Aspirante optimiste > 20 ani (711)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

buna Luciana
Eu sunt ok,multumesc de intrebare.Suntem pregatiti sa incercam din nou.Am facut o histeroscopie.Doar s-a confirmat ca am uterul diform, dar care nu ar impiedica o sarcina sa se dezvolte.Alte analize nu mi-a facut.A ramas sa o sun de indata ce am II.
Astept cu nerabdare sfirsitul lui Septembrie.Ne-am planuit o vacanta de doua saptamini in Florida(key west,sarasota).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

feli, cu siguranta
azi punem masina in vanzare

am tot citit pe net si am inteles ca ei sunt foarte dechisi si primesc bine emigrantii, ba chiar ii ajuta ca sunt motivati
au teritoriul imens, e a doua tara ca marime din lume dupa rusia si ei au o populatie de aprox 30 milioane....foarte putin si avor sa se dezvolte
am citit ca au in plan sa atraga cel putin 250 000 de emigranti anual

nu vrem sa ratam sansa asta
in romania ne plafonam, traim viata ca sa fie traita

stiu ca nu va fi usor, dar ce credeti aici imi e?

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

buna Luciana
Eu sunt ok,multumesc de intrebare.Suntem pregatiti sa incercam din nou.Am facut o histeroscopie.Doar s-a confirmat ca am uterul diform, dar care nu ar impiedica o sarcina sa se dezvolte.Alte analize nu mi-a facut.A ramas sa o sun de indata ce am II.
Astept cu nerabdare sfirsitul lui Septembrie.Ne-am planuit o vacanta de doua saptamini in Florida(key west,sarasota).

Atunci finalul vacantei sa se lase cu II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele eu una m-am lecuit de simtome inainte de menstra. Cel putin la mine sunt numai in capul meu. Si eu am avut luna asta si pofte si greturi si piscaturi in burta de la o implantare imaginara. Asa ca eu una sunt patita si numai cred in aceste ”simptome”. Oricum logic ele apar cel mai devreme in Z10 de la ovulatie cand vorbim despre o implantare definitiva a lui bebe. Ce sperante imi facusem si eu luna asta.... offfff, iar nu a fost sa fie. Dar asta nu inseamna ca unele fem nu simt, eu una nu mai cred decat cand o sa vad ca-mi intarzie menstra si ca am doua liniute rosii pe test.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
http://lt1f.lilypie.com/C8eip3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Buna fetelor. Intr-un final am primit si rezultatul analizei... Am < 1.2, dar nu inteleg ce vor astia sa spuna la valorile de referinta. Lorena, ce spui? E de bine? toate aspirantele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Am receptionat mesajul tau Lorena. Multumesc

Legat de anticonceptionale, inca nu e tarziu sa incep sa beau de azi, prima pastila, ca azi e z1 la mine. Si tot stau pe ganduri, sa o iau sau nu?
Problema mea cu antibebe este de care marca sa iau, ca sunt de atatea feluri, si de atatea concentrati, si nu stiu daca Lindynette 20 este cea mai potrivita for me(ca pe asta o am acuma la mine).
De aia mi-am zis sa fac intai analiza TSH, si conform rezultatelor sa-mi recomande tipul/marca de anticonceptionale potrivite anume pt organismul meu.
Fac totusi mai rau daca iau Lindynette20 fara analizele de la TSH si fara sa ma duc la endocrinolog? Ca nici nu le-am dat inca. Ma gandesc acuma la ora 16 sa iau prima pastila de antibebe, si daca in 3 luni nu ma simt bine, voi vizita endocrinologul ca sa schimb marca/firma de antibebe.
Voi ce spuneti fetele, sa o iau azi antibebe, sau mai bine ma duc intai la endocrinolog sa dau la TSH?
Azi e z1 la mine.
Nu mai am dureri mari, sunt suportabile. Dar imi curge asa de mult

Uff ce am de nu pot sta linistita cu antibebe asta?

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma ca in curand-curand sa fiu pana la termen.
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )

Mergi la inceput

dreambaby, nu e de rau, adica na.....e doar negativ

imi pare tare rau

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui dreambaby

Buna fetelor. Intr-un final am primit si rezultatul analizei... Am < 1.2, dar nu inteleg ce vor astia sa spuna la valorile de referinta. Lorena, ce spui? E de bine? toate aspirantele

val este prea mica,in ce zi esti?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele eu una m-am lecuit de simtome inainte de menstra. Cel putin la mine sunt numai in capul meu. Si eu am avut luna asta si pofte si greturi si piscaturi in burta de la o implantare imaginara. Asa ca eu una sunt patita si numai cred in aceste ”simptome”. Oricum logic ele apar cel mai devreme in Z10 de la ovulatie cand vorbim despre o implantare definitiva a lui bebe. Ce sperante imi facusem si eu luna asta.... offfff, iar nu a fost sa fie. Dar asta nu inseamna ca unele fem nu simt, eu una nu mai cred decat cand o sa vad ca-mi intarzie menstra si ca am doua liniute rosii pe test.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
http://lt1f.lilypie.com/C8eip3.png

Intru totul de acord! Si eu am avut niste ameteli crunte (specifice sarcinii cu Matei) pana am acceptat ca vine CM si nu sunt gravi. Ba mi-a scazut si tensiunea, am avut greturi, imi era somn mai mult ca de obicei... Toate la un loc! Si asta desi imi repetam mereu: "nu iti mai inventa semne! Asteapta testul!" Si toate au disparut ca prin farmec cand a venit menstra. Si mentionez ca in afara de durerea de sani, pe care o experimentez in fiecare luna, niciunul din semnele descrise mai sus nu sunt specifice, pentru mine, venirii CM. Deci mi le producea creierul involuntar.
Asa ca am zis ca de luna viitoare, chiar daca voi mai inventa astfel de semne (ca se pare ca nu imi pot controla prea bine inchipuirile), nu o sa le mai acord nicio atentie. Si nici nu o sa le mai atrag altora atentia asupra lor, ca sa primesc incurajari de genul "hai ca cred ca esti insarcinata. Uite ce rau te simti". Ca nu stiu voi, dar eu, mai mult involuntar decat voluntar, faceam si asta.

Luiza de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009)

Mergi la inceput

deny, eu nu iti recomand anticonceptionalele

asta e conceptia mea....sunt pur si simplu impotriva lor

sunt niste hormoni.....etc
nu vreau sa intru in amanunte

Mergi la inceput