Strugurasi S-O 11-Bv LAI, Hai Raluca050 *103*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Bunny, stiu ca e mult mai usor de spus decat de facut. Si eu am plans in maternitate si am trecut prin 1000 de emotii sentimente temeri asa ca inteleg ce spui. Urata experienta ta dar asta nu inseamna ca se va repeta. In ce priveste statul la san aveau dreptate asistentele de acolo dar, imediat dupa nastere e tare greu sa pui copilul la piept si sa te plimbi, spre exemplu. mersul cu el in brate la san il poate calma pentru ca seamana cu laganatul din burtica si il poate pastra calm.
Intrebare: acasa a venit cineva sa te ajute? o moasa ceva?

nuuu, nici vb sa-ti vina cineva acasa. poate daca ai contrata serviciile unei douale, dar nu stiu daca avem asa ceva in oras Voate ma Vun in contact cu vreun grup de mamici proalaptat...dupa ce incepe Dani gradinita.

De plimbat nici atat, prima noapte aveam fundul, bazinul f amortit, nu m-am dat jos nici pt pipi. sotul era cel care se plimba cu el in brate toata noaptea, dar el n-are tz

Fie cum o fi, vreau sa ma bucur de bebe in atmosfera linistita, calma, armonie...

lai felicitari!! bun venit micutului Martin!! cresti mare si sanatos pui mic!!

31+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

BRavo LAI.... BINE AI VENIT BEBE MARTIN!!!!!!
LAPTIC DIN PLIN< NOPTI LINISTITE< NO COLICI >>>>

39+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

FELICITARI LAIRECUPERARE RAPