Aspirante optimiste>20(710)Felicitari Bettercy!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Scuza-ma Lore, nu am plecat, dar m-am luat cu treaba multe lucruri o data la pc. Si imi pierd concentarrea.
Multumesc ca imi raspunzi

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma ca in curand-curand sa fiu pana la termen.
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

stai calma deny
credeam ca te-ai speriat si ai plecat fuga la dr

cu multa placere

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

dana, la intrebarea cu asa raman anticorpii...e mai ambiguu...
unii anticorpi raman prezenti toata viata doar ca titrul (concentratia) lor scade cu timpul si atunci tu nu mai esti protejata

de aceea unele vaccinuri se repeta dupa cativa ani, de exemplu vaccinul pt hepatita B se repeta doza la fiecare aprox 5 ani

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Lore esti o draguta,nu stiu frate cum oameni capabili ca tine nu-si gasesc un job bun cand cabinetele sunt pline de habarniste.
Vaccinul pt Hepatita B nu l-am facut,nici nu am avut vreodata.
Multumesc pt raspuns

Mergi la inceput

Lore, citesc de 10 de ori ca sa inteleg ceva si sa te intreb ce nu am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor, abia acum am putin liber si am citit din urma, eu zicea ca ovulatia este un proces inflamator si nu este indicat sa iei antiinflamatoare, fetele de la mine de pe forum , la endo spunea ca ar influenta fertilitatea si ar periclita ovulatia si logic as ar fi...oricum in endo ai tot timpul ceva de durere in geanta nu stii cand te apuca....cateodata doare si fara motiv.
de exemplu, ca am ajuns la capitolul dureri , de azi dimi am niste dureri in partea dreapta...ohoo...si ma gandesc ca pana la urma era chist, trebuia sa ma doara dupa injectie nu????dupa injectare aparae ovulatia la 12-36 ore, deci sambata la ora 16 injectiafacuta si azi joi nu are relevanta....o sa ma duc mai rpd la eco sa vedem daca e chist sau a fost un folicul grasan si precoce...
acum sunt pe utrogestan 200mg noapte la culcare si astept, nici nu mai calculez cand trebuie sa-mi vina, ca am vazut ca e ciudat ciclu meu....adik mie imi venea la 16 zile fix de la testul de ovu pozitiv(asta pe natural)....luna asta au trecut vreo 18 zile de la ovulatie si cm-ul meu abia incepea mi-am mai facut si iluziii degeaba.....
asa ca poate imi aduceti voi aminte, in cazul in care o intarzia....
aaaa si dreambaby apropo de discutiile voi cand faceti un bebe, deja ma scarbesc, imi caut o rochie in care sa nu par gravi pt botezul finutului, pt ca de progesteronu asta am burta de 5 luni....am zis ca am sa-mi fac un tricou cu mesajul I am not pregnant, I am just fat!!!!...ca sa nu mai intrebe...hmmmm eventual cu traducere in lb romana pe spate
va puuuup ca asa m-am lungit
ps::::lore multumimmmmmmmmm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

deny, TORCH-ul normal are 8 analize:
- HSV - virusul herpetic
- Toxoplasma gondi
- Rubella
- CMV - citomegalovirus

si astea luate cate doua, fiecare cu Ig G si Ig M = 8

Deci, scriu din nou datele mele, cu corectari ale initialelor ca am inteles mai bine dupa ce mi-ai lamurit cate ceva
Chlm IgG-negativ 1,8 (5,0)

Tox IgG-negativ 11,0 (50,0)
IgM-negativ 0,148 (0,300)

CMV IgG-pozitiv 7,6 (0,5)

H IgM-negativ 0,029 (0,102)

VSH I M -negativ 0,083 (0,270) ( sau VSM- ca H ala parca e si un M, ca asa am inteles de la cel mai sus ca cica e CHV dar de fapt e CMV)

VSH II M -negativ 0,066 (0,210) (ori VSM)

HSV 2 G-pozitiv 24,0 (5,0)

So, Lore, lamureste-ma ca la copilul cel mic, unde am pozitiv e bine? Ca asa am inteles de la tine mai sus:
Chlamidia e negativ IgG- so e de bine. Dar IgM care zici ca e rau-nu e cerut. Asa ca nu stiu
VSH I sau VSH II si HSV 2G -- nu e una si aceeasi? ca din astea 3 doar HSV 2G care spui tu ca e genital, e pozitiv

Si daca ma duc maine la gineco, ce tratament imi va da?

