Aspirante optimiste > 20 ani (711)
Raspunsuri - Pagina 5
Monique77 spune:
HELLO GIRLS
am picat si eu
am fost cu mama, am ajjutat-o la cumparaturi,
i-am reorganizat balconashul ca era plinh de chestii
si acum am mancat si lancezim
am fost ieri la acupunctura
incep de marti cu acele
pana atunci mi-a dat niste pastilute pentru echilibrul energetic personal (ca stau prost cu stresul si cu atacurile de panica si cu nesomnul din cauza de rau)
va tin la curent cu efectele
eu sunt ziua 15 (pe FF vad ca nu mi-a semnalat inca ovulatia)
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Bettercy spune:
Dreambaby,test, test, test!![]()
"Felicityhope", 4 este extrem de mare in opinia scorpiei mele.
Majoritatea avem 2-3. A trimis HR psihologul care ne-a intervievat pe fiecare in parte. Apoi HR-ul a facut un raport si i-au facut recomadari scorpiei. Acum se cam sperie cand pleaca unul dar asta n-o face sa fie mai maleabila. Are limbaj din ala de lemn, cu ce "extraordinar talent avem si ce smart sunteti toti".KK. Cand o auzim, ne face sa vomitam. Este o bully, asta este.
Cand a plecat ultima tipa, o fata foarte desteapta de altfel, aproape ca a rugat-o in genunchi sa ramana dar asta i-a spus No way. N-a putut sa accepte refuzul, a fost de-a dreptul nebuna o saptamana. Nu-ti mai spun ca n-a lasat-o sa plece pana n-a trecut prin annual review care a durat doua ore si unde i-a pus mai multe note de 1.
Cred ca a dat foarte rau la imaginea ei inca o plecare. La ultima sedinta incepe iar sa spuna ce extraordinar talent suntem toti...si ca asta e bine pentru firma noastra. Ca ea nu se opune sa ne gasim locuri de munca in alte departamente, ca asa contribuim la binele firmei noastre...am murit de ras. Tipa de mai sus a gasit loc de munca in afara firmei. Cred ca a dat HR-ul cu ea de pamant. Ea arata mai bine cand cineva isi gaseste loc de munca in interior. Nu mai este imaginea ei asa de sifonata.De si-ar gasi toti de lucru in afara!
Ne-a dat 2% pentru ca asa a recomandat presedintele companiei. Asta a fost minimul pentru toata lumea.
De ce continua sa ne dea note foarte mici? Pentru ca in caz ca pleaca unul sa poate sa motiveze cumva plecarea lui, sa zica ca respectivul a fost un idiot, mai bine ca au scapat de el.![]()
Monique77 spune:
ylari eu pe 6 sau 7 ar trebui sa ma testez ![]()
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
lary74 spune:
Buna fetelor!
Un sfarsit de saptamana placut plin de vesti bune cu multe liniute duble!
Ma inscriu si eu pe listuta cu testari cu data de 1 septembrie,asta daca nu apare uratul pana atunci.
Semne de ciclu inca nu au aparut,doar sanii sunt usor durerosii la atingere din z17 a cm.Lunile trecute am avut dureri de burtica cu 4-5 zile innainte de venirea uratului,luna asta inca nu au aparut durerile sper sa fie un semn bun si sa nu mai vad rosu 9 lunii![]()
Le tin pumnii stransi tuturor care umeaza sa se testeze.Doamne ajuta sa fie bebe la toate fetele!
lorena_86 spune:
buna fetele
eu pe 7 ar trebui sa ma testez
sa vedem si cat rezist
va pupic pe toate
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
YLARI spune:
Lary74 - 1 septembrie
Katy - 4 septembrie
Gabyv - 5 septembrie
Monique - 6 septembrie
Lorena - 7 septembrie
Alex - 10 septembrie
Valicutza - 11 septembrie
Ylari - 12 septembrie
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise ![]()
YLARI spune:
Eu am repetat testul de ovulatie, am 2 liniute, nu imi dau insa seama daca e mai pronuntata ca ieri linia de test
Oricum, cred ca mai dureaza vreo 2 zile pana ovulez........
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise ![]()
felicityhope spune:
Lary74
sa nu vezi rosu.
Lorena
sa fie cu II
Bettercy- inteleg ce spui.Multumesc lui DD ca nu am probleme de genul asta.Bafta mare sa iti gasesti ceva,cit mai rapid.Asa reduci din stress.Don't like the bully type.Asa ii trebuie!
Deambaby come on!!! Serveste-ne o veste buna(ne tii pe jar mamicuto)
Io m-am apucat sa schimb prin casa: mutat canapea, schimbat locul la flori mai spre fereastra(nu mai bate asa tare soarele,le feream sa nu le arda.Pus baterii la fintinica cu apa.... da tot nu mai merge
,imi placea asa mult.Asta e.
Va pup, un weekend placut in continuare
gabyv spune:
Ma inscriu si eu pe 5 sept la testat 
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Lary74 - 1 septembrie Katy - 4 septembrie Monique - 6 septembrie Lorena - 7 septembrie Alex - 10 septembrie Valicutza - 11 septembrie Ylari - 12 septembrie YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot www.fertilityfriend.com/home/2ba005/ Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise |