Aspirante optimiste > 20 ani (711)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Sa nu va suparati pe mine, dar sa vedeti ce am patit... Am plecat prin parc cu nepotul si cumnatii si la intoarcere ne-am oprit la o farmacie sa cumpar test. Dar a intrat si cumnata cu mine sa ii cumpere ceva nepotului si nu am reusit sa cp nimic . Iar sotul pur si simplu nu intelege ca nu am nici un simptom de CM si ca e posibil sa raman din prima luna. Nu vreau sa il stresez nici pe el prea tare pt ca ieri a ramas fara o masea, a avut si ceva complicatii pe acolo si se simte cam rau. Maine cumpar test si luni dimineata il fac. Sa imi tineti pumnii! si va multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna.
Ce frumoasa e listuta cu cele care o sa va testati va doresc ca toate cele care sunteti trecute in listuta sa ne dati vesti bune.
Eu ma simt foarte bine, cred ca sunt la ovulatie am zis ca fac un test dar am uitat dar in seara asta am vazut un mucus foarte specific ovulatiei si sunt bucuroasa ca din cate am inteles eu atunci cand am ovulatie prima data dupa metotrexat inseamna ca si-au revenit ovarele si dupa pot ramane insarcinata.Eu va anunt de pe acum ca ma inscriu in listuta de la sfarsitul lui noiembrie inceputul lui decembrie pentru testare, ce mult mai e pana atunci, dar stau aproape de voi.
Astazi am stat acasa si am trebaluit cu sotul prin casa super bine, va povestesc mai multe luni.
Va pup si va doresc wekend placut.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Of, dreambaby poate reusesti sa faci totusi un test curand, te pup. Mihaelafalt un mare pupic tie si te asteptam cu nerabdare sa te inscrii pe lista. Alte fete se testeaza luna asta? Da, si mie mi se pare funny lista cu testarile. Va pup pe toate, noapte buna si spor la iubit!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Neata fetele. Poftiti la un frappe rece k ghiata! Fac si o aromata si fierbinte
toata lumea

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata si de la mine, dragele mele viitoare burtici.

Ce frumoasa e lista celor care presteaza in septembrie.
Tin pumnii ca TOATA lista de acuma, sa o gasim la odisee in septembrie, dar de data asta cu DPN.

Va doresc o zi minunata si plina cu soare
Va

De la mine deocamdata nici o veste

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma ca in curand-curand sa fiu pana la termen.
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata fetelor!

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Neata fetelor!

Alina, ca sa mergi la Fundeni, la dr. Uscatescu nu iti trebuie programare si nici nu platesti (eu am dat doar 30 lei pt o anumita analiza pe care mi-a facut la un laborator de langa ei). Nu te duce acum, asteapta sa treaca un ciclu normal, pentru ca acum s-ar putea sa apara probleme desi nu le ai (pentru ca exista o inflamatie in corp). Asa a facut si Deny, si a aflat mai tarziu ca nu trebuia sa mearga asa repede. Cand te hotarasti sa mergi, suni la spital sa intrebi daca dr. Uscatescu e acolo si te duci cat mai devreme, dr. si asistentele sunt de la 6 acolo, eu ajungeam la 6.30 in general (asta ca sa nu astepti prea mult). REzultatele le primesti in aceeasi zi, dupa-amiaza.

Gasesti aici informatii despre trombofilie, Fundeni, analize, etc.:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166168&whichpage=1

Intreaba-ma orice daca simti nevoia.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Neata fetelor.
Multumesc mult Alex pentru informatii.
O sa ma duc dupa ce termin antibioticele, poate peste vreo luna dupa ciclul urmator.
Celelalte mutatii MTFR SI PAI sper ca am scris bine, le pot face la Synevo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, la Synevo le poti face (MTHFR si PAI). Se mai pot face si la Medlife si la Centrul Medical Matei Basarab (posibil sa fie putin mai ieftine la astea). Eu am facut la Synevo pentru ca mi s-a parut important ca MTHFR si PAI se trimit in Germania...am zis ca totusi sunt niste chestii nou studiate si analizate la noi si atunci era mai bine sa se lucreze in afara.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Da, Alina, corect spune MeAlex, ca eu prea repede m-am dus sa dau analize. Mai bine mai asteptam macar 1-2 luni sa treaca dupa pierdere.
ca sa te refaci repede.

Eu astept rusii inca si vad ca nu apare inca. Azi e z28. Mai astept maine sa vedem, ca poate mi s-a schimbat ciclul si nu e de 27-28 de zile ci de 30.
Nu-mi place ca el nu vine inca, pt ca eu il asteptam pe azi cel tarziu. Ca de obicei stiam cand vine el, acuma....
Sa nu credeti ca poate-poate e bebe, ca nu are cum. La eco de vineri nu s-a vazut nimic de bebe

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma ca in curand-curand sa fiu pana la termen.
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )

Mergi la inceput