Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

mda...cam multa nesimtire in ultima vreme...mai ales in asa momente. Gravidutele mi se pareau mereu niste femei frumoase, sigure pe ele si puternica. Dar de mine parca nu se lipeste tot ce credeam....offf. las` ca trece. dar iar il supar pe bebe cu instabilitatile mele...
v-am lasat sa vorbiti despre rochite

gravidutza 18+ de bebitza tzopaila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

E normal sa fi mai emotionala in perioada asta.
Si gravidele nu sunt neaparat sigure pe ele, doar fericite, au asa o luminita interioara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Cati, activitatea hormonala e foarte intensa in perioada sarcinii. e normal sa treci brusc de la o stare la alta si sa te apuce din senin plansul. si noi suntem la fel. si bebelui nu-i face deloc bine daca ne suparam si ne enervam, asa ca trebuie sa ne controlam un pic. stiu ca e greu sa rezisti la nesimtirea unora dar incearca una din urmatoarele:
- bea un pahar cu suc de portocale rosii sau altceva colorat sau fa-ti o salata de fructe. iti va da si energie si buna dispozitie.
- cauta pe youtube filmulete funny cu animalute si trage o portie de ras :)
sper sa functioneze si la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

matza merci frumos dar eu am 170 si nu pot sa port tocuri ptr ca sunt operata la coloana, am alta hernie e poveste lunga, dar multumesc ptr intentie
catiusor si eu sunt emotiva in perioada asta si mi se umezesc oki dar cel mai naosl e ca sunt foarte nervoasa

ma doare capul rau...oare e ok sa iua un paracetamol? ca nu mai rezist

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

catiushor si eu m-am saturat de nesimtirea cu care ne trateaza medici din ziua de azi.
Te rog si eu sanu mai .
Ziceai daca suntem mai sensibile in timpul sarcinii.
Da suntem ffff sensibile.
Mie daca imi zice ceva cineva si nu imi convine ma supar ingrozitor de rau sau chiar incep sa plang, ceea ce inainte nu aveam nici o treaba.

mamici cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Matza, noi nu am inceput sa cumparam inca hainite, ca vom primi cate ceva si de la cumnatica mea care are deja 2 baietei. Dar ma gandesc in fiecare zi la ce mai trebuie cumparat in casa, ce are nevoie bebe si vreau si eu sa le iau din timp, tocmai ca sa nu aiba finantele de suferit pe ultima suta, cand oricum se strang multe inclusiv nasterea.

dupa mintea mea, la inceput as avea nevoie de:
- patut pt bebe si asternuturi (pe care vreau sa le cos eu, ca salvez multi banuti)
- sterilizator pt biberoane si eventual si un biberon in cazul in care e lenes si nu vrea sa pape de la piept
- cremuta si ulei pt fundulet
- vanita
- scoica pt masina ca sa il pot scoate din spital
- NEAPARAT un costum de ursulet cum ii zic eu, sau ceva foarte gros cu care sa il imbrac in toiul iernii cand iesim din spital
- pilota
Imi mai vin pe parcurs in minte si mi le scriu in agenda, pe care acum nu o am la mine.
oricum, avem d gand sa facem o plimbare la Bucuresti sa achizitionam una-alta la preturi mai mici, ca la noi in Sibiu sunt toate exagerate.
la Ikea oricum vreau sa ajung pt patut, saltea, niste prosopele mici, poate si prosopel cu colt pt imbaiere, iar alte prostii sper sa gasesc la Dragonul Rosu.

Problema e cu bagajul de maternitate care trebuie sa aiba muuulte, gen slapi, pijamale, eventual un tricou sau 2 mai largi pt nastere, absorbante sau vata pt sangerarile de dupa nastere, produse de igiena, halat (ca ma gandesc ca va fi frig si eu sunt o friguroasa), poate si ceva de citit daca nu-ti lasa bebele langa tine in salon si n-ai ce face, iar pt bebe pampers, servetele umede, hainute, cremute si ce mai are si el nevoie pt igiena.
Pt mine acum suna foarte mult... iar eu sunt omul care organizeaza totul din timp... si mama nu ma lasa sa cumpar nimic ca nu e bine
a patit-o o prietena care cand a intrat in 7 luni a zis ca mai are timp sa le cumpere si era super relaxata. dupa ce a intrat in prenatal a mai stat acasa exact 5 zile dupa care a nascut... si nu avea nimic pregatit. au umblat sotul si mama ei sa le cumpere pe toate. asta nu-mi doresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

multumesc mamici frumoase m-a sunat sotu sa-mi spuna ca m-a razbunat . l-a sunat dr inapoi sa spuna ca a iesit testul bine. macar atat. oricum l-am taiat de pe lista. subiect incheiat.

legat de hainute si alea alea si eu vreau sa cos cateva. pentru mine e manie sa imi fac eu. Pernuta, pilota si asternuturi. As face 2 randuri de bumbac si 2 randuri din finet ca e mai caldut iarna.
Am mai vazut niste kimonouri pentru bebei care mi-au cazut cu tronk
http://1.bp.blogspot.com/_9WJkfk_f58Q/SXIFQtU-OfI/AAAAAAAAA_4/Yonn29Tg5aQ/s1600-h/amy+finlayson+kimono+tutorial.jpg
In rest o sa-mi trec si eu listuta de mai sus in jurnal, e binevenita. De luna viitoare incepem si noi sa ne aprovizionam.

gravidutza 18+ de bebitza tzopaila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Of, of sunt putin suparata. Ma linisteste f tare faptul ca si voi spuneti ca junghiuletele sunt normale. Ma ingrijoareaza senzatia pe care o am de durere usoara de mijloc, pt ca nu imi amintesc sa fi facut vreo miscare brusca si nimic de genul.
Si alta suparare mare este aceea ca detectez deja niste contractii nedureroase. Din pacate se pare ca nu voi scapa de ele nici sarcina asta
Mi se intareste burta destul de frecvent. Duminica pleaca ai mei de la noi si voi merge luni la dr, asta in cazul in care nu se vor ivi dureri sau situatii mai neplacute. Ideea e ca nu am fost deoarece nu am dureri mari, am doar o usoara durere de mijloc, iar junghiuletele s-au rarit. Oricum voi merge pentru intarirea asta neplacuta a burtii sa vedem ce zice si dr
Sunt tristuta

In alta ordine de idei, ma bucur f mult ca e asa o forfota pe aici, am ramas in urma dar recuperam de sapt viitoare. Nesimtirea intr-adevar te face sa suferi si cu atat mai mult acum cand hormonii au luat-o razna

Bianca ALEXIS-ARIAN si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

fetelor...m-au apucat niste dureri de sale....aveti idee ce-as putea lua..cu ce m-as putea da?ca nu pot sta prea mult in picioare:(...am o crema de aia cu efect termic..oare o fi buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dri@n@ spune:

@dri@n@....DPN:02.02.2012

Mergi la inceput