Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(434)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rox, multumim tare mult, ne-am simtit foarte bine. Sa te bucuri de copiii tai miunati, i-am admirat ce frumosi si dezinvolti sunt . Sper din tot sufletul sa se aranjeze lucrurile in asa fel incat sa nu lipsiti de la petrecere, dar sa pleci si acolo unde doresti. Mi-ar parea tare rau sa nu fiti alaturi de noi la party, esti un stalp al comunitatii aici
Yaia, Tudor e un delicat . Mie mi se pare ca arata foarte bine, nu mi s-a parut ca ar fi vreun slabanog, este bine proportionat.
carpatina, incepeti pe 1 scoala ? Ceva sentimente mai bune ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Roxana multumim. Nicole doar pare fericita, in realitate e cam geloasa, cel putin de cand am venit acasa.

Yaia , Carpatina multumim. Da, moasa aia cam atat stia. Era tinerica si un pic "acra" La Nicole imi amintesc ce mult a contat moasa ca era optimista si sigura pe ea. Te facea sa treci altfel momentele grele.

Luy multumim. Robert e in continuare un timid. De asta pare asa in foto. Insa de cand am venit acasa e f grijuliu cu Carlotta, ii arata din carti...ii deseneaza una alta si ii arata. Nicole e geloasa cum ziceam dar e mica inca si e de inteles. De azi dim are si febra Sper sa isi revina repede...

La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, multumim si noi. Si incerc sa organizez incat sa ajungem la party, mi-ar placea mult sa ne vedem in gasca mare.

Crishtina, deci Robert e doar timid si nu suparat? Vorba Luizei, nu stie ce il astepta printre rochite, rujuri si brizbrizuri. Oricum el va accepta mai usor pe Carlotta, e deja obisnuit cu venirea unui nou membru. Ma uit si la Alex ca e mult mai mamoasa si intelegatoare cu bebelusii acum. In plus pentru Nicole e concurenta directa la papusi. Pe de alta parte sunt apropiati toti de varsta si cred ca o sa iasa o super distractie (cand nu se necajesc reciproc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
carpatina, incepeti pe 1 scoala ? Ceva sentimente mai bune ?

Eh, din vorbe e viteaza dansa.... da' cand e sa trecem la fapte piere avantul.. stii cum e...

Saptamana trecuta am fost la scoala.. si am aflat ca e intr-o clasa aproape noua (copii necunoscuti adica...) Din 4 clase de a1a au facut 3 clase de a 2a... normal ca a trebuit sa existe o redistribuire.. care insa pe noi nu ne avantajeaza...

Am vorbit cu directorul sa o schimbe.. ramasese ca ma suna inapoi... nu m-a sunat si nici nu dau de el... Sunt furioasa foc..
Miercuri dimineata e sesiune informativa la scoala... sper sa fie si el acolo ca de nu il reclam la primarie...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui MamiciDe2007

Annisia? Felicitari pentru culoarea cariuciorului

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Ce bausi bre? Iote cum de ma ochisi tu si eu nu stiu. Bre, pai nu mai dau banii la doctor, ca imi face Carpatina echo moca. M-am scos!!!!

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (16+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Da, da, m-am lamurit. Deci nu mai beti apa minerala, ca bulele va fac rau. Basca va ciufulesc pe toate daca, si anume, cobiti... Eu inca mai trag sperante ca e fetita. Doctorul nu s-a pronuntat, ci a spus ca inclina sa creada ca e tot baietel...
Acum sa va povestesc, daca tot m-a bagat Carpatina, scumpa de ea, in kk... Eu pe masa la tov doctor si tot vorbeam despre bebe cu EA, ca si cum e fetita. El ma sicaneaza si zice ca de ce sunt asa de sigura ca e fetita, ca inclina sa creada ca ar fi baietel. Dar, cum nu se vede prea clar, sa nu ne pripim si sa asteptam pana data aviatoare... Acum sa va spun si ce facea bebe in timpul asta: statea inpatru labe si misca din fund inainte si inapoi... Eu am zis ca e un baiat precoce, tati ca e o fetita si era la ora de balet... Hihihi... Doamna doctor, deci e baiat sau fata?

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (17+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Bre, nici caprioarele nu mai sunt ce-au fost...

http://family.webshots.com/photo/2815242580101620375qHeICo

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (17+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Christina, minunata poza cu voi 5. Charlotta e adorabila, dulce ca o prajiturica-vezi ca nu am scris sharlota pentru ca se stie ca se citeste cu CH.
Gelozie va mai fi si pe viitor va fi si mai greu pentru Nicole ca e middle child.

Carpatina sa ai cit mai putine batalii de luptat in ce priveste gradi.

Roxana, si mie mi-ar placea sa veniti la party. Noi suntem poregatite, avem rochii noi, eu verde, Daria roz-cum altfel...

Annisia in lista de gravidute de la inceputul capitolului apari cu carucior albastru de aceea toata lumea s-a grabit sa te felicite.
Sa fie sanatos asta e f important.
Superba poza, amindoua sunteti foarte fine.

Noi suntem bine. Am avut o zi usoara astazi, unde a fost si sarbatoare si am stat cu ei. Copiii sunt activi dar cuminti, cind ma mai pling e o fac ca David se catara pe mese, etc, ca insira si cam distruge lucruri. Daria e OK, ea e demanding in alt mod, adica sa facem lucruri impreuna.

Pentru ca Daria a fost la scoala de vara nu trebuie sa ducem exudat si copro, am scapat de o bataie de cap.
In seara asta am iesit la Studio 80 si la intoarcere acuza dureri de burtica-sper sa fie bine mai ales ca plecam la PN in week-end.

Mergi la inceput

In curind e
www.youtube.com/watch?v=F30LNpq7utE" target="_blank">Antonello Venditti-Settembre

si ultimele apusuri in www.youtube.com/watch?v=wAVxAQq5f9k&feature=related" target="_blank">Alta Marea

Mergi la inceput

Pentru ritmuri mai actuale, SUPERBE:

www.youtube.com/watch?v=dLx6lkcM6Mc" target="_blank">Maria Gadu: Shimbalaie

Shimbalaię, quando vedo il sole baciando il mare
Shimbalaię, tutte le volte che#65279; si riposa
Natura, la dea del vivere
La bellezza pure del nascere
Un fiore che splende alla luce del sole
Pescando tra il mare e l’amo
Pensiero cosě libero come il cielo
Immagina una barca di carta
Che prende il largo e non torna
Andando alla deriva Ritornello( 2x) Shimbalaię, quando vedo il sole baciando il mare Shimbalaię, tutte le volte che si riposa

Mergi la inceput