Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(434)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Rox, eu mi-am abandonat total copiii vara asta. m-am ocupat de ghe numai daca erau anumite feluri de mancare pe care le vrea doar cu mine sau daca nu stia tacsu cu ce sa-l imbrace. insa nu ma simt prea vinovata, n-am cunoscuit nicio mama cu doctoratu pe rol in ultima faza care sa fi reusits a stea si dupa fundu copiiilor nonstop:D ba cea mai dedicata mama pe care o cunosc, cand si-a dat doctoratu devenise pur si simplu rea cu ei:D e normal. |
Cum i-ai abandonat bre? I-ai dat la casa de copii?
Hai ca ma faci sa ma simt prost si eu ca i-am trimis o luna cu bunicii prin concediu.
PS In alta ordine de idei am primit pe mail lista cu profesorii (Engleza, sport, pictura, muzica, drama si nu stiu ce, fac cu altii decat invatatoarea). Si orarul, pe care nu il pot deschide si mor de oftica.
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Hai ca ma faci sa ma simt prost si eu ca i-am trimis o luna cu bunicii prin concediu. |
O luna? Eu i-am trimis 3 luni in RO! O luna am stat si eu cu ei, 2 luni au stat singuri cu mama si tata.
Cat despre desen
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Ceeeee maaaaah? N-ar trebui sa spele, sa calce, sa si conduca masina? |
[:))] Nop! condusul e acceptat de la 17 ani, cu insotitor care are permisul de minim 3 ani [:P]
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani trebuie sa isi incheie singura nasturii la 4 ani. |
Ceeeee maaaaah?
N-ar trebui sa spele, sa calce, sa si conduca masina?Ce standarde are doctorul acela?
Eu zic sa facem sondaj pe aici ca nu cred ca e vreunul sa isi incheie nasturii. Al meu sigur, Alexandra abia de ceva timp ce mai reuseste. Nu zic ca nici eu nu agreez operatiunea.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina Gheorghe??? daca te referi la al meu, poate la cantat,. la desenat no way :D Sofia era aia cu operele de arta la 4 ani :D eu cred ca e vb de probleme de lingvistica. Al meu e sigur cel mai in urma dintre toti, dpdv numarat, tinut creion in mana , litere samd. El e exceptional doar prin felul de a fi, o sa fie baiat frumos, se insoara bine :))) |
Sa stii ca si fie mea era mai avansata la desen la varsta asta, Andrei e mult in urma. Insa lui ii iese scrisul binisor, daca vrea evident, ceea ce e cam rar.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Eliza a tinut creionul bine in mana, cu 3 degete. Dar e capoasa, nu vrea sa repete dupa mine, e o lenesa si jumatate: nu vrea sa deseneze, nu vrea sa se imbrace singura |
Dar nu i asa ca e o scumpa?

Sa stii ca si eu ma supar cand sunt asa incapatanati si cu NU in brate, recunosc ca mai mult pe cea mare, ca Andrei e mai cooperant. De regula trebuie sa il atrag cumva dar apoi se concentreaza.
Nici el nu vrea sa se imbrace singur, desi poate. Si cum mai povestisem pe aici, de cand sta cu mama mea nici sa manance singur nu mai vrea.
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Dar nu i asa ca e o scumpa? ![]() Nici el nu vrea sa se imbrace singur, desi poate. Si cum mai povestisem pe aici, de cand sta cu mama mea nici sa manance singur nu mai vrea. |
Imi suna asa cunoscuta replica "de cand a stat cu mama mea, nici sa manance singura nu mai vrea!"
. P.S. Multam pt incurajari. Mi-ati lipsit
...
Sabina spune:
eu vin sa o sochez din nou pe Yaia, eu si acuma daca avem chef ii dau Sofiei in gura, chestii care curg, cum ar fi paine cu dulceata:D
Nu vad nicio problema cu asta, stie sa faca si prajitura singura:) si nu are nicio problema, dar daca vrem rasfat, e rasfat.
cat despre Ghe, nasturi? nuuu. Se imbraca uneori singur (cu pantalonii invers si fara chiloti :D) daca vrea repede repede la joaca.
nu imi fac nicio problema, da absolut niciuna.
cat despre insuratoare, am observat ca e f fericit daca are doua chestii: mancare si fete de jur imprejur.
Pe 5 august a dormit o prietena la noi cu fetita si sotul. pe ea a intr-bat-o direct: vrei sa dormi cu mine-n pat?:))
Mariana, Eliza e perfecta, e f frumoasa si f desteapta. Nu te mai lua tu dupa standardele lor si dupa „lucrat cu ei acasa”
O sa tot lucreze toata viata.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
rox, bunicii s=au ocpuat de ei macar, la noi au avut copiii vara asta hrana si mancare si atat :D a si din cand in cand sofiei i-am facut niste codite si i-am dat niste filme cu Harry Potter si cu Ghe m-am giugiulit cate 5 minute:D ca mai mult nu am avut cand.
acuma doarme, sa vadem cum se trezeste, nu pare sa aiba febra, Doamne ajuta.
dar mi-a trecut orice avant de lucru la teza.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo