Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Bulinutza, rochita am luat-o pentru ca nu mai incapeam in nici o rochita de-a mea, da in niciuna. Nunta la care trebuie sa merg e una mai de fite la o prietena tare draga si apropiata, suntem prietene de 15 ani asa ca nu se punea problema sa nu merg.
Rochita e superba, a fost 190 si am luat-o de la un magazinas de la gara care am inteles ca mai aduce haine care sunt pentru export. De regula au doar cate un singur articol de masura.
ce am cumparat o sa poata fi purtata si fara burtica dar si cu burtica mare rau. E albastru mai inchis dar nu bleumarin. beste sani este impletita sa zice, adica materialul e suprapus si are niste cupe moi de sutien incluse. materialu din la sani se aduna intr-o funda la spate dupa care e larga in jos. Are si bretele daca ai sanii prea mari si vrei sa fi sigura ca nu-ti aluneca. Mie imi place de mor materialul. Cade foarte frumos, e un fel de lycra cred dar mai groasa si mata. Nu pot sa explic, nu ma pricep la d-astea.

In farduri am investit acum pentru ca aveam un rimel vechi de mai mult de trei ani dar nu ma induram sa-mi iau altul. Se facea ca un praf la cinci minute dupa ce ma dadeam cu el si mai mult il adunam de sub ochi. Acum am rimel bun si fond de ten bun pentru iarna. ma declar multumita.
Mai incolo o sa caut o crema buna pentru ochi ca au inceput sa apara mici riduri.

Eu mi-s mai lenesa. Ma demachiez seara prin spalat cu apa pe fata eventual niste sapun si ma dau cu crema daca simt ca-mi crapa pielea. Ceea ce nu e foarte bine, stiu. Dar sunt asa ,mai lenesa

Pentru fetele care au nunti in viitor imi pun rochita la bataie ca daca la mine a fost musai sa o cumpar poate am macar ocazia sa salvez bugetul altcuiva.
Sandalute si geanta ma duc la cumnata-mea sa imprumut.

Cam atat de la Matza. precum observati, greturile au trecut, prostiile au inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

vai, fetelor, cat ati mai scris! mi-a trebuit ceva vreme sa citesc tot, dar am reusit pana la urma.

Sophia, schimba-ti medicul de familie. Nu trebuie sa suporti ifosele si incompetenta nimanui. daca ea nu se informeaza si nu stie, sa suporte consecintele. si pe mine ma batea gandul sa fac asta pt ca mi s-a parut ca nu prea are habar doamna mea... chit ca e mai in varsta decat mama si o consideram cu experienta. la mine problema era ca nu mi-a dat mult timp carnet de gravida. avand multe probleme, o vizitam des si degeaba, a trebuit sa-l cer eu, dupa ce m-am simtit foarte penibil cand mi l-a cerut medicul ginecolog sa-mi treaca masuratorile de la eco si eu nici nu stiam ce e aia. colegele mele aveau deja de mult carnetul acela si le masoara si le cantareste de fiecare data cand merg, ceea ce nu se intampla si la noi. in fine, l-am primit si eu in saptamana 16........

Mady sa stii ca si la mine in burtica creste un sportiv. acum vreo 2 saptamani imi faceam griji ca inca nu simt nimic si toata lumea ma intreba daca misca bebe si eu ziceam ca nu. dar acum il simt destul de bine, il apuca "cheful de joaca" cand eu ma odihnesc iar asta duce la meciuri de box pe la 12 noaptea. deocamdata e bine ca nu e dureros, sa vedem cand va mai creste un pic

Puiutza, sa stii ca mierea pe mine m-a ajutat enorm. eu anul trecut am avut o scadere a sistemului imunitar, urmata binenteles de nenumarate boli. am facut un tratament cu un cocktail din produse apicole, totul 100% natural si m-am pus rapid pe picioare. acum de cand cu sarcina iar mi-a scazut sistemul imunitar ca doar de, bebe ia si el ce-i mai bun si iar am inceput cu raceli si infectii. Am inceput sa iau din nou cate 2 lingurite din acel amestec si mi-a mult mai bine. si sa nu mai pomenesc de cata energie imi da... e super! mai fa pentru raceala si cate o baie calda la picioare (sa nu fie chiar fierbinte!) si daca te deranjeaza nasul infundat pune-ti intr-un vas de aromoterapie vreo 3 picaturi de ulei de eucalipt. eu am sinuzita de ani de zile si asta ma ajuta.

Cat despre cremute impotriva vergeturilor, va recomand cu caldura uleiul de masline pur. daca nu exagerati cu cantitatea si masati bine ca sa intre in piele, nu ramaneti nici nu urme pe haine. cel mai bine ar fi oricum sa fie aplicat seara. colegele mele care au folosit uleiul de masline pe toata perioada sarcinii au acum o piele foarte sanatoasa si foarte putine vergeturi. in fine, indicat ar fi sa facem si un pic de miscare, ca asa pielea obtine o elasticitate mai buna, dar asta dupa posibilitati.

Nu stiu ce sa va zic cu rezultatele de la dublu si triplu test... noua medicul ne-a recomandat sa nu le facem, asta dupa masuratorile de la eco, binenteles, care au fost foarte bune. dar mai zicea si ca multe rezultate ies deseori alarmant de proaste chiar daca copilul este sanatos si asta nu face decat sa ne agite. asa ca nu am facut nici unul dintre teste si ma bucur pt asta.

cred ca v-am plictisit cu cat am scris, dar avand in vedere ca intru pe forum doar o data pe zi, citesc tot ce scrieti voi si vreau sa va zic si eu cate ceva
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Matzaila, si eu a trebuit sa-mi iau rochita ca maine vom fi nasi de cununie si nu ma mai incapea nimic din dulap! e tot albastru inchis si merge bine cu burtica. ce m-a bucurat e ca e lucrata cu elastic la spate si peste piept e destul de mare, ca la mine de la 90cm cat am avut inainte, am ajuns la 97 in prezent, la 19 saptamani. unora le place, dar pe mine ma dispera ca a trebuit sa schimbi multe marimi de sutiene pana acum. nici nu vreau sa ma gandesc cat mai cresc cand se umplu de laptic pt bebic

Mergi la inceput

Poate ne-am luat rochite identice :-D
Voi ati inceput sa luati hainute? Pe mine ma batea gandul da cumpar acum de la reduceri hainutele de vara viitoare si in iarna sa i l iau pe alea de primele trei luni tot de la reduceri.

Mai am prietena buna in Anglia si mama ei se duce acolo in octombrie si ma gandeam sa iau hainute noi de pe e-bay si sa mi le aduca mama ei.

As mai avea nevoie de o lista cu ce ii trebuie lui bebe initial.
Mi-am dat seama ca daca las totul pe ultima suta de metrii nu o sa ne descurcam financiar.

Asa ca las doar patut, cadita, saltea, asternuturi, creme si d-astea pentru decembrie/ianuarie.

Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

matza si eu am o nunta sambata si am o mare problema cu ce ma imbrac

annesi eu inainte purtam 85 C acum...D am sarit bine de 100 cm

ma lupt cu o durere de cap de 2 ore de simt caimi plesnec creierii...nu stiu ce sa iau...tensiunea e sub 10 deci nu e de la tensiune...asa ca nu stiu ce sa fac

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Bulinutza, iti dau orchita mea daca vrei. Ce inaltime ai tu?
problema ar fi ca e destul de lunga, ar trebui scurtata. E buna cred pentru 175 in momentul asta si cu tocuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

salutare mamici vesele !!! scuzati ca dau buzna asa dar m-a luat rau de tot. Ieri m-a suparat una ca trebuia sa ne intalnim sa ii prezint un portofoliu pt casa ei de moda si dup ce am facut o ora pe drum si in transport in comun ( sotul e plecat cateva zile), am intarziat 10 min si aia plecase. Ca cica e vina mea ca nu-s punctuala. Am plans in sughituri tot drumul spre casa. Acu 10 min il sun pe dr meu sa imi dea rezultatele la triplutest si urla la mine ca ce il sun asa la ora asta, vineri. Ca el nu umbla cu rezultatele in buzunar...in fine. m-a facut cu ou si cu otet. Nu mai pot plang in sughuturi. Chiar asa sensibilitate emotionala de la sarcina asta? Nu mai pot sa tin o conversatie ca lumea ca ma ia cu plans, nu mai stiu ce sa fac....nu vreau sa va stric veselia. poate e vreo una din voi mai psihoterapeuta...

gravidutza 18+ de bebitza tzopaila

Mergi la inceput

Nesimtirea te face mereu sa plangi.
Aia cu care trebuia sa te intalnesti e o femeie de doi lei daca ai intarziat doar doua minute si ai intins-o si doctorul tau ar trebui schimbat.
Eu una i-as fi inchis telefonul si i-as fi facut si reclamatie. Nu e un comportament care sa poata fi tolerat. Putem vorbi civilizat pana la urma.

Separat de asta eu am avut o saptamana in care am plans din absolut orice. Dar a trecut din fericire si acum sunt cutris, adica ma enervez repede si reped lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

buna fetelor..io tocmai am mancat o minipizza cu lapte...sa nu radeti de maine dar eu mai mananc asa combinatmai ales ca ma apuca niste pofteee....nu v-am povestit ca odata mi se facuse o pofta imensa de castraveti murati..asta la servici...ma uitam la baiatul cel mic al sefei ..si il vedeam castraveti murati...dar nu stiu de unde si pana unde am facut eu legatura..ma uitam la el, sau mai bine zis prin el..si mi-a venit instant o pofta sa mananc ceva acru, murat...ce mai..castraveti!!si m-am dus si mi=am cumparat si am mancat cred ca juma din borcanu ala
-MY LADY- o sa-ti las numaru meu de tel, numai sa aflu cum fac cu PM..ca nu am mai trimis niciodata asa..si poate ne vedem prin Bacau..abia astept sa ajung sa mai vad orasul
Felicitari celor cu rezultate bune, si sper sa fie bine pt toate fetele de pe forum!!!

Apropo de sperieturi...si eu sunt asha sperioasa din fire, aoleu...zici ca parca as fi fost traumatizata de mica:D ( glumesc ) asha e si firea mea..sper sa nu-mi semene bebelu

am si eu nunta saptamana viitoare, si nici nu ma mai gandesc sa-mi iau alta rochita...deja am cumparat-o acu o luna si ceva...sper sa-mi mai vina...imi place prea mult ca sa nu o mai port..la burtica vine bine, dar la sani ma cam strange deja...o sa vad ce-oi face!!
si mie imi vine chefu de cumparaturi, vai de mine!!!si haine si mancare!!

oare strica sa mai beau cate o cola asa din cand in cand?ca nu ma pot abtine prea mult:((.si nu ca as fi independenta, dar parca chiar simt nevoia sa mai beau asha din cand in cand...

va las..ma duc sa fac curatenie prin casa, acum ca sunt "perfuzionata" ma simt mai bine
va
ah..maine facem 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

de-acu inainte o sa incepem sa vb mai mult despre bebei si activitatile lor in burtici!!
sa dea Domnu sa ajungem cu toate bine pana la sfarsit si sa nastem sanatoase si bebei sanatosi!!

Mergi la inceput