Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***340***
Raspunsuri - Pagina 10
Gianina34 spune:
aseara ne trageam sufletul la un episod din Barney si prietenii si era o sceneta cu niste copii care mancau dezordonat, aruncau mancarea pe joc, se foiau pe scaune.... la care micsu, dupa ce se uita atent-atent, imi spune: cred ca nu e cazul meu 

... (si mai dadea si din degetel in semn ca nu)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
aris26 spune:
neata
sunt rupta de somn. toata noaptea asta mic a vomat era pe puct sa plec cu el la spital...noi nu prea am patit din astea. acum il hidratez incet incet si sper sa nu verse si apa. am vorbit cu pediatra si pare a fi doar o indigestie
mama de
mic +
Bianca2503 spune:
Neata,
Aris, si Vladimir a avut sambata un episod de vomitaturi (3 la numar). L-am tinut mai nemancat ca sa ii treaca. L-am cam fortat eu sa manance la pranz si pe la 3 a vomitat ce mancase.
sper sa nu fie nimic grav.
Novus, de specimene e plian lumea. Si eu am un parc d-asta dintre blocuri care imi place ca si parc dar nu imi plac mamele de acolo. Acum 2 zile aveau o discutie de tipul: de ce nu invata copilul la scoala alfabetul in ordine, adica a,b,c,d etc si il invata pe sarite. si in plus la ce folosesc literele mici de mana, ca nu mai scrie nimeni de mana. Imi venea sa le dau cu capul de banci si de copaci si cap in cap. Idioatele!

Ilinca_M. spune:
Wow, Gianina! In ce an zici ca e nascuta Micshunica?:))
Cuscra, baga povestea cu rosiile, nu ma tine pe jar!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Doamne, Bianca, ce analfabete!!!!!! Asta ar mai lipsi, sa dispara scrisul de mana!!:))) Cat de imbecile puteau fi alea sa scoata asa ceva din (pre)putzu' gandirii?!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Gianina34 spune:
ilinca- stii doar ca si noi eram in categoria necuvantatorilor de-mi faceam mustrari de constiinta pentru suzi, pentru medicamentele luate in sarcina si altele de genul...
ei, cum a implinit 2 ani, fix din ziua aia s-a schimbat total: nu mai tace o clipa 
iar daca vorbim prea repede (ma refer mai ales la cuvintele mai "complicate") imediat ne intreaba ce-am spus, ca sa nu piarda nimic din discutie![]()
avem 2 anisori
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Doamne, Bianca, ce analfabete!!!!!! Asta ar mai lipsi, sa dispara scrisul de mana!!:))) Cat de imbecile puteau fi alea sa scoata asa ceva din (pre)putzu' gandirii?! ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Da, pana la urma s-a trezit una mai desteapta dintre ele si a zis ca prima data se invata a mic de mana ca se face mai usor si apoi m mic de mana ca se face usor, ca doar au facut bastonase si le unesc.
"Dar k mic de mana e greu, eu nu pot sa il fac. stau 5 minute la el, desi am facut caligrafie" - citat de la o tuta.

io cred ca sexul pentru idioate ar trebui interzis. sa fie pedepsit cu 2 ani de scolarizare
Gianina34 spune:
de cand suntem bolnave ne-am despempartit de tot
in concediu am scos pampersul din timpul zilei si-l pastram doar la dormit la pranz si seara iar cand ne-am imbolnavit in prima saptamana l-am scos pe cel de la pranz iar dupa cateva zile si pe cel de seara
pana acum nu am avut nici un accident si uite-asa am ajuns fan 'otzei (care si astia-s pe preferinte: cu floricele, printese, sa nu-i fie mari ....
)
avem 2 anisori
Gianina34 spune:
aris- pupacim vitamina sa-i treaca indigestia
bianca - eu am constatat ca asta-i baiul cu parculetele dintre blocuri: e cam mare densitatea de specimene de astea si nu ai cum sa le ocolesti, sa nu te intersectezi
avem 2 anisori
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 aris- pupacim vitamina sa-i treaca indigestia ![]() bianca - eu am constatat ca asta-i baiul cu parculetele dintre blocuri: e cam mare densitatea de specimene de astea si nu ai cum sa le ocolesti, sa nu te intersectezi ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
dar cand trec strada si ma duc intre alte blocuri sunt alte mame. Alea de acolo sunt niste ciorbarese