Aspirante optimiste>20(710)Felicitari Bettercy!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Am rasfoit nitel netul, despre interpretare torch, si facand comparatie cu ale mele, inteleg ca nu e de bine la mine.
Pt ca IgG-inseamna protectie (adica trebuie sa fie pozitiv). La mine Chlm si Tox sunt negative. inseamna ca nu am imunitate la ele?
IgG pozitiv am doar la CMV.

Dar HSV genital e pozitiv. Inseamna ca... ramane pt toata viata?
E herpes genital, asa inteleg eu. Corect? .

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma ca in curand-curand sa fiu pana la termen.
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

deny, calmeaza-te

eu nu am nici un anticorp pozitiv si nu ma plang
nu e nici o chestie

ti-am zis ca sunt asa de nenorocite virusurile astea incat si daca ai anticorpi e nasol....exp...toxoplasma, cmv...

ai incredere in mine ca esti ok la capitolul asta si nu din cauza asta ai pierdut sarcina

legat de ghlamidia Ig M, de ce nu ti-a facut-o.....pt ca daca o aveai nu ai fi ramas insarcinata, chlamidia prezenta da sterilitatesi nu avea rost sa ti-o faca, mai ales daca nu o depistezi la timp si nu o tratezi da sterilitate

e posibil ca tu sa nu fi ramas atata timp din cauza ei cat a fost ea activa, daca ai Ig G pozitiv e clar ca ai avut-o in trecut si poate te-ai vindecat intre timp si de aceea ai si ramas

ai luat antibiotice de curand?

sper ca te-am lamurit

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

deny, da
HSV 2 este ala genital dar se trateaza si la tine vad ca IG M e negativ deci nu ai de ce sa-ti faci griji
doar IG G e pozitiv, deci ai ramas cu anticorpi

lasa tu protectia, ca sa faci asa-zisa protectie trebuie sa faci si boala (asta in cazul in care nu te vaccinezi) dar nu exista pt toate astea vaccinuri

de exp. pt rubella cred ca ai fost vaccinata cand ai fost mica

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Lorena multumesc
Ca sa te ajut, nu e VSH, ci VSM.
Ginecologa probabil a scris VSH I si VSH II, adica pe intelesul ei, ea a cerut la virusul herpes 1 si virusul herpes 2.
Dar rezultatele de la aceste doua sunt "adaugate" si cu litera "M", ceea ce se subintelege ca laboranta a facut teste la VSM I si VSM II. Aici ambele sunt negative. (nu stiu daca este asa ceva VSM1 si VSM2).
Si abia mai jos laboratorul au mai adaugat cu scrisul lor "HSV 2 G" ceea ce e asa cum mi-ai explicat mie, ca e virus herpes genital- si e pozitiv.
Asta ultimul ma face sa , pt ca deja am citit pe net despre el.
Ufff

Mergi la inceput

deny, calmeaza-te
este G-ul
nu ai de ce sa-ti faci griji

era nasol cu M

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

deny, calmeaza-te

eu nu am nici un anticorp pozitiv si nu ma plang
nu e nici o chestie

ti-am zis ca sunt asa de nenorocite virusurile astea incat si daca ai anticorpi e nasol....exp...toxoplasma, cmv...

ai incredere in mine ca esti ok la capitolul asta si nu din cauza asta ai pierdut sarcina

legat de ghlamidia Ig M, de ce nu ti-a facut-o.....pt ca daca o aveai nu ai fi ramas insarcinata, chlamidia prezenta da sterilitatesi nu avea rost sa ti-o faca, mai ales daca nu o depistezi la timp si nu o tratezi da sterilitate

e posibil ca tu sa nu fi ramas atata timp din cauza ei cat a fost ea activa, daca ai Ig G pozitiv e clar ca ai avut-o in trecut si poate te-ai vindecat intre timp si de aceea ai si ramas

ai luat antibiotice de curand?

sper ca te-am lamurit

Iarta-ma ca sunt panicata de rezultate.
Da, cred ca am luat antibiotic, chiar inainte de a ramane gravida am urmat tratament pt ooforita. si ceva coci.

Multumesc mutl c ma lamuresti si ca ma linistesti.
Da, cred ca e asa cum zici, ca daca nu a cerut Chlm IgM, inseamna ca nu mai era nevoie pt ca chiar am ramas gravida.
Problema e sa aflam cauza de ce am pierdut sarcina.
O fi herpesul genital de vina?
Asa de tare m-a speriat herpesul asta, ca ma vad fara copii toata viata mea pt ca incet-incet organismul meu slabeste, si eu nu intelegeam de ce. Acuma vad raspunsul: herpesul

Mergi la inceput

dana, legat de competenta....
si eu am intalnit peste tot astfel de specimene care sunt bine vazute

dupa ce am plecat din bucuresti mi-am gasit aici la o clinica, dar nu pe postul meu

eram "multifunctionala"

oricum, cand au vazut toti ce stiu si cate stiu, mai ales dr au ramas cu gura cascata

si directoarea a fost foarte incantata de mine si chiar imi ziceau in gura mare cat de competenta sunt

tu esti mai noua si nu stii dar dupa un an de zile de munca acolo fara concediu de odihna si cu sute de ore suplimentare neplatite am fost data afara pt ca am avut nevoie de spitalizare

apropo fetelor, mi-a ajuns o vorba la ureche....ca cica a aflat sefa ca vreau sa raman gravida si pt asta m-ar fi dat afara

oricum, acum vreo luna am primit telefon de la dr ginecoloaga de la clinica aia sa-mi ceara un sfat legat de analizele unei gravidutze

am ajutat-o, nu sunt ranchiunoasa

Mergi la inceput

OK, am sa ma linistesc

Multumesc Lore
Iarta-ma pt ca am intrat in panica

Mergi la inceput

Lore, ce cruzime .
Din cauza ca vrei sa ramai gravida te-a dat afara? de ce?
Ce are burtica ta cu munca ta de la laborator, mai ales ca esti foarte buna in domeniul tau.

Mergi la inceput

Eu am sa mai dau inca o data la TORCH, dar la alt laborator si la privat. Ca sa fiu sigura.
Ca cu cat ma uit mai mult la rezultatele mele si info de pe net, vad mai bine erori de la laborator. Mai ales in dreptul VSH I si VSH II, pt ca doctorul a scris H, dar ele au scris M. Si nu se intelege clar.

Mergi la inceput