Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***340***
Raspunsuri - Pagina 11
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 aseara ne trageam sufletul la un episod din Barney si prietenii si era o sceneta cu niste copii care mancau dezordonat, aruncau mancarea pe joc, se foiau pe scaune.... la care micsu, dupa ce se uita atent-atent, imi spune: cred ca nu e cazul meu ![]() ![]() ... (si mai dadea si din degetel in semn ca nu)Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
Super super tareeeee
!!!Abia astept sa veniti si voi la o intalneala !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Novus, de specimene e plian lumea. Si eu am un parc d-asta dintre blocuri care imi place ca si parc dar nu imi plac mamele de acolo. Acum 2 zile aveau o discutie de tipul: de ce nu invata copilul la scoala alfabetul in ordine, adica a,b,c,d etc si il invata pe sarite. si in plus la ce folosesc literele mici de mana, ca nu mai scrie nimeni de mana. Imi venea sa le dau cu capul de banci si de copaci si cap in cap. Idioatele! ![]() ![]() ![]() |
Daaa, eu de obicei nu am treaba cu specimenele ca suntem o gasca de mamici super ok si ne mai distram pe seama lor dar aseara asa tare m-am revoltat de-mi venea sa ma duc si sa o pleznesc pe aia
Gianina34 spune:
novus - daca ai sti cate sperante imi facusem cu intalneala de acum
dar trag nadejde ca odata si odata vom fi si noi sanatosi si neplecati prin alte parti sa ne putem prezenta ca taaaare dragi imi mai sunteti
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
novus spune:
Aris, sanatate multa lui Vitamina !! sper ca nu se da lovit ca sa nu vina la intalneala ![]()

anamariame spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 aseara ne trageam sufletul la un episod din Barney si prietenii si era o sceneta cu niste copii care mancau dezordonat, aruncau mancarea pe joc, se foiau pe scaune.... la care micsu, dupa ce se uita atent-atent, imi spune: cred ca nu e cazul meu ![]() ![]() ... (si mai dadea si din degetel in semn ca nu)Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |

Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Gianina34 spune:
novusel, eu cred ca aris inca nu i-a spus vitaminei de plecarea la munte ca ar fi uitat de mult de vomitaturi si s-ar fi ocupat de bagaje![]()

avem 2 anisori
anamariame spune:
Neatza, fetelor!Multumesc de cafea!Azi trebuia sa stau acasa cu Eva, sa fac ciorba si altele de menaj, insa a trebuit sa vin la birou
Aris, multa sanatate, sa va faceti bine, a fiti in forma la munte!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
aris26 spune:
ha! nu scapati de noi stati linistite
de venit venim sigur. deja tipu' nu mai are nici o treaba. eu ii pregatisem mancare de regim si el a descoperit niste m&m's in ascunzatoarea lui si le-a infulecat repede. mai are si stomacul lui cate o razvratire ca prea isi bate joc.
acum tocmai ce imi venea sa il mananc. se juca cu niste incarcatoare prin casa ca el le pune in priza(nici gand sa fie lasat pe langa una reala) si la un moment dat se duce la dulapul unde tin toate manualele de instructiuni de la toate sculele din casa, scoate un manual se aseaza pe jos cu el si zice:asaaa...sa citesc pe carte cum se pune in priza...
e clar ca e back in business baiatu'![]()
dyanna - na, nu e nici o bucurie asta cu injuratul dar nici un ghiocel nu e crescut in glob de sticla, au auzit ei destule pana acum si nu iti inchipuii ca o sa fie ca pe stadion acolo. gaseste si tu alt motiv de stres
mama de
mic +
Gianina34 spune:
super tare vitamina

avem 2 anisori
aris26 spune:

| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Super super tareeeee !!!Abia astept sa veniti si voi la o intalneala !! ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
mama de
mic +