Aspirante optimiste > 20 ani (711)
Raspunsuri - Pagina 20
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 deny, eu nu iti recomand anticonceptionalele asta e conceptia mea....sunt pur si simplu impotriva lor sunt niste hormoni.....etc nu vreau sa intru in amanunte |
Si al meu e impotriva lor

Iti multumesc ca mi-ai raspuns asa repede

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma
ca in curand-curand sa fiu
pana la termen. Si asa
si asa
! 
odata!!! http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )
DenyAnd spune:
Dreambaby, imi pare rau pt rezultat

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma
ca in curand-curand sa fiu
pana la termen. Si asa
si asa
! 
odata!!! http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 moni, tu daca ramai acum clar te-a ajutat tratamentul de la dr uscatescu dar daca esti gravi si faci acupunctura e ok? l-ai intrebat pe chinez? ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
dada
i-am zis
e ok
acupunctura nu face rau :)
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
dreambaby spune:
Mi-a intarziat CM cu 7 zile. Chiar nu stiu ce e cu mine
. Maine am programare la ginecolog, o sa il rog sa facem si o ecografie sa vedem de ce nu mai vine odata. Va multumesc fetelor ca sunteti aici! 
Katy82 spune:
Dream imi pare rau ca nu e bebe!
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
http://lt1f.lilypie.com/C8eip3.png
dreambaby spune:
Fetelor, stiu ca sunt enervanta, dar inca o intrebare: daca era extrauterina iesea la beta HCG?
si o zi excelenta
lorena_86 spune:
iesea sigur, dreambaby
100%
asa ca e doar o intarziere
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
xdidi spune:
dream baby imi pare rau de rsp negativ , daca era extra da iesea si la test de pipi ...
deny eu as cauta cauza durerilor, si eu am avut dureri si am endometrioza, care este o boala perfida si nenorocita si pana nu m-ar asigura nimeni ca n-am boala asta n-as baga ac-uri in mine si eu am luat anu trecut 3 luni si dupa cei drept mi s-a reglat cm-ul si ovu insa nimic mai mult, uite cate luni au trecut si bebe e departe...exclude tot ce ar putea fi si incearca tratamente mai usoare, ac-urile sunt tare pacatoase....eu am avut numai stari de rau de la ele celulita , vene sparte pe picioare si cine stie cate si mai cate...
pt dureri incearca sa tii schema asta cu o sapta inainte de ciclu ia vit a, vit e, no-spa si magne B6 si cand vine doar no-spa..eu am incercat si a functionat o vreme, asta pana sa-mi descopar boala, acum vad ca dupa perioada de sustinere cu utrogestan mi-e fffff ok , luna trecuta nici o durere....
dreambaby spune:
Fetelor, va multumesc tuturor
! Nu stiu ce m-as face fara voi... Macar acum stiu ceva sigur si sunt gata sa o iau de la capat. Intrebarile astea cred ca le-ar fi pus orice nou aspiranta
. Antibebe mie mi-au facut rau plus ca aveam libido 0 in timpul asta. Cum am renuntat la ele, alta treaba
. 
Amabella spune:
Deny, daca vrei si parerea mea: anticonceptionalele iti vor mai ameliora starea, daca le iei. Eu am luat vreo 7 ani si mi-a fost mai bine cu decat fara. In sensul ca imi curgea mai putin sange (la mine e macel in fiecare luna), venea CM la fix 28 de zile, precizie de ceas elvetian, nu ma durea nimic, nici sanii nu prea mai dureau. Ideea e ca daca le iei, ovarele intra in repaos, nu mai secreta nimic, iar contraceptivele aduc o cantitate echilibrata de estrogen (in prima parte a CM) si de progesteron (in a doua parte). Mai putin estrogen, rezulta mai putina mucoasa la endometru, deci mai putin sange de dat afara. O cantitate echilibrata de progesteron inseamna durere mai redusa (sau deloc) de sani. Astea erau problemele mele si de ele m-am interesat. Vad insa ca tu ai o dismenoree mult mai pronuntata si mai dificila ca a mea, s-ar putea sa fie din alte parti sau sa ai un echilibru hormonal mai deficitar ca al meu. De aia nu cred ca ti-ar strica antibebe. Din cate stiu eu, nu actioneaza asupra hormonilior tiroidieni. Tiroida isi vede mai departe de treaba ei.
Pe de alta parte, daca exista atatea tipuri de antibebe, cu diferite concentratii de hormoni, probabil ca exista si nevoi diferite ale femeilor (altfel companiile farmaceutice nu si-ar fi dat atata silinta), iar aceste nevoi nu pot fi determinate decat de patternu-ul hormonal al fiecareia. De aia, cred ca niste analize in prealabil ar prinde bine.
Deci, concluzia mea de urechist este: contraceptivele orale sunt bune, te echilibreaza hormonal, dar avand problemele pe care le ai, cred ca ar trebui sa faci niste analize intai sa vezi care ti-ar fi mai bune.
PS Eu nu am mai luat din 2005, desi intre cei 2 copii am avut o perioada cand nu vroiam sa raman insarcinata (vroiam mai tarziu). Dar asta pentru ca eu stau bine, in principiu, cu hormonii sexuali (asa a iesit la analize) si, cum singura mea nevoie era contraceptia, am zis ca mai bine nu iau, ca si daca raman e ok.
Hai ca am scris un roman. Imi cer scuze daca v-am plictisit.
Luiza
de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009)