Strugurasi S-O 11-Bv LAI, Hai Raluca050 *103*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Vin si eu cu vesti de la medic:
Bebelusa jucausa ,dornica sa mai stea la hotel cel putin 2 saptamani,grasuna ,2.800 si lungana dupa LF.DBP si CC corespund saptamanii 33. Colul posterior nemodificat,memmbrane intacte,craniu aplicat.Trebuie sa astept sa sa se rasuceasca cu fundicul spre mine ca sa nasc mai usor.Mi s-a recoltatsi strptococul hemolitic ,am uitat sa intreb in cat timp primesc rezultatul ....stie cineva?

Va si sa auzim numai de bine!

36+ Elisa Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Creola imi pare rau dar eu nu stiu

Seidana, unde esti mamica?

Vin si eu cu vesti.Vineri ma internez dar nu stiu sigur daca facem si cezariana.Daca nu este vineri va fi luni.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 37+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

Neata burtici,

Am vazut si eu pozele cu Valeria, este superba.
Felicitari lai!!!!

Noi suntem bine, ne pregatim sa plecam 1 saptamana la ai mei la munte ca suntem singuri, mi-e putin groaza sa conduc pana acolo cu Alex in spate ca sunt 100 de km pana acolo dar asta e, sper sa ajung cu bine ca am o portiune de mers printr-o vale unde nu este semnal la mobil iar masina mea nu e cam veterana, are 12 ani.

caty: te inteleg perfect ca esti dezamagita ca nu ai nascut dar mai ai asa de putin, o sa treaca repede!
tin minte ca eu eram mai mult decat distrusa, ginecologul imi spusese mereu ca bb e mai mare decat varsta sarcinii, fapt care m-a facut sa cred inca de pe la 36 de saptamani ca o sa nasc mai repede, adica pe la 37-38 de saptamani...vreau sa zic ca de la 38 de saptamani pana la 42 am crezut ca innebunesc....deja nu mai suportam sa ma intrebe nimeni nimic, in ultima saptamana nici nu mai ieseam din casa de dezamagita ce eram.
ely_b: eu mi-am luat burtiera de la chicco, dar sincer mi-a fost tare incomoda, este foarte inalta, eu sunt micutza, 1.62 si imi ajungea pana sub sani, era si foarte cald cand am nascut eu si efectiv nu am purtat-o deloc, ma deranjau si intariturile de la ea. Burta mi s-a tras f frumos oricum si cei 150 de ron care ii-am dat pe ea. :)

Pupici.

32+

Mami de Alex ( 3 ani si 1 luna) si asteptandu-l pe Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza

Citesc vesti bune si nu prea.Azi m-am trezit incoerenta si nu am depasit momentul nicicum

Scot motate pentru cine are nevoie de incurajari

si va urezo zi buna

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

neatza fetele! sunt in panica! adineauri am fost la baie si secretia era portocalie si era un firisor mic si amarat de sange in ea. oare e grav? plang intr-una de vreo 10 min.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Nane suna dr-ul mai nu mai sta plangand! Iti faci mai mult rau daca stai in incertitudine,asa macar stii o parere avizata. Hai,nu mai plange .

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 38+ cu Ioana Teodora
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Nane suna dr-ul mai nu mai sta plangand! Iti faci mai mult rau daca stai in incertitudine,asa macar stii o parere avizata. Hai,nu mai plange .

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 38+ cu Ioana Teodora
AMR 2 saptamani

mai stau un pic ca altfel cred ca-i bazai la telefon. :(

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

neatza si de la noi.. tot 2 in 1... de juma de ora tot am contractii la 10 min ultima a fost la 7 min.. neregulate... acum nu stiu daca e pozitia de vina dar sincer nu stiu cum sa mai stau deloc:(((burtica s-a lasat.. dopul nu cred ca l-am pierdut, apa nu s-a rupt:)))
deci mai sta la caldurica sa inteleg

lali hai ca nu mai ai mult inca putintel:) hihihi

seidana unde esti mamico? nastem sau nu mai nastem?(asa ii zic eu fetitei hai mami ce facem nastem sau nu?:))))

nane cel mai bine suna doctorul, sau mergi la urgente ceva pt o eco daca nu poti face programare la ginecolog

camadi ce putin mai ai si tu:) frumos

bujo se pare ca nu o sa ne intalnim in maternitate ca a mea fetita nu da semne prea mari:)))

felicitari lai, multa sanatate bebelusului(primul baietel din odisee)si recuperare rapida

ionela pai daca si tu intrii in butoi ce ne mai facem?

may imi pare rau sa aud de greturi si stari de voma ohhhhhh tare mult te-au chinuit:( dar mai ai un pic si scapi si tu:)

pup pentru toate burticile si mamicile:)

38+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Felicitari, LAI pt primul baietel!

Hai BUJO,SEI, NATALIA, LALI, RALUCA, CATY, CAMADY si cine mai doreste!

Nane, asa si eu prin sapta 28 si am stat la pat 3 zile+no=spa si scobutil si a trecut.

Am patit si eu ca NANA mika duminica seara. Am ajuns la urgete pt ca urinam cu sange si m-a controlat un rezident cu departatoare si l-a ascultat pe bebe cu o palnie. Diferenta e ca erau curate si dr amabil.
Cica as fi eliminat ceva calcul renal + o infectie, acum iau augmentin.

Bunny, cred ca ne nastem ultimele

App de alaptat, eu am nascut la CF2 si inca de acum 7 ani mie mi s-au parut pro alaptare. Mi-au pus-o la san din prima pe fie-mea si nu i-au dat decat glucoza cu seringa cate putin. Lapte nu curgea nici la mine in valuri cu toate ca aveam neste tzatzaneeee, dar ceva ceva colostru am avut, ca ea era multumita. Lapte/colostru ca lumea a venit dupa vreo 2 zile, in rest aproape de mastita si eu, muls cu pompa, dureri, febra, ca toata lumea.
Fie-mea si-a facut program la 3-4 ore de bunavoie, dormea profesionist de cand s-a nascut, Doamne-Ajuta de-ar fi si la asta la fel

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 30+ cu Calin

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Mi-am schimbat semnatura, am mai crescut un pic.

Si la kile , am 11, la 31 saptamani.

Matza, hai cu nascutul

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 31+ cu Calin

Noi

Mergi la inceput