El si prietenii
Raspunsuri - Pagina 5
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Prietenul are razboi deschis cu tine iar tu ii dai toate motivele din lume sa ´´castige´´. Mancatul sarmalelor si ragaitul , aducerea neamurilor peste voi,toate astea sunt demonstrative, ca sa te calce bine de tot pe nervi si sa te indeparteze de iubitul tau(iar pe el de tine, prin atitudinea pe care o ai, dupa principiul ´´vezi, ti-am spus eu...´´ ) INSA: Nu uita ca tu ai inceput razboiul. Te-ai simtit datoare sa-ti scapi iubitul de prietenul cel rau, care ´´viseaza numai femei´´. Faptul ca prietenul e burlac convins ti-a amenintat increderea in iubitul tau(!!??), te-ai gandit ca l-ar corupe si pe el sa umble dupa fuste. Rezulta ca tu n-ai incredere in iubitul tau, in sentimentele lui pentru tine, si-n plus il consideri foarte influentabil, incapabil sa decida singur. Si uite asa te simti datoare sa faci ordine in viata lui. AICI e defapt problema, cum te raportezi tu la iubitul tau. Prietenul fustangiu e doar un bob de mazare care-ti intra-n coasta de sub saltea si caruia ii dai prea mare importanta. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
LOL, ce mai raspuns, ladyJ, halal...
"Prieteni" de genul asta a avut si tatal meu - si era deja casatorit si cu copil! - si l-au ajutat fain-frumos sa devina alcoolic... Basca la unul sa ii "tina de sase" cat timp el i-o tragea sotiei unchiului meu (fratele mamei), in garajul nostru...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
LOL, ce mai raspuns, ladyJ, halal... "Prieteni" de genul asta a avut si tatal meu - si era deja casatorit si cu copil! - si l-au ajutat fain-frumos sa devina alcoolic... Basca la unul sa ii "tina de sase" cat timp el i-o tragea sotiei unchiului meu (fratele mamei), in garajul nostru... Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! |
pai...eu nu prea intzteleg unde e vina prietenilor?
In prima casnicie si eu am pus mult pe umerii anturajului,fratelui,serviciului...de fapt aasa cum a spus lady era vorba de relatzia noastra si atit!Si cum ne raportam noi(diferit bineintzeles)la acea relatzie!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Selene_Bunny spune:
Las' ca stiu eu, ca nu-i lipsea nimic, casa avea, serviciu respectabil avea, o femeie iubitoare, fidela si respectata avea alaturi, o fata blonda cu ochi albastri, cum si-a dorit-o, avea...
Prietenii... Ii cumparau bautura, il incurajau sa mai bea un paharel (tzuica), pana se facea "manga" si se intorcea acasa pe 3 carari, basca mai mergea si afumat/beat la serviciu...
Imi aduc vag aminte de cum mergeam dupa el la crasma si il rugam sa nu mai bea si sa vina acasa si cum ma imbiau "prietenii" sa stau si eu pe acolo...
Cand a ajuns la spital, cu mana rupta (se dezechilibrase si cazuse), niciunui "prieten" nu i-a pasat...
Cand a ajuns din nou la spital, de data asta din cauza alcoolismului, niciun "prieten" nu l-a vizitat...
Stia toata lumea ca bea, si parintii lui (bunicii mei) stiau, un singur "prieten" nu s-a gandit la suferinta mamei mele si a mea, cum stateam eu cu ochii inchisi sub patura, oare in seara asta vine beat sau treaz...
Greu cu astfel de "prieteni", oameni de rahat...
alina24b, eu nu m-as gandi sa fac copii cu un om care are un astfel de prieten, ca pe urma sa ajunga copiii tai sa stearga cu tine pe jos, conform invatamintelor prietenilor...
Stii videoclipul "Children see, children do"?
andacos spune:
Seleneeu n-am sa fac analiza cazului prezentat de tine,tu vezi din postura de "victima"a anturajului sua mai bine spus tu gasesti anturajul vinovat!
Realitatea este alta din pacate,mai ales cind vorbim d epersoane mature,nu adolescentzi care s-ar putea lasa influientzatzi de anturaj!
tatal tau a dus paharul la gura,tatal tau era responsabil d ecum s eprezinta in viatza voastra,a familiei si nu anturajul!
De asta insist pe ideea ...e o problema de relatzii familiale si nu de anturaj!
Fiecare procedeaza exact asa cum crede ca e mai bine pentru el,in acel moment !
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui andacos Seleneeu n-am sa fac analiza cazului prezentat de tine,tu vezi din postura de "victima"a anturajului sua mai bine spus tu gasesti anturajul vinovat! Realitatea este alta din pacate,mai ales cind vorbim d epersoane mature,nu adolescentzi care s-ar putea lasa influientzatzi de anturaj! tatal tau a dus paharul la gura,tatal tau era responsabil d ecum s eprezinta in viatza voastra,a familiei si nu anturajul! De asta insist pe ideea ...e o problema de relatzii familiale si nu de anturaj! Fiecare procedeaza exact asa cum crede ca e mai bine pentru el,in acel moment ! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Are si anturajul contributia sa, indiferent de varsta. Am vazut un film, in care un tip pedofil, dar care totusi urmase un tratament, a ajuns sa fie, la un moment dat, asaltat de o anumita firma cu e-mailuri cu tema pedofilica. Tipul s-a chinuit sa le dea oamenilor alora de inteles ca vrea sa fie lasat in pace, a sters emailurile, le-a trimis chiar o cerere de dezabonare de la lista de destinatari, a fost ignorat cu desavarsire. Pe mail i-a fost trimisa inclusiv o brosura despre cum sa violezi si sa ucizi o fetita. Pana la urma, tipul a luat-o razna si chiar a comis fapta respectiva.
Ei, la proces, firma respectiva a fost gasita la fel de vinovata ca si faptasul.
Din punctul meu de vedere, firma aceea poate fi inteleasa ca anturajul care impinge si sustine individul sa comita un lucru sau altul.
alina24b spune:
Si eu cred ca anturajul joaca un rol important, mai ales in viata barbatilor. Nu a tuturor, bineinteles. Depinde de felul in care a fost educat in familie, ce fel de anturaj a avut de-a lungul timpului. Al meu iubit face parte din categoria celor naivi, in care prietenii sunt ceva suprem, iar asta se transpune si in relatia noastra, dupa cum bine se vede.
Eu, de cativa ani incoace, sunt mai sceptica in privinta prietenilor (in urma unor experiente mai putin placute). Am multi prieteni de care mi-e tare drag, cu altii tin legatura mai des, cu altii mai rar (distanta). Insa, pentru nici unul nu as baga mana in foc, vorba aia. Imi sunt dragi, povestim, ne sfatuim, ii ajut, imi place sa ii vad fericiti, sa iesim, sa ne destainuim unul altuia, dar toate astea dupa familie, relatie, etc.
Am sa imi vad in continuare de studii, cel mai important aspect pentru mine la ora actuala. In rest, poate-mi ajuta si mie Dumnezeu sa gasesc un om cu cap pe umeri, nu umbrela.
Mi-e cel mai greu in momentele astea ca sunt departe de casa, familie. Mereu am avut familia alaturi, am avut unde sa-mi trag sufletul. E greu sa fii singur departe de familie
Va multumesc din suflet pentru sfaturi! Am reusit sa iau cea mai buna alegere!
dana vio spune:
Iti urez numai bine, putere sa mergi inainte, sa-ti termini studiile si sa fii sanatoasa si fericita.
Nu neaparat in ordinea asta.
Mult succes!
Alexandra Maria
14.12.2007
IonescuOana spune:
citat din mesajul lui alina24b Si eu cred ca anturajul joaca un rol important, mai ales in viata barbatilor. Nu a tuturor, bineinteles. Depinde de felul in care a fost educat in familie, ce fel de anturaj a avut de-a lungul timpului. Al meu iubit face parte din categoria celor naivi, in care prietenii sunt ceva suprem, iar asta se transpune si in relatia noastra, dupa cum bine se vede. Eu, de cativa ani incoace, sunt mai sceptica in privinta prietenilor (in urma unor experiente mai putin placute). Am multi prieteni de care mi-e tare drag, cu altii tin legatura mai des, cu altii mai rar (distanta). Insa, pentru nici unul nu as baga mana in foc, vorba aia. Imi sunt dragi, povestim, ne sfatuim, ii ajut, imi place sa ii vad fericiti, sa iesim, sa ne destainuim unul altuia, dar toate astea dupa familie, relatie, etc. Am sa imi vad in continuare de studii, cel mai important aspect pentru mine la ora actuala. In rest, poate-mi ajuta si mie Dumnezeu sa gasesc un om cu cap pe umeri, nu umbrela. Mi-e cel mai greu in momentele astea ca sunt departe de casa, familie. Mereu am avut familia alaturi, am avut unde sa-mi trag sufletul. E greu sa fii singur departe de familie Va multumesc din suflet pentru sfaturi! Am reusit sa iau cea mai buna alegere! |
Bravo Alina! Esti pe calea cea buna! Sa-ti ajute Dumnezeu si sa te intareasca! POate tocmai din cauza departarii de tara si de familie ai fost vulnerabila pana acum, iar el a profitat din plin de asta! Va iesi soarele si pe strada ta, in mod sigur! Viata merge inainte!