Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Eu mi-am luat acasa tensiunea de 2 ori/sapt si mereu era pana in 10/7, doar cand eram f agitata aveam 11/7. Sambata cand am luat tensiunea era 14/9,5 si am repetat-o de 3 ori/zi. Am observat ca era buna dimineata si crestea dupa pranz. Alt semn pe care l-am avut a fost ca m-am umflat brusc la fata, in doar o sapt, iar mainile imi sunt pietroi de umflate. Azi am facut sumar de urina (pe care il mai facusem si in urma cu 1 luna si era ok) si a iesit si proteinurie. Pana maine trebuie sa adun si urina/24 ore pentru a repeta sumarul mai fidel. Si vin si rezultatele biochimiei, coagularii si a hemogramei.
Deci daca aveti unul din simptomele/semnele astea, mergeti la dr, ca nu e de gluma.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Loredana, imi pare tare rau sa aud diagnosticul tau, nu stiu ce sa zic, sper sa se infirme pana la urma. Eu am o prietena care a avut problema asta la a doua sarcina si nu e deloc de glumit, dar trebuie sa fii optimista, sa ai grija sa respecti in tocmai indicatiile, sa te odihnesti, si o sa fie totul bine

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Multumesc anna ! mi-e foarte greu sa mananc fara sare, dar daca trebuie, trebuie... o sa ma obisnuiesc in cateva zile... sper.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Tia, pentru prenatal trebuie sa ai musai 42 de zile dupa nastere. Deci teoretic 84 de zile inainte. Dar cum nu stii exact cand nasti, iti poti lasa cateva zile. Uite, eu de exemplu o sa intru in prenatal la 1 octombrie, si pe 4 octombrie implinesc 29 de saptamani. Deci se poate si mai repede. Asistenta ti-a zis de la 33 de saptamani, pentru ca majoritatea as isi iau, 63 de zile inainte si 63 zile dupa nastere. Eu oricum nasc cu vreo saptamana mai repede ca DPN, ca fac cezariana, asa ca eu nu mi-am mai lasat zile in plus, ar fi 81 zile de prenatal pana la DPN, practic vor fi vreo 74-75.

diana24+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

multumesc mult fetelor ....Diana eu asa vreau sa intru pe 1 octombrie ca si tine, eu implinesc 30 saptamani si asistenta imi spunea sa vin la 33 ....dar mi-am facut programare si ma duc la doctorita mea

Andreea 25+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Off, Loredana imi pare rau ca ai problema asta. Sper ca testul pentru diabet sa iasa bine.

29+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

iaca am venit si eu de munca, am papat un castronel cu zmeura..ce pofta imi era si m-am apucat de citit

alunixa bine ai venit la noi, sarcina usoara si bebe sanatos
paula frumos concediu, tare simpatic si vesel cel mic
pica si eu ma simt la fel..s-au dus vremurile cand rastunam casa intr-o zi..
eu obosesc si cand ajung dimineata la munca, dar mai e putin..
carola nu te mai gandi la prostii, ca nu ii face bine lui bebe
tia eu vreau sa intru in prenatal de la 31 de sapt, am intrebat medicul de familie, adica sa ai 63 de zile de prenatal..poti insa si mai devreme. eu oricum inainte vreau sa imi iau concediul raman pana in oct, adica 20 de zile..practic nu ma mai plimb la munca din sapt 28
loredana imi pare tare rau pentru vestea proasta, sper sa iti iasa celelalte analize bune, sa aii grija de tine si o sa fie bine

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele, voua vi se intareste burtica des?
ca la mine de vreo sapt si ceva vad ca in fiecare zi am problema asta..am luat cate no spa dar nu cedeaza mereu

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana_M

Eu mi-am luat acasa tensiunea de 2 ori/sapt si mereu era pana in 10/7, doar cand eram f agitata aveam 11/7. Sambata cand am luat tensiunea era 14/9,5 si am repetat-o de 3 ori/zi. Am observat ca era buna dimineata si crestea dupa pranz. Alt semn pe care l-am avut a fost ca m-am umflat brusc la fata, in doar o sapt, iar mainile imi sunt pietroi de umflate. Azi am facut sumar de urina (pe care il mai facusem si in urma cu 1 luna si era ok) si a iesit si proteinurie. Pana maine trebuie sa adun si urina/24 ore pentru a repeta sumarul mai fidel. Si vin si rezultatele biochimiei, coagularii si a hemogramei.
Deci daca aveti unul din simptomele/semnele astea, mergeti la dr, ca nu e de gluma.

27+

Loredana, iubita mea, tu esti un exemplu de mamica eroina pentru toata lumea.Nu ai o sarcina usoara deloc.Nu te speria ca totul va fi foarte bine. Am avut o angajata care in perioada sarcinii a primit acelasi diagnostic. Se poate trata, trebuie sa urmezi intocmai indicatiile medicilor.Poate te vor si interna cateva zile, dar va fi in regula.Nu te speria.Vor trece toate aceste neplaceri.Vei vedea. Daca ai nevoie de ceva, te rog sa nu eziti sa ma contactezi.Pup.

Emma 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Loredana, imi pare rau... tin pumnii sa fie bine, ai incredere, fa ce zic medicii si o sa treceti cu bine peste toate!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunixa spune:

Da, Corina, mie mi se intareste spre seara in fiecare zi dar nu iau nimic. Medicul mi-a spus ca nu sunt in niciun pericol si ca burta este asa cum trebuie sa fie.

23+

Mergi la inceput