Cartofi copti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa
nu stiu cat e de sanatos sa speli legumele cu detergent de vase...dar aici sunt niste solutii speciale pt vegetale. vezi poate se gasesc si in Bucuresti.


Apai atata vreme cat vasele - in care pun mancare - le spal cu detergent de vase, am zis ca n-o avea nimic. Ca doar ii clatesc, nu-i las cu clabuci . Da' o sa ma uit sa vad daca exista si aici "detergent de alimente".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

insa, indiferent de soiul cartofului folosit, sa stii ca varianta cartof copt in coaja inseamna un cartof cam innecacios, nu poti sa-l papi asa gol, ca iti ramane in gat.


Hm, experientele noastre difera. Prietenul meu ii mananca doar cu sare si chiar sunt deliciosi, atunci cand sunt calzi se topesc in gura. Dupa ce se racesc, intr-adevar, sunt cam iac. Dupa 24 ore nici nu ma mai ating de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

pai eu nu suport sa mananc sau sa beau ceva prea fierbinte sau prea rece. de aceea, las cartofii copti sa se raceasca putin inainte de a-i manca si probabil de aici impresia mea ca sunt cam innecaciosi daca nu adaug ceva (unt, smantana). probabil conteaza si "varsta" cartofului, cartofii noi sunt mai suculenti, mai plini de seva, in comparatie cu cei peste care a trecut o iarna.

Mergi la inceput