Stiu ca imi va da si pt trihomoasul ala(din uretra) si este "+", adica e prezent?
Hai sa scriu si de la celelalt buletin.
epiteliu "+"
leucocite "15-25"
microflora "lipseste"
trihomonas "+"
ginococi "-".
Rezultatele astea sunt scrie DOAR in coloana "canalul uretral"

Imi va prescrie antibiotice, asa e?

Apropo, ziceai ca esti biolog, dar zilele trecute ai scris imunolog.
Ca imunolog ce mi-ai zice?
Cand eram mica am avut hepatita A.
O fi si de la asta cva infectii, anticorpi in me?

edit: aha, H ala e chiar M, ca laboranta a mai scris M langa ele ca sa se inteleaga, si eu acuma l-am sters de mai sus prin M. Uff doctorii astia au asa un scris ca numai ei sa inteleaga ce scriu
M-am apucat sa rasfoiesc netul.

Intrebarea mea cea mai importanta, dupa aceste rezultate-se vede cauza de ce am pierdut sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna.
Sper ca nu m-ati dat disparuta.
Eu ieri am fost la medic si mi-a luat pentru papanicolau dar parerea lui este ca sigur e un pui de candida pe acolo ca deja a inceput sa ma manance si sa am secretii albicioase.
Mi-a dat flucovim si canesten giin ovule 3 buc si sa ma spal timp de 6 zile cu ceai de galbenele si cu bicarbonat de sodiu, incerc asta si daca nu reusesc sa scap cand vin din concediu trec pe alea homeopate.
El a zis ca sigur am facut de la antibioticul de dupa chiuretaj ca am uitata sa iau si altceva sa nu fac candida si ca s-ar putea ca organismul meu sa fie prea slab ca si imunitatea si sa nu faca facta la bacterii si celelalte din cauza metotrexatului.
Am 3 zile de cand robotesc pentru iarna am facut zatzavatul si zacusca de asta nu am intrat pe la voi si nu am nici laptopu acasa.
Va pup si mai intru.Auziti da spalaturile oare sa le fac cu irigatorul sau nu ca in seara asta incep? El a zis sa pun un ovul o data la 2 zile ca se dizolva mai greu dar daca ma spal inauntru maine seara nu se scurge tot de acolo?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Offtopic
Fetele, dar eu asa de tare m-am ingrasat
Am observat asta abia cand am reluat jobul(acum 2 zile) ca nu mai incapeam in blugii mei preferati, care o luna in urma(inainte sa pierd sarcina)incapeam fara sa ma chinui sa ma imbrac in ei. oare cum de m-am ingrasat asa tare?
Cel mai naspa(si ma pune chiar pe ganduri) e ca ingrasatul asta se vede cel mai mult in zona abdomenului... ai zice ca sunt gravida in 5luni. Prima data m-am ingrasat asa brusc doarla burta. O fi de l aprogesteronul care l-am luat DPO din luna trecuta cand eram ? Acuma nu mai iau Progesteron, dar continui sa iau prenatalele.
Dupa ce am pierdut sarcina, am stat zi dupa zi doar la pc, si sormea zice ca din cauza asta m-am ingrasat-ca am stat priponita la pc, si inchisa in camera(da, sufeream mult ca s-a dus bebele si m-am ascuns de lume).
Si acuma... treb sa ma apuc de dieta cat mai curand ca am nunta pe 9sept. Si chiar nu vreau sa fiu privita ca o gravidutza cand de fapt nu-i nici un bebe.
Ma chinui de ceva zile sa incep dieta lui xdidi si nu pot mi-e foame incontinuu, in fiecare ora bag ceva in gura, de parca chiar sunt gravida
Ce e cu me?
Pe zi ce tot trece mai mult, ma "umfu" si mai mult.
Imi vine sa tin foame zile intregi, dar ma apuca ametelile, lesinul.

