Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Bulinutza, eu zic sa dai drumul prin decembrie cand sunt reducerile consistente, chiar ianuarie. Facem o economie. Prefer sa-i iau mai multe hainute de banii aia sau altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ca tot ati vorbit de lucrusoare pentru bebe am urcat pana in pod sa vad ce mai gasesc. Mi-am gasit sterilizatorul, desi eu crezusem ca l-am dat si pompa de san. Pompa totusi o sa-mi cumpar alta. Am de la Avent, dar este manuala si cam oboseti la ea. Eu o mai puneam si pe mama sa ma mulga ca nu mai puteam Acum vreau sa-mi iau una electrica. Ar trebui sa-mi fac si eu o listuta Plus, am mai gasit o geanta imensa plina cu lucrusoare frumoase, frumoase, multe chiar noi caci nu a mai apucat David sa le poarte, altele arata ca noi si mai sunt unele uzate bune de purtat prin casa. Dar tare m-am bucurat, caci am crezut ca le-am dat pe toate. Si am maigasit vreo 30 scutece de finet nou noute Uitasem complet de ele. Daca ma apuc sa fac curatenie si sub patul din dormitorul din David sigur mai gasesc o garmada chestii

Si mie mi se pare ca am burta cam mare pentru 15 saptamani Mi-e groaza de cum o sa fie la 7,8,9 luni si mi-e groaza de acea perioada.

Am schimbat semnatura Rog fetele care se ocupa de listuta, cand au timp, sa-mi treaca si mie DPN-ul - 19 februarie

Olga, mamica lui David iepurasul si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Bulinuta eu de insomnii am suferit panape la 15 saptamani acu am dato in somnolenta cronicadorm zi lumina si nus in stare sa stau in picioare sa fac o oala de ciorba.am vazut ca sunt fete care se plang de lipsa burticii paiiiiii eu dim nici nu zici ca is graviduta de 20de saptamaninu am burtica nici daca vreau abia cand ma trezesc mai umblu nitel prin casa si atunci imi revine burtica care dealtfel e destul de vizibila,la cap kg am plecat in sarcina de la 90de kg(stiu ca is ffff multe dar nu dati cu pietre)am dat jos fix 4kg si inca nu am inceput sa pun decat creca vreo500grame asa ca fiti pe pace nu sunteti singure

Mergi la inceput

Intr-un fel ma plang, in alt fel nu.
M-as bucura sa iau 12-15 kg in sarcina. Sunt insa ingrijorata de bebe. Cum stiu ca e ok daca burtica nu creste, kilogramele nu cresc?
Daca a patit ceva si eu nu stiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Matzaila, stai linistita, ai timp sa iei in greutate. In sarcina asta eu nu am pus pana acum nici un gram, nici burta nu e mai mare decat inainte de sarcina (aveam ceva burta, e adevarat), iar bb e bine. Deci...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
16+

Mergi la inceput

Multumesc mult de incurajari

Mergi la inceput

Mai am o intrebare referitoare la triplu test, cum s-a facut?
Intai te duci la analizele de sange si dupa la eco cu rezultatele de acolo sau cum? invers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

matza la triplu test e la fel ca la dublu test: mai intai echo si apoi sange!

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Si eco e eco speciala de triplutest sau o morfofetala normala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

nu mai tin minte de acum 6 ani dar parca mi-a facut echo dr meu si a scris niste masuratori. iar el nu face morfofetale.

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput