam noaptea deloc. m-am stresat groaznic cu tusea, ma durea toata burta, am facut febra musculara, aveam niste accese de tuse care tineau si 1/2 ora continuu. si nu puteam sa adorm ca aveam senzatia ca ma sufoc, apoi de panica sa nu apara senzatia....deci dificila vacanta, am luat-o razna cu scenariile. am si fost intr-o zona unde se ajungea doar cu vaporul, cu curse de 3 ori pe zi, fara dr. si farmacie....i-am zis lu barbata-miu, ca dupa toate cate am facut in sarcina asta, o vizita in india mai lipseste ca sa fie tacamul complet. off-road si safari am facut deja. el cred in schimb ca traieste cu disperare cei 100m ramasi pana la venirea lui bb2, isi imagineaza si el cum va fi dupa

asa ca dupa aceste aventuri, ieri am fost la eco si mi-a dat dr. vestea care a vindecat toate neajunsurile din vacanta: bebelina s-a reorientat, are caputul in jos am fost ataaaaat de fericita...colul e bine, 4.4, a zis ca pot sa tusesc cat vreau. azi scap si de antibiotic. ca greutate are 1.7kg, e cam ca frati-su la aceeasi varsta, deci va avea la termen minim 3.5kg. la fata n-am vazut-o, sta cu nasul in placenta...2 copii tare rusinosi am, asa statea si T, o ecografie ca lumea n-am si eu cu ei...sa fie surpriza mai mare. trag sperante la 4D ca se va vedea ceva.
am vazut ca discutati despre botez. eu nasc la inc. de noiembrie, vreau s-o botez in aprilie-maipe caldura...si eventual la resto cu terasa si loc de joaca...si am si resto-ul in minte si stiu ca cineva pe forum, nu mai stiu la ce subiect, zicea ca restaurantul/terasa din gradina icoanei e al unei rude...e de pe aici fata?!? ca acela e resto care ma intereseaza. daca nu, facem tot la barka saffron unde am facut botezul baiatului si a fost f bine, indian style eu nu-s credincioasa si n-am supersitii..deci nu ma cramponez de varsta, nasul e baiat puternic, tatic, se descurca sa tina mandra in brate si la 7-8kg
am vazut ca discutati despre contractii....fetelor, eu am cu zecile, din acelea nedureroase. si da, atunci cand bebelina e activa, am si mai si (sau nush daca ea e activa din cauza contractiilor). si eu sufar de neputinta, nu-mi vine a crede, o iau si eu ca pe un esec personal...ca nu ma simt asa de gravida inca (desi mai am cateva zile pana in luna a 8a ) si am burta tare mica, nu ma crede nimeni cand zic cate saptamani am...si sunt ca un burete stors de energie, mai ales cand nu dorm. pana fac cate ceva...trece anul. nu mai zic ce chef de joaca am cu piticul care vrea sa ne ascundem si sa alergam saracul, deja la orice ii spun ca nu pot face ma intreaba "da' de ce nu vrei? o deranjeaza pe luiza, se sperie luiza?"....desi eu cel mult i-am zis ca nu pot de burta.
in ce rpiveste gradinita, T va merge la gradi program normal cand se va naste sor-sa. nu vad deloc o treaba buna sa stea in fundul meu si sa regreseze avand un model de bebelus care primeste multa atentie, in loc sa fie in activitati specifice varstei. ne vom iubi si dragali dupa amiezile cand va fi tati cu cea mica...ca si pana acum, iar bolile...vor fi inevitabile, sper ca nu f urate. am de gand sa incep cu el un tratament de imunizare homeopat, trebuie sa fac programare la dr. si acelasi lucru voi face si eu, si sper ca alaptatul sa o protejeze pe cea mica....
va las ca m-a luat somnul, ma duc sa mai fur juma de ora langa baieti. revin mai tarziu cu alte comentarii

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 30+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Neata fetelor si o cu lapte

Pica da avem acelasi DPN eu ma duc marti la doctora de familie si ii spun ca vreau sa intru de la 1 octombrie ....nu mai stau pe ganduri ...gata m-am hotarat

Andreea 25+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Ralu multumim de cafelutabine ai venit din vacanta imi pare rau pentru raceala care ai avuto multa sanatate in continuare tie si lui bb....felicitari pentru vestile bune de la eco

cum te simti acum? ti-a mai trecut?

Andreea 25+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput