Strugurasi S-O 11-Bv LAI, Hai Raluca050 *103*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor eu sunt ffff suparata.
Azi cand am intrat la dr primul lucru pe care mi l-a spus a fost "hai ca nu mai stai mult la hotel''. Cica din cauza trombocitelor mele care au scazut f.mult intr-o perioada scurta trebuie sa fac cezariana, altfel ma expun la riscuri.ASa ca aveam deja programarea la cezariana facuta de ea miercuri pe 24 august.
Ce ma fac fetelor ca n-=am deloc incredere ca este asa. Maine repet analiza...............nu stiu ce sa mai zic.

Noroc ca m-am intalnit cu lali si kora dupa control si m-am mai delectat ............dar acum iar am cazut in butoi. Maine dimineata merg sa-mi fac hemoleocograma. Daca a mai scazut merg la cezariana, daca nu ..............offffff mor de ciuda.

Sunt asa trista

37+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

camady imi par rau ca lucrurile nu merg asa cum iti doreai tu, cred ca esti foarte dezamagita acum . Tinem pumnii sa iasa bine analizele maine si sa nu ajungi la ceza.

lai nu pot sa cred ca ai nascut Felicitari!!! Bun venit pe lume bebe Martin!!

Ce frumoasa e bebelina Valeria !!! marryan ai o fetita pur si simplu superba!

Se pare ca lucrurile se misca tot mai repede la noi in odisee, bebelusii au inceput sa vina

34+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

camady, imi pare rau.
dar cum ai ajuns sa faci analizele astea?

fetelor mie mi-e rau.
nush ce n-a picat bine dar ma chinui sa nu vars de cateva ore

34+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theea

Caty nu fi dezamagita mult nu mai ai si iti tii puiul in brate.Din pacate asta e sistemul aici te trimit acasa daca nu ai contractii din 3 in 3 min,cel putin la mine asa a fost .Eu m-am dus la spital cand aveam contractii din 5 in 5 min si m-au trimis acasa.Imi dadeau nu stiu ce pastile imi treceau contractiile si ma trimiteau acasa sa ma odihnesc cica.Bineanteles ca dupa 2 ore iar ma apucau si iar la spital,m-au trimis acasa de vreo 4 ori era maicamea disperata cand ma vedea iar acasa cu burata.Pe mine m-au lasat dobitoacele cu apa rupta de joi noapte si eu abia duminica dim am nascut fara sa ma controleze sau ceva.Ei hai ca nu vreau sa te sperii ,totul s-a terminat cu bine si asta e cel mai important.Oricum prefer sistemul de aici decat cel din Romania.
Am vrut sa te sun ieri sa vad ce faci dar nu am vrut sa te deranjez stiind ca esti si cu socrii la tine.

Eu mi-am luat o piatra de pe inima ,am fost la doctor si nu are Alessia rujeola .Are o reactie la virusul care l-a avut cica ,sper sa aiba dreptate ca altfel nu stiu ce fac cu ei.Oricum am fost terminata de ieri numai prostii imi treceau prin minte acu m-am linistit si sper sa nasc mai repede ca imi cam ajunge.
Moasa mi-a zis ca bebe e unde trebuie cu capul de acu in orice moment poate sa apara asa ca puteti sa scoateti majoretele si pt mine poate se hotaraste mai repede.

Cu alaptatul e greu, e f greu,conteaza f mult sa crezi in tine si sa iti urmezi instinctele .Eu tot timpul zic ca mi-a fost de 10 ori mai usor sa nasc decat sa alaptez dar pana la urma am reusit si am alaptat cu ajutorul lui D-zeu pana am aflat ca sunt iar gravida.Nu exista lapte slab sau ca nu se satura copilul cu laptele tau.Atata timp cat alaptam la cerere trebuie sa reusim.De multe ori aud mame care spun ca laptele lor e prea slab ,ca ele cand storc e apa chioara.Normal ca e apa chioara ca doar primul lapte e sa tina de sete.Sunt mame care vor sa faca program bebeilor de masa la 3 sau 4 ore inca din prima sapt de viata,ceea ce mie mi se pare o nebunie.Exact cum ne-a intrebat si moasa la cursul antenatal Voi la cate ore beti sau mancati ceva???????Eu nu cred ca este cineva care sa stea 3 sau 4 ore fara sa bage ceva in gura.Atunci cum avem pretentia ca un bebe mic care se chinuie sa creasca sa manance la 3 sau 4 ore.

