Banii "la comun"
Raspunsuri - Pagina 25
Rufus spune:
Apropos de reorientare profesionala, am auzit la radio (in legatura cu multimea de tineri ce nu pot merge la facultate din cauza de BAC) ca multe cursuri postliceale isi asteapta clientii, in diverse meserii, pentru care ofera diplome recunoscute de toate ministerele. Printre ele, curs de asistenti medicali.
Sa inteleg ca pentru a fi asistent(a) medical(a) nu-ti trebuie diploma de BAC? Sau, poate nici liceul? Ca inteleg ca daca nu ai diploma de BAC, inseamna ca nu ai absolvit liceul, deci nu-l ai.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Androix spune:
Din cate stiam eu diploma de bacalaureat este obligatorie NUMAI pentru inscrierea la facultate. La scoli postliceale nu e nevoie de diploma de bac, ci doar sa fi absolvit liceul. Asta inseamna sa ai medii incheiate si de promovare la toate materiile.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui libelula
ok, si daca nici acestea nu apar, sau nu sunt suficiente, ce faci? |
Ma plang pe forum si caut solutii.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Sa inteleg ca pentru a fi asistent(a) medical(a) nu-ti trebuie diploma de BAC? Sau, poate nici liceul? Ca inteleg ca daca nu ai diploma de BAC, inseamna ca nu ai absolvit liceul, deci nu-l ai. |
Daca nu ai diploma de bac nu inseamna ca nu ai absolvit liceul! Exista totusi posibilitatea absolventilor de liceu fara examen de bacalaureat, de a se inscrie la aceste scoli postliceale dar este obligatoriu ca la finele acestei scoli, ei sa promoveze examenul de bac, altfel, nu pot intra in examenul final(licenta), ma rog , cum s-o numi el! Da, se pot inscrie cu Certificatul de absolvire liceu (este un act , o diploma , cu timbru sec....etc) + foaia matricola.
eumada spune:
Selene de ce nu te-ai inscris acum ca recenzor?
Ar fi un timp pierdut dar banii sunt totusi 500 ron net pe doua saptamani.....inca mai ai timp...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
LauraNicole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui libelula
ok, si daca nici acestea nu apar, sau nu sunt suficiente, ce faci? |
Ceea ce face de atatia ani: se vaita online, urla la copil si o pocneste din cand in cand se simte frustrata si isi injura socrul. Sa predea e greu si nu-i place, ca secretara nu se poate angaja ca s-a dat la ea UN SINGUR INDIVID care ar fi trebuit sa-i fie patron, la magazin nu poate lucra ca vanzatoare ca e sub valoarea ei, meditatii nu poate tine ca nu are scaune in casa, baby sitter nu poate fi ca abia se descurca cu un copil 8 ore, nu poate lucra cu notariatele ca ea nu face asa ceva(desi stiu personal 2 persoane de pe acest forum care lucreaza exact acelasi lucru in 2 orase diferite si la fel de mici ca Braila), nu aplica la job-uri de pe site-uri date de altii pe forum ca stie ea ca are ghinion(desi numai Andrada a primit 3 oferte din 3 parti diferite postate la topicul Selenei). Concluzie: a lua pe NU in brate ca e cel mai usor. Mey cum dracu stiu atatea absolvente de facultate cu masterat cu tot care vand in piete numai sa-si creasca copii dar deh....ia o pauzati-s posmagii?
Cand ai un copil de crescut, datorii de ti-e frica sa iesi din casa, cand stii ca n-ai cu ce cumpara o paine, lasi naibii forumurile si messengerul si umbli in toate partile. Nu merge cu traduceri? Te angajezi la fabrica de impachetat fum si tot gasesti ceva de facut.Si nu, chiar nu am o problema personala cu Selene asa cum se vaita ea la altii pe PM.
O femeie de 49 de ani pe care n-o angajeaza nimeni din cauza varstei, cu copil si nepot in intretinere si alti doi copii luati de suflet s-a apucat de spalat scari sa castige un ban desi are facultate si nu-i mai cad gradele ca e sub conditia ei.
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
LauraNicole spune:
Si in Braila aia chiar exista numai un ziar si se citeste NUMAI un ziar? Mare minune! Stiu ca exista Raid pe zone, exista Anunturi de la A la Z si inca vreo 3 numai pe anunturi, mai exista ziare cotidiene sau saptamanale in care-ti poti publica contra unei sume modice anuntul. Cheltui niste bani la inceput, investesti in tine dar ii scoti pe urma.
Ai nevoie de programe nu stiu de care pentru a efectua traduceri de specialitate? Pai te apuci si faci rost.
Chiar crezi ca toti oamenii sunt norocosi sa-si gaseasca job-ul mult visat din prima?Exclus!
Si cand stii ca in domeniul ales de tine exista ceva probleme si nu esti 100% pregatita, pai faci pe naiba-n patru sa te perfectionezi. Acum exista x programe si manuale pe care le poti descarca gratuit de pe torente sau odc.
E normal sa te simti in gaura neagra si sa ai impresia ca nu conteaza cum arati, cum te imbraci sau ce faci dar ar trebui sa te gandesti in primul rand cum sa iesi din gaura aia, nu sa te afunzi si mai tare. Te-ai plans ca nu iti permiti sa te mai vopsesti la par de n ani ca apoi sa scrii ca de fapt acum nu stiu cate luni. Sunt magazine asa numite "38 de lei" unde poti gasi vopsea de par super ieftina si chiar buna, rujuri la preturi de nimic si chiar si farduri(ca i-am cumparat eu nepoata-mii a mica acum o luna cand am fost in Ro si pentru un copil de 5 ani nu as fi cheltuit sute de mii), lasa fata cu iubi pentru o ora si iesi si plimba-te putin, petrece putin timp cu tine. Face tare bine la psihic.
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui LauraNicole
Ceea ce face de atatia ani: se vaita online, urla la copil si o pocneste din cand in cand se simte frustrata si isi injura socrul. Sa predea e greu si nu-i place, ca secretara nu se poate angaja ca s-a dat la ea UN SINGUR INDIVID care ar fi trebuit sa-i fie patron, la magazin nu poate lucra ca vanzatoare ca e sub valoarea ei, meditatii nu poate tine ca nu are scaune in casa, baby sitter nu poate fi ca abia se descurca cu un copil 8 ore, nu poate lucra cu notariatele ca ea nu face asa ceva(desi stiu personal 2 persoane de pe acest forum care lucreaza exact acelasi lucru in 2 orase diferite si la fel de mici ca Braila), nu aplica la job-uri de pe site-uri date de altii pe forum ca stie ea ca are ghinion(desi numai Andrada a primit 3 oferte din 3 parti diferite postate la topicul Selenei). Concluzie: a lua pe NU in brate ca e cel mai usor. Mey cum dracu stiu atatea absolvente de facultate cu masterat cu tot care vand in piete numai sa-si creasca copii dar deh....ia o pauzati-s posmagii? Cand ai un copil de crescut, datorii de ti-e frica sa iesi din casa, cand stii ca n-ai cu ce cumpara o paine, lasi naibii forumurile si messengerul si umbli in toate partile. Nu merge cu traduceri? Te angajezi la fabrica de impachetat fum si tot gasesti ceva de facut.Si nu, chiar nu am o problema personala cu Selene asa cum se vaita ea la altii pe PM. O femeie de 49 de ani pe care n-o angajeaza nimeni din cauza varstei, cu copil si nepot in intretinere si alti doi copii luati de suflet s-a apucat de spalat scari sa castige un ban desi are facultate si nu-i mai cad gradele ca e sub conditia ei. ---------------------------------------------- mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007 O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11 |
Nu stiam ca locuiesti cu mine, ca sa stii tu clipa de clipa ce se petrece la mine in casa si ce fac eu. Oricum, esti deplasata. Rau.
Ti-am mai atras odata atentia, dar nu ai inteles nimic.
Edit: sa iti aduc aminte ca ai niste promisiuni neonorate? Ca nu ai niciun drept sa judeci, cat timp ai si tu "bubele" tale?
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Si in Braila aia chiar exista numai un ziar si se citeste NUMAI un ziar? Mare minune! Stiu ca exista Raid pe zone, exista Anunturi de la A la Z si inca vreo 3 numai pe anunturi, mai exista ziare cotidiene sau saptamanale in care-ti poti publica contra unei sume modice anuntul. Cheltui niste bani la inceput, investesti in tine dar ii scoti pe urma. Ai nevoie de programe nu stiu de care pentru a efectua traduceri de specialitate? Pai te apuci si faci rost. Chiar crezi ca toti oamenii sunt norocosi sa-si gaseasca job-ul mult visat din prima?Exclus! Si cand stii ca in domeniul ales de tine exista ceva probleme si nu esti 100% pregatita, pai faci pe naiba-n patru sa te perfectionezi. Acum exista x programe si manuale pe care le poti descarca gratuit de pe torente sau odc. E normal sa te simti in gaura neagra si sa ai impresia ca nu conteaza cum arati, cum te imbraci sau ce faci dar ar trebui sa te gandesti in primul rand cum sa iesi din gaura aia, nu sa te afunzi si mai tare. Te-ai plans ca nu iti permiti sa te mai vopsesti la par de n ani ca apoi sa scrii ca de fapt acum nu stiu cate luni. Sunt magazine asa numite "38 de lei" unde poti gasi vopsea de par super ieftina si chiar buna, rujuri la preturi de nimic si chiar si farduri(ca i-am cumparat eu nepoata-mii a mica acum o luna cand am fost in Ro si pentru un copil de 5 ani nu as fi cheltuit sute de mii), lasa fata cu iubi pentru o ora si iesi si plimba-te putin, petrece putin timp cu tine. Face tare bine la psihic. ---------------------------------------------- mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007 O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11 |
Repet, esti pe dinafara. Eu nu-ti dau tie lectii despre cum sa-ti desfasori whatever faci tu acolo unde esti, tu sa nu-mi dai mie lectii despre cum sa-mi efectuez traducerile.
Imi place ca ai retinut, din mesajele mele, acele lucruri pe care le poti intoarce impotriva mea. Bleah. Scarbos.
Nu m-am plans de nicio culoare de vopsele si cosmeticaraie. Nu le folosesc, nu sunt genul.
Lucrusoare de vanzare...