Pufi de ian-feb 2010 ! LMA Alex & Alex ! (40)
Raspunsuri - Pagina 8
alexutzzza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz![]() Felicitari, pentru operatiunea olitza!![]() ![]() Ce devreme va mobilizati pentru parc...Iris a baut lapte la 3.30 si la 6.30...acum doarme inca... Sorina, mami de Diana si Iris |
YAnnis de regula se trezeste 1 data la 5 ptr lapte apoi doarme pan la 9:30-10. Azi-noapte s-a trezit la 2, la 6 si acum la 8 definitiv

si e si marait ca nu si-a facut somnul (s-a culcat dupa 12....eu la 12:10 am vazut ultima oara ceasul dar el inca se foia la el in pat) 
de
Yannis
danasor spune:
Buna dimneata
Sorina

Micki of, of prin ce a trebuit sa treci, trimtem multi 

Lali felicitari pentru formular, sa treceti cu bine peste toate

Loredana si sotz de Bea La multi ani!!!,cu intarziere
, 

Sorina
sa fie bine cu parintii tai 

Lorex
, la fel si A. face, unde nu-i place tipa Pa-pa; de exemplu nu-i place sa mearga in piatza, prefer sa cumpar fructe de sezon de acolo decat din supermarket;
duminica am fost cu totii la piatza si am luat vinete, ardei , gogosari, pentru copt , de pus pt iarna - multumesc mama
- iar asta mica tipa intr-una pa-pa, iar cand am ajuns prin dreptul carr4 tipa a:ta, a:ta si arata cu degetul din masina ca a trebuit sa oprim si sa intram, la fel face si la mall![]()
Tomaca ce dragutz povestesti de Tudorel cu biserica
si Trintas
, a mea face crucitza de cate ori vede o biserica sau o iconita sau daca vede in vreo revista, dar asta nu de la mine a invatat, ci de la taica-su; la biserica nu o duc , mi se pare prea mica pentru un loc unde sunt asa multi oameni adunati, poate gresesc dar am o fobie de aglomeratii cand e vb de copil mic, si nu numai![]()
Alex simpatic Yannis foc, de ce sa-ti fie rusine de preot, e un copilas doar 
Tomaca pisoii mananca iarba?? am si eu o matza cu 4 pui, sunt mari cat ea aproape si inca i alapteaza, dar ma miauna intr-una sa le dau mancare si au iarba la discretie
; matza asta s-a legat de noi fara sa vrem, de fapt cel care a acceptat-o a fost Athos, era pui nu avea cu cine sa se joace si a gasit matza; mie nu mi-au placut niciodata pisicile, dar nici nu pot sa le fac rau, dar ce m-a impresionat la pisica asta a fost cata grija poate avea de puii ei- sa vedeti dimineata cum se joaca toti, cum vin sa suga si ea ii curata, sau isi tine labutza protector peste ei, sau fura mancare
de pe masa si le duce lor... pe bune matza asta le da ceata multor 'mame umane' despre cum ar trebui sa aiba grija de copii
Mire felicitari pentru maselutza si pupici 

A nu vrea sa doarma decat daca vine si taica-su langa ea, ne face prezenta seara: tati, mami, Aia (Anastasia) si tita (tzatza
) , murim de ras cand arata fiecare cu degetul, mai ales ca tita e ridicata la rang de persoana![]()
danasor spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Ca de ziua onomastica lasam o cafeluta greceasca si multe tarte proaspete, cremoase, zemoase, soufle de ciocolata cald, numa sa bagati lingurita si curge ambrozia. Adaugam si niste dulciuri grecesti cu miere si nuca si diverse creme pentru stie ea cine ![]() ![]() de Yannis |

de tratatieLa multi ani!!! Sa ai o zi superba, si la fel fiecare zi in continuare

Beatrice1982 spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele de Alexandru/Alexandra!!!!!!!

o zi frumoasa va doresc!!!!!!!!!!!!
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
26+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Beatrice1982 spune:
mi-am corectat semnatura.......
nu mai e asa mult.......
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
28+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Ruxita spune:
Neatza!
Alexutza, la multi ani! (cum e cafeaua greceasca?)
eh, n-am mai intrat de ceva vreme si s-au adunat niste cra-uri nepovestite...
si Kay recunoaste toate locurile unde am mai fost (banca, farmacie, plafar, cofetarie, pet-shop) si-mi arata cu degetul toate locatiile cunoscute...
si un anticra... bebele meu perfect nu e un baietel prietenos... in parc daca se aseaza langa el un copil sa se joace isi muta jucariile 2 metri mai la vale de intrus, iar la tobogan impinge copii si daca ii ia cineva o jucarie urla nu vrea sa imparta ... asta cu copii care nu-i plac... mai mici sau de o varsta cu el... cu copii mai mari accepta sa se joace si nu protesteaza cand ii iau jucariile (mingea) si pe unii din ei poate sa-i imbratiseze... chestia asta o sa se regleze cand va ajunge la gradi? sau si acolo vom avea probleme?
mai avem o mica problemutza cu somnul... se trezeste in toiul noptii si pana sa adoarma se arunca pe mine si ma calareste din toate pozitiile... misuna prin tot patul, se ridica in picioare si se plimba prin pat si obsesia lui... sa-mi gaseasca sanii si sa se joace cu ei... si asta nu doar acasa ci si in public... bine ca ii zic ca n-are voie si renunta usor insa noaptea un refuz se lasa cu urlete... ieri ajunsese pe picioarele mele (eu stateam pe burta ca sa nu aiba acces la butoane) si cu capul in fundul meu... dar pozitia lui preferata e de-a latul pe pernele noastre...
astept c interes impresii de la gradi de la pufii care merg curand la gradi...
danasor, pana la urma n-am mai luat antibiotic, doar parasinus sinupret si sprayuri nazale... dar cu toate tratamentele pe care le fac (polen propolis, ceaiuri, si alte comprimate din plante) ma simt mult mai bine, am inceput chiar sa fac din nou gimnastica dimineata (am un program de exercitii cu mingea de fitness si gantere) de 30 de min... per total sunt 80% ok. eram usor dezamagita ca tratamentele naturiste nu-si faceau treaba, dar pana la urma si-au facut efectul nu imediat cum ma asteptam ci asa cam in 2 sapt...
sa avem o zi frumoasa!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Ca de ziua onomastica lasam o cafeluta greceasca si multe tarte proaspete, cremoase, zemoase, soufle de ciocolata cald, numa sa bagati lingurita si curge ambrozia. Adaugam si niste dulciuri grecesti cu miere si nuca si diverse creme pentru stie ea cine ![]() ![]() |

Sarumana
de cinste, cum suna de bineeee...mi-a scazut glicemia...
La multi ani, Alexutzzza, sa fii sanatoasa, si tot ce-ti doresti sa se implineasca!

tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
![]() ![]() ![]() de tratatieLa multi ani!!! Sa ai o zi superba, si la fel fiecare zi in continuare ![]() pui mic |
Wow! Eu mesajul asta l-am sarit. Probabil fiind la dieta. Sunt mandra de subconstientul meu
La multi ani ! Si multumiri de tratatie.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui danasor Sorina sa fie bine cu parintii tai ![]() ![]() ![]() |

Mortala e A., cum face prezenta!

Nici eu nu am dus-o pe iris la biserica, am aceeasi problema, cu copiii mici si aglomeratiile...Bine, eu sunt mai..."paranoia", de fel, evit si mall-urile, si supermarket-urile cu aer recirculat, pe cat posibil.....sunt pe treaba mea(
), mor cand vad cum saruta toti icoanele, unii dupa altii, cum se tuseste si stranuta fara sa se duca macar mana la gura, daramite vreo batista, ceva
...Sper sa nu-mi iau rosii prea multe, sorry...probabil ca e doar psihoza din capul meu, cu virusii si carcalacii care tropaie, dar....asta e, poate o sa ma fac bine, si eu, vreodata...
tomaca spune:
La multi ani Alexandrelor si Alexandrilor (asta ca tot am sarit peste Marii, Mare si Marini)! Petrecere frumoasa sa aveti!
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un