In legatura cu dopul eu nu l-am pierdut la prima sarcina ,adica eu nu l-am descoperit ca sa zic asa.Nu e obligatoriu sa il pierdem inainte ,putem sa il pierdem in timpul travaliului.

Sei se zice ca inainte sa intram in travaliu corpul e atat de destept incat se elibereaza de tot ce e in plus ca sa ma exprim asa.De asta mergem atat de des la baie si de multe ori avem impresia ca ne-am stricat la burta.Eu sunt asa de ceva zile dar alte simptome nu am

Of iar m-am intins cat o zi de post pupici la toata lumea

38+ si de Alessia(30.08.09)

pentru tine si micuta ta.
Imi pare rau sa aud ca te-au chinuit asaDar imi pare bine sa aud ca Alessia nu are rujeola
Cat despre dezamagirea mea...pfff...deja suntem 40 sapt+ 2 zile si imi este tare greu...azi m-am simtit foarte aiurea...dar cum ai spus si tu nu mai este mult pana am sa o vad
Tu cum mai esti?Cam pe cand te astepti?Hai ca scot motatele pentru tine poate,poate isi face curaj bebele

P.S.Poti sa ma suni Theea caci nu e nici un deranj(poti sa imi trimiti nr tau prin pm!)

HAI THEEA!!!HAI BEBE DE THEEA!!!

HAI BUJO!!!HAI BEBE DE BUJO!!!

HAI RALUCA!!!HAI BEBE DERELUCA!!!

May imi pare rau ca te simti rausa treaca

Camady imi pare rau ca esti suparata!Multa sanatate iti doresc atat tie cat si bebelinei!Incearca sa privesti partea plina a paharului si ai sa vezi ca totul o sa fie bine

Va si va urez noapte bunaNe "auzim" maine

Fericita 40+ cuLoriana-Maria

AMR ???zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Lai ,felicitari si Bine ai venit bebe Martin ,primul gagiu din odiseea noastra ,va doresc multa sanatate la amandoi si sa veniti numai cu vesti bune

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Alyana, poti sa imi explici si mie miscarile please :)

Tipa a aratat mai multe pozitii sau miscari ,nici nu stiu cum sa le zic ,dar sa-ti spun drept nu prea le-am dat importanta .Una am retinut-o perfect ,graviduta trebuie sa stea culcata pe spate ,genunchii indoiti si sa-si ridice bazinul cat de sus poate si sa stea vreo 25-30 secunde,ceva de genul asta .
Am sa-l intreb maine pe sot daca-si mai aminteste vreo miscare ca el e fff atent de fiecare data la acest curs,eu sunt mai plicitisita
Aceasta miscare a incercat-o o tipa care participa la curs si nu i-a venit sa creada ca a functionat s-a intors bebe la aproape 34 -35 saptamani ,ea crezand ca bebe e maricel si nu mai sunt sanse

Caty ,nu mai fi suparici ,imi pare rau ca a fost alarma falsa,lasa ca vine bebe curand ,stai aici cu noi si mai poveste-ne una alta ,emotii ,despre contractii etc

Camady ,imi pare rau ,nu stiu ce sa-ti spun , decat ca iti doresc numai bine si sanatate. Stiu cum e sa vii de la doctor cu vesti proaste ,mi se intampla de fiecare data . Daca nu ai incredere in rezultatele analizelor,mergi maine dimineata sa le repeti ,dar vezi sa primesti rezultatele in aceeasi zi,nu stiu daca e posibil

Bujo, multa bafta si refacere rapida dupa nastere

Seidana ,trece si la mine 17 kg

34+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Lai - felicitari mami! Bine ai venit pe lume bb Martin! Sa fiti sanatosi, papacioasi, fara colici, iar voi parintii sa va bucurati din plin de micul print!

Caty - hai nu fi suparata! Te inteleg perfect, dar pana la urma trebuie sa vina si bebelina ta! Sper sa nu mai dureze mult!

Camady - sorry pentru vesti...Iti urez sa iasa bine hemoleucograma!
Din pacate si eu m-am intors cu vesti asemanatoare de la medic azi:

BB estimat la 3900g, cu BPD 9,7...colul permeabil lejer 2 degete, membranele se simt libere la palpare, insa colul e inca posterior...placenta grad 3-4, insa dopplerul prin cordon e perfect, lichid cantitate normala...m-a amenintat dr.- daca nu se naste pana vineri sa vin vineri seara la control, insa daca pana atunci mai creste BPD peste 10, ea nu-si mai asuma nasterea naturala Sunt disperata - NU VREAU CEZARIANA!!!! Vreau sa incerc sa nasc natural...si ce daca are 4 kg...mai sunt sute de femei care nasc bb-i de 4 kg si nu au nici o treaba...
Am o incapatanata de fata!!! inca din burta! Vreau sa nasc odata!!!!
Hai ca v-am capiat...

Andreea - sa stapaniti sanatosi si fericiti casuta! E frumoasa!

Sei - poate nasti...m-as bucura pentru tine. Hai ca vin la geam si fac galerie

Theea, Raluca si Bujo

Curaj dragelor! Nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 38+ sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Lai,felicitari pentru nastere, sa ai laptic in sani cat pentru doi, si bebe Martin sa fie mancacios si necolicios!!!

Aseara am picat lata,am intrat,am citit dar nu am scris nimic ca imi era tare somn. De la 3.30 sunt treaza de tot,asta dupa ce m-am trezit toata noaptea din ora in ora. Si de la 5 monitorizez contractii. Am gasit sange cu mucus pe hartie,la Paul dupa"semnul" asta,in 6 ore am nascut,asa ca zic ca puteti scoate majoretele si pentru mine,tare imi e ca mai mult de doua zile nu mai sta bebelusa in garsoniera. Am contractii neregulate de 30 de minute,ba la 5,bala 3 ba la 7 minute.
Ce tare,ascult Daniel Iancu ,si monitorizez contractii...

Ieri m-am intalnit cu fetele,Kora si Camady, super fete, frumoase foc!! Cred ca eram tare caraghioase cand ne-am intalnit si abea ne pupam de burti. Am facut si cateva pozici,dar aseara nu am intrat sa mi le dea o alta prietena ,care a trecut intamplator pe langa noi ,a stat putin cu noi si ne-a facut si cateva poze ca telefonul Korei a refuzat, si al meu e la doctor.Cum le primesc le pun pe grup.

Va pupic,ma duc sa mai citesc o data ce s-a scris,ca nu mai tin minte.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 38+ cu Ioana Teodora
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Pai ce faci lali mi-o iei inainte? Parca stabilisem ca eu prima. Ce-asi vrea si eu sa se declanseze nasterea normala . ACum plec sa-mi repet analiza. Oricum si daca imi iese mai buna sau constanta dr.sigur tot pe cezariana e pusa. Fiind spital particular cred ca nu vor sa-si asume niciun risc.
Apropo natalia si a mea are BPD 9,7.
Lali sa ne tii la curent. Imi dai emotii de dimineata.

37+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna dimineata !
Imi vine sa urlu,dar nu pot fiindca fica-mea inca mai doarme....am scris deja un mesaj si cand sa-l trimit s-a blocat netul sau calc ...

Lai felicitari !
Bine ai venit pe lume Martin Sa fii mereu sanatos,norocos si vesel!

Camady iti inteleg supararea.Iti doresc sa se incadreze trombocitele in intervalul de referinta si poate asa va amana nasterea ,la tine poate fi vorba de trombocitopenie gestionala si sanse sa creasca sunt....in schimb la mine e purpura trombocitopenica (mereu sunt sub limita).

Pentru fetele care se pregatesc sa-si tina la piept comorile :
HaiRaluca50!
HaiBujo !
Hai Lalic !

Mult curaj,nasteri usoare si recuperari rapide!Si bineinteles bebelusi sanatosi,papaciosi si cumintei!

36+ Elisa Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata fetelor

Lai, felicitari mamico.

Bine ai venit bebe Martin.Sa fii cuminte, mancacios si necolicios.

Camady doctora ta este pusa pe cezariana.Offff doctorii astia

Scoatem si motatele

Hai Raluca, hai bebe de Raluca

Hai Bujo, hai bebe de Bujo

Hai Camady, hai bebe Eva

Hai Lalic, hai bebe de Lalic

Hai Lali, hai bebe Ioana

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 37+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput