Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(434)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Matteo! Ce mai faci tu dragutule?:)

la multi ani magdaz:)

Rox, si Sofia era f f incantata. Anu asta e primul an in care efectiv nu vrea la scoala.D Cred si eu. A a avut o vacanta lunga in care a facut strict ce a vrut.

eu sunt necajita, l-am ajuzit pe ghe tusind un pic aseara, fara alte simptome. Azi de dimineata s-a trezit la 7, a facut un kk mai moale dupa care a tusit cu expectoratie , si cam mult....dupa aia nimic si i s-a facut somn, acuma a atipit.
Mi-e sa nu faca o pneumonie din aia atipica sau amigdalita, si in dr de aici nu am incredere si e weekend :((

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, sa ai weekend frumos, bine ca ai gasit solutie sa iei baiatul.

Sabina, sanatate multa lui Gheo! De unde putea potcovi o viroza? La noi Andrei e binisor, il duc azi pentru aviz. Sunteti la Busteni? Cred ca bagam si noi o tura la Bran we asta, poate il aducem acasa pe Bobo dupa cantonament.

Mergi la inceput

Pai e toata ziua afara la joaca, cu copiii, cu catei, pisici, iepurasi :D samd.
si recunosc, e vina mea ca nu resuesc mereu sa pu hainele de seara pe el la timp, ar trebui inainte sa se lase frigu bine, da mereu suntem in cntratimp. si seara aici e f racoare. Si el alearga continuu. si transpira etc etc.

independenta are un pret

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Dragele mele ... ca paranteza, eu sunt demolata. Am aflat de-al treilea deces in cercul de prieteni/familie, din ultimele 3 saptamani. Ce ti-e si viata asta ...

Noi am facut ieri si alaltaieri exemenele de 4 ani. Aici nu se fac vaccinuri, ultimul a fost la 2 ani, pe urma inainte de inceperea scolii mai are Tetanus si Difterie.
Eliza are 106 cm si 15 kile . I-am spus doctorului ca face balet, a inceput sa rada, ca la greutatea asta, n-o sa se planga partenerul cand tre sa o ridice in brate .
S-ar parea ca are polipi, m-a trimis la ORL. Nu pronunta corect consoanele si nu respira bine pe nas.
Aici e si vina mea, ca trebuia sa exersez mai mult cu ea vorbirea, pronuntia cuvintelor . Si nu-l pronunta nici pe sh (6 e ssase ). Mi-a zis sa ma asez cu ea in fata unei oglinzi, sa pronuntam amandoua cuvintele, sa vada cum/unde trebuie sa fie dintii/limba cand ies anumite sunete.
La testul de dezoltare, iarasi n-a iesit prea bine. Nu a stiut sa spuna unde e "in spate/in fata" - decat pe romana, n-a inteles nici cum e inghetata "cald/rece", nici ce trebuie sa faca daca ii e frig - "imbracat/dezbracat".
A pus-o sa deseneze un omuletz. Macar asta a iesit oarecum bine, ca cica la varsta asta copiii leaga mainile si picioarele nu de burta, ci de cap direct (Exceptie e Gheorghe, care face deja opere de arta la varsta asta ).
Incep sa inteleg tot ce povestesc parintii: daca nu lucrezi cu copilul acasa, nu se ajunge nicaieri. Am auzit ca in clasa I copiii deseneaza mandala ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Pai e toata ziua afara la joaca, cu copiii, cu catei, pisici, iepurasi :D samd.
si recunosc, e vina mea ca nu resuesc mereu sa pu hainele de seara pe el la timp, ar trebui inainte sa se lase frigu bine, da mereu suntem in cntratimp. si seara aici e f racoare. Si el alearga continuu. si transpira etc etc.

independenta are un pret

Repede sa te simti tu vinovata!

Cred Gheo se distreaza pe cinste acolo, iar viroza putea sa o ia oricum si oricat il fereati voi. Cred ca intrebarea mea a fost cam aiurea.

Mergi la inceput

Gheorghe??? daca te referi la al meu, poate la cantat,. la desenat no way :D Sofia era aia cu operele de arta la 4 ani :D

eu cred ca e vb de probleme de lingvistica. Al meu e sigur cel mai in urma dintre toti, dpdv numarat, tinut creion in mana , litere samd.
El e exceptional doar prin felul de a fi, o sa fie baiat frumos, se insoara bine :)))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Rox, eu mi-am abandonat total copiii vara asta. m-am ocupat de ghe numai daca erau anumite feluri de mancare pe care le vrea doar cu mine sau daca nu stia tacsu cu ce sa-l imbrace.

insa nu ma simt prea vinovata, n-am cunoscuit nicio mama cu doctoratu pe rol in ultima faza care sa fi reusits a stea si dupa fundu copiiilor nonstop:D ba cea mai dedicata mama pe care o cunosc, cand si-a dat doctoratu devenise pur si simplu rea cu ei:D e normal.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Gheorghe??? daca te referi la al meu, poate la cantat,. la desenat no way :D Sofia era aia cu operele de arta la 4 ani :D
eu cred ca e vb de probleme de lingvistica. Al meu e sigur cel mai in urma dintre toti, dpdv numarat, tinut creion in mana , litere samd.

Eliza a tinut creionul bine in mana, cu 3 degete. Dar e capoasa, nu vrea sa repete dupa mine, e o lenesa si jumatate: nu vrea sa deseneze, nu vrea sa se imbrace singura (trebuie sa isi incheie singura nasturii la 4 ani).
Si ce-i mai tragic - ma regasesc in toate .

Mergi la inceput

Mariana, imi pare tare rau ca esti afectata de lucrurile dureroase din viata prietenilor. E tare trist si uneori te simti neputincios. Viata e nedreapta uneori, dar pe de alta parte te face sa te bucuri mai mult de ce ai. Si tu ai doi copii minunati. Sunt sigura ca Eliza este exact cum trebuie pentru varsta ei. Testele sunt de regula orientative sa isi dea seama daca este ceva flagrant; ma la uit la Andrei cum povesteste tot felul si cat de inteligent este si cum picase el testele acelea pentru autism de la 18 luni. Sigur, pentru pronuntie o sa mai exersati, dar cu restul nu stiu daca e mare bai. Ia sa incerc si eu acasa. Cat despre desene, oricum Andrei deseneaza doar capul si ochii pentru omuleti, corpul este cel mult un cerculet care se intersecteaza pe jumate de suprafata cu capul.

Mergi la inceput

Rox si hug.

Mergi la inceput