Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(434)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

TOT eu...

am gasit la semnatura unui membru DC, acest citat superb:

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Luiza iti amintesti ce discutam noi...sper sa imi amintesc des, sa nu mai gresesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Antonia Maria de mami Mandarinutza !

La multi ani Elisa Lavinia de mami myral!

Sa fiti sanatoase, fericite si implinite! Sa aveti o viata lunga si frumoasa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui MamiciDe2007

Annisia? Felicitari pentru culoarea cariuciorului

=====================

Ce bausi bre? Iote cum de ma ochisi tu si eu nu stiu. Bre, pai nu mai dau banii la doctor, ca imi face Carpatina echo moca. M-am scos!!!!

Nu prea citisi tu cu atentie, nu eu facui echo.. da' nu se pune, ca ai excuza.

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

TOT eu...

am gasit la semnatura unui membru DC, acest citat superb:

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Luiza iti amintesti ce discutam noi...sper sa imi amintesc des, sa nu mai gresesc...

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Shiawase wa itsumo jibun no kokoro ga kimeru/ It is always your heart that decides your own happiness.

Mergi la inceput

Neata!

Ieri nu a mai dat pe aici, am scris repede pe FB, ca Olivia are pneumonie, si au oprit-o la spital. Are tratament cu antibiotic, face aerosoli. Se pare ca totul e bine, speram sa plecam acasa dupa masa.

Luy, eu abia astept party, ca mi-e dor de voi toate sa va revad!
Rox, pai cum fara tine?Esti sufletul nu numai petrecerii ci si al intregii gastii!

Carpatina, tinem pumnii sa rezolvati problema favorabil!Si succes Ioanei!

Mergi la inceput

La multi ani, Antonia!

La multi ani, Elisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Antonia si Elisa , sa fiti sanatoasa, norocoase si voioase, sa aveti numai bucurii!

Mandarinutza, mare, sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei.

sarbatoritilor cu numele de azi !

Mergi la inceput

Erina, pai copiii tai chiar sunt cuminti. M-a uimit David ce cumintel s-a jucat el pe jos, si cat de independent e. Bine ca ati scapat de analize, noi am rezolvat ieri si vor fi gata pana vineri. Din pacate Andrei era infundat rau dimineata, sper sa nu fie raceala. Pare o rinita ceva, poate e iritat de la exudatul de ieri.

Alina, multumesc frumos, o sa incerc sa vin, dar sa stii ca m-am cam ramolit si eu, nu mai sunt stalp ca altadata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Bre, nici caprioarele nu mai sunt ce-au fost...

http://family.webshots.com/photo/2815242580101620375qHeICo

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (17+)[/i]

Ba arati absolut superb, iti sade super cu burtica si esti infloritoare. Iar Yanis e o minune de baietel, cred ca s-a distrat pe cinste in conced. In rest plimbareti ca totdeauna.

Nu m-ai lamurit pana la urma ce e micutul dansator, dar zic eu sa fie sanatos si daca mai sunt sanse sa fie declarat fetita, apoi asa sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Antonia! Sa ai o viata de bassm. Esti o printesa dulce , impaciuitoare isteata si foarte frumoasa!!!

Mandarinuza petrecere frumoasa si felicitari!!!

La multi ani Eliza de Myral, sa fii sanatoasa si fericita!!!

La multi ani Alexandre si Alexandri!!!

Roxana, multumim, David cind nu se plictiseste si mai are si jucarii noi la indemina e f fericit!!!

Azi am mers la ceva cumparaturi si cind sa manince Daria un Macaroon Framboise s-a apucat de circ, l-am dat jos in carucior si a inceput sa se intinda pe jos, sa traga de sacose...plingea cam asa: aaaaa, aaaaa...Sa vezi ce ochi facuse o tipa cind ma vedea savurid eclerul si pe D pe jos... Unele manifestari chiar trebuiesc ignorate... cum l-am luat in brate cum a tacut...

Sanatate lui Andrei, sa fie totul perfect cu inceputul de scoala si gradinita.

Alina si pentru Olivia

Mergi la inceput