Pufi de ian-feb 2010 ! LMA Alex & Alex ! (40)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_g spune:
legat de somn tulburat, inseamna ca pentru stefan s-au inversat polii, ceva de genu, dupa 10 zile de dormit in carucior peste zi (ca ne-am plimbat ca nebunii si la un moment dat asta mic adormea pe nesimtite, noi ziceam mersi si ne vedeam de drum...). de cand ne-am intors e jale cu adormitul, f tarziu fata de ora lui obisnuita, acum 5 minute cu greu a cedat....mi-e si mila de el, dar si de mine, imi vine sa-l las si sa fug din casa...doamne, ce-am putut sa zic, dar asa e.....stiu ca mititelu nu are nici o vina, e greu sa fii mic, dar nervii mei sunt legati cu sfoara, am trecut de faza cu intinsi la maxim....
totusi sa nu ma plang, doarme toata noaptea, desi tot dupa o juma de ora de fatzaiala, dar macar pana la 7-8 nu am nici o probema![]()
ce-a fost ieri sau ce e azi in afara de taierea capului sf. ioan, de e asa mare treaba cu postul?!....eu-s cam nedusa la biserica, desi am avut o perioada in care ma preocupam si de asa ceva....
_
mama lui Stefan, pui scump
tomaca spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG de YannisDoamnee ce simpatici sunt !! ![]() ![]() Tomaca cum mai e pisoiul? mami de shugubetz Dragos Andrei |
Mulumesc bine. Miraculos de atunci are glicemia normala. Bine ca i-am facut testul inainte de a-i mai face insulina. Sotzul zice ca iarba de la tara este miracolul si sa ne apucam sa o brevetam ca sa facem bani
Altceva nu se intampla deosebit in programul lui. Deci, e de la iarba.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

miremia spune:
| citat din mesajul lui tomaca Mulumesc bine. Miraculos de atunci are glicemia normala. Bine ca i-am facut testul inainte de a-i mai face insulina. Sotzul zice ca iarba de la tara este miracolul si sa ne apucam sa o brevetam ca sa facem bani Altceva nu se intampla deosebit in programul lui. Deci, e de la iarba. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Suna funny dar tot ce e posibil. Cateua mea manca iarba cand se simtea rau.
Si.....avem un colt de masea!
Sau sa nu ma bucur? A fost cam maraita azi si de vreo 3 nopti suge excesiv dar per total a fost ok, suportabil. Sper sa iasa toti coltii asa, mai avem 15.

Am vrut sa-i dau o fiola de camilia, doar ca semana cu fiola de ser fiziologic pe care i l-am pus in nas zilele trecute. Cand a vazut fiola a inceput sa scartaie si ma pupe cu simt de raspundere, poate ma imblanzeste si scapa. Ce o fi in capusorul lor, oare se considera agresati uneori?

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
Beatrice1982 spune:
buna seara!
ce mai faceti voi?
sunteti bine?
sper ca daaaa.........
noi maselim la greu...si avem draci si nervi....si de toate, numa bune nu.......
are deja 3 colturi iesite la 3 dintre ele, nu prea ma lasa sa vad...am fc o poza si radea, si de acolo mi-am dat seama care e treaba cu maselel.......
dar mai sunt astea 4 si am scapat!!!!!!!!!!!!!

la anu incepem iar.......

am o poza in care i se vad coltutile dupa prima tura de masele......in ambele parti, si sus intr-o parte am vz eu...................
aici
loredana am facut tort improvizat, asa din cap cu multe feluri de crema si alte nebuniii!
astaeste.....
iti urez si eu la multi ani!
cu mare intarziere!
sa fii sanatoasa si o mama implinita!

ma tirez la somn, ca-s rupta pe toate partile.....
of offffffffffffff

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
26+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
larisel spune:
Noi am ajuns la tzara inca de sambata dar abia azi am cuplat pc-ul intr-un loc accesibil pe timp de noapte. Fetele sunt incantate de "afara", dar ca la fiecare schimbare, le intri greu in voie... vizavi de mancare, somn & co. Azi am avut parte si de scene cam urate la masa, cu varsat ciorbe peste tot si urlete si izolat in camera si etc etc Totushi cred ca vinovatzi ar fi si nishte dintzi, nu doar schimbarea.
Au inceput fetele sa mai zica una-alta asha ... timid... "gol", "bebe" si mai multe cuvinte formate doar din prima silaba. Dar intzeleg aproape tot ce vorbim, chiar si cand nu ne adresam direct lor.
Eu sunt ca de obicei nerecuperata... poate imi intru in ritm de maine, cand s-or mai termina si din vizitele "neaparat" necesare...
Dar la catr de greu se mishca net-ul si anticul pc de pe aici, nu cred ca va vizitez prea des...n-am rabdare ... 
sorina_bz spune:
Buna dimineata,
Cafelutza este gata!
Azi este Sf. Alexandru, asa ca sa ne traiasca cu numele toti pufii, fratiorii, surioarele, mamicile si taticii!

Mire, Alexutzza, Lorex…sarumana de gandul bun…toata lumea este ok, nu au patit nimic, doar ca la ei nu este curent electric de 40 de ore…so, cam neplacut…
Mire…
pupam fetitza desteapta, care recunoaste toate personajele Disney! Felicitari si pentru coltisorul iesit usor! Sa dea DD sa iasa toti cel putin la fel de usor
! Sarumana de info de ieri
, cu sarbatoarea…Bineinteles ca eu habar n-am avut, si-am prestat de toate, pana am citit mesajul tau…ca lunea…ca e macel in casa dupa w-e
…Ce chestie, cu postul…eu nu cred ca bebelusii trebuie sa tina post…Din cate stiu eu (dar poate nu stiu bine, nu-s chiar cunoscatoare)…preotul ii si impartaseste…nu-i necesar sa tina post….nici n-ar avea cum, zic si eu…Ce babe sucite 
!
Alexutzzza…felicitari lui Yannis pentru “Ma-a”!
Ce haioasa faza cu dansul pe muzica de la biserica! Super tare
! Tahini cred ca e o pasta, ceva pe baza de naut, blenduit cu ulei, sare, si alte mirodenii…sper sa nu ma insel…
Ana…ma bucur ca nu mai face Stefan febra! Felicitari pentru “iii-au”
! Moooama, dar ce repede ai nascut! Chiar ca expresso
! Si super-tare si faza cu iepurasul-doamne-doamne…!
Nyny…
sper ca ai reusit sa te odihnesti, macar peste noapte. Degetul cum e? Eu foloseam pentru chestiile astea(degete gata sa coaca) apa fierbinte cu sare, fierbinte cat sa poti suporta sa bagi piciorul, si apoi mai turnam treptat apa calda…De obicei ajuta…
Dece … sper ca ai avut o noapte mai buna decat precedent…Pupam jijelul frumos si cuminte, sa-i iasa mai repede dintele buclucas!

Lorex…pupam Bobitza cumintzica si intelegatoare!

Tomaca…ce scump tre’ sa fie Tudor, cum se inchina el si aprinde lumanari 
! Ma bucur ca si pisoiul e mai bine…interesanta tare treaba cu iarba!
Bea…auleu…vazut guritza de Ivan, plina de dinti! Hai, inca putin si ati scapat
! Despre tort…
.nici nu pot sa spun nimic, la cat de bine arata…cred ca a fost si bestial de bun!
Larisel…pup gemanutzele guralive
! O sa-si intre repede in ritm, cu papa si somnul…Cu crizele de nervi…mai greu….si noi ne luptam cu spumele princesitei…Arunca cu castroanele cu mancare si linguritzele la masa, mi le smulge din mana si azvarle cu ele, de nu-mi ajunge tot vanish-ul sa curatz dezastrul(ea papa in living, pe canapea
, in scaunelul de voiaj), ne musca, ciupeste si zgarie…Nici nu vreau sa povestesc ce gheare si zgarieturi am pe fatza
…de la unele cred ca-mi raman si semne, ca s-a agatzat temeinic…asta e…’or trece si astea vreodata…
O zi frumoasa va doresc…fug sa mai prestez una-alta…

dandanaG spune:
neatza
ms de cafea sorina, acum o savurez
declar succes total cu operatiunea olitza si nici nu a fost greu deloc dupa cum ma asteptam dar cred ca o contributie au avut-o si crampele pe care le-a avut el la burtica 

de 2 zile de cand am inceput nu mai face deloc in pampers, doar la olitza, zice kk indiferent de ce face ![]()
si noaptea nu a facut deloc
fugim in parc 
Dragos Andrei
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui dandanaG declar succes total cu operatiunea olitza si nici nu a fost greu deloc dupa cum ma asteptam dar cred ca o contributie au avut-o si crampele pe care le-a avut el la burtica ![]() ![]() de 2 zile de cand am inceput nu mai face deloc in pampers, doar la olitza, zice kk indiferent de ce face si noaptea nu a facut deloc fugim in parc ![]() |

Felicitari, pentru operatiunea olitza!

Ce devreme va mobilizati pentru parc...Iris a baut lapte la 3.30 si la 6.30...acum doarme inca...
alexutzzza spune:
Ca de ziua onomastica lasam o cafeluta greceasca si multe tarte proaspete, cremoase, zemoase, soufle de ciocolata cald, numa sa bagati lingurita si curge ambrozia. Adaugam si niste dulciuri grecesti cu miere si nuca si diverse creme pentru stie ea cine ![]()

de
Yannis
alexutzzza spune:
Dandana felicitari pentru olitza!
Mire felicitari ptr coltz
fug ca are treaba cu bibelouri, revin...
de
Yannis