Mihaelo, tu cum de reusesti sa tii dieta? Ahh, ce te invidiez ca ai tarie de carater, vointa sa poti tine dieta.
Tin pumnii pt tine si Succes in continuare la cate mai multe kg date jos. Eu cred ca nu ma mai apuc de dieta, si o las asa cum e, ca poate se vor da ele singure jos(prin efortul depus de la job).
P.S. de cate kg vrei sa scapi?
Eu... 12 am de "muncit" sa le dau jos
Macar niste abdomene sa fac, dar asa mi-e lene

Nah, acuma e ora 22:20 si mi-e foame de parca nu am mancat de peste 6 ore, pe cand ultima imbucatura am luat-o la ora 20.

Scuzati de offtopic, dar chiar am intrat in depresie cu burta asta a mea mare, si e cu grasime. daca era nu ma mai plangeam atata. Dar nu e bebe

Deny eu as vrea macar 5 cat am pus de cand am pierdut sarcina, sa stii ca se poate sa fie de la progesteron ca si eu am luat si tot asa sunt la burta, eu fac si abdomene seara dar nu se vede foarte mult si saptamana asta vad ca intr-o zi slabesc si a 2 zi pun inapoi dar nici nu m-am mai ingrasat fata de saptamana trecuta, acum sa vedem.
de asta ma tin sa vedem pana cand.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Deny eu as vrea macar 5 cat am pus de cand am pierdut sarcina, sa stii ca se poate sa fie de la progesteron ca si eu am luat si tot asa sunt la burta, eu fac si abdomene seara dar nu se vede foarte mult si saptamana asta vad ca intr-o zi slabesc si a 2 zi pun inapoi dar nici nu m-am mai ingrasat fata de saptamana trecuta, acum sa vedem.
de asta ma tin sa vedem pana cand.

Mda, ma regasesc in cuvintele tale, ca colacul din jurul abdomenului a aparut imediat dupa ce am pierdut sarcina. Ufff. Lasa ca le dau eu jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

dedy, deci....

in primul rand si cel mai important e ca nu reiese de ce ai pierdut sarcina, cel putin cu TORCH-ul stai bine

Sunt mici sanse sa fi pierdut de la trihomonas, ti-am zis si in postarea anterioara

as incerca sa-ti mai explic odata cum stau lucrurile cu torch-ul dar mai bine iti spun pe scurt ca este ok

VSH poate fi interpretat in doua feluri...:
1. daca scrii asa, VSH toata lumea o sa creada ca este vb despre "viteza de sedimentare a eritrocitelor" clasicul VSH care arata o infectie etc....dar nu e asta ci.....
2. e de fapt prescurtarea de la "virusul herpetic" si imi dau seama dupa valoare si din faptul ca e incadrat in torch

nu are nici o importanta ca ai avut hepatita A, ea mai e supranumita si hepatita mainilor murdare la copii
sunt alti bebelasi care hac imediat dupa nastere....nu e importanta!
statisticile arata ca aprox 95% din populatie va contacta virusul hepatitei A in cursul vietii

Repet.......trateaza trihomonasul, si tu si sotul ca apoi il iei inapoi prin contact sexual

trihomonasul e periculos in sarcina pt ca rupe membranele si da nasteri premature....dar la tine fiind foarte mica sarcina nu pot spune cu siguranta ca din cauza asta ai pierdt-o, dar sigur a contribuit si asta

am zis imunolog pt ca eu numai asta am lucrat, doar pe imunologie si putin pe microbiologie
imunologia este o ramura a stiintelor medicale
faceam analize de imunologie, deci....
am facut curs si multa practica in facultate....

dana, nu prea vad de ce ar trebui sa faci vaccinul pt hepatita B, asta se face la servici in anumite domenii (medici, asistente, biologi, biochimisti=tot personanul care lucreaza cu sange) sau la alte categorii cu risc de infestare
sau daca ai in familie un bolnav cronic de hepatita B
si costa mult...vreo 10-15 mil

Mergi la inceput