Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Olishka, ce bine de tine
Iti va fi mult mai usor pe langa ca e placut cred sa-i vezi pe amandoi cum cresc in lucrusoarele respective.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Fetelor, am revenit!
Mi-au plecat musafirii zici ca nu au fost. A trecut ffff repede. Tot e bine si asa, decat deloc
Nu am avut timp sa citesc din urma decat asa , am frunzarit. Felicitari tuturor fetelor ce au venit cu vesti bune si noutati!

Bianca ALEXIS-ARIAN si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Matzaila e vorba despre o echo normala. Nu acum se face morfo...

Eu am inceput munca si toata lumea mi-a spus ca nici nu zici ca sunt gravi. Eu ma simtca un casalot si ei imi spun ca fac misto... Offff... Chiar ma misc greu, ca o rata si m-am umplut de celulita, ceea ce e tare urat. Ma vait ca o baba, stiu... Al meu imi spune ca sunt gravi, doar nu vreau sa incep sa slabesc, ci o sa ma tot ingras de acum. Ua-ua-uaaa.....

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (16+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Eu am luat vreo 2 kg dar si daca nu stii nu iti dai seama ca sunt gravi, dar nu ma stresez, cu Alexis aveam la 5 luni o burtica asa miiica. La 32 de sapt am declarat 26 la aeroport sa ma pot intoarce cu avionul si nimeni nu a pus la indoiala spusele mele, deoarece nu aveam burtica mare, dar bb era bine, in limitele normale

Bianca ALEXIS-ARIAN si 15+

Mergi la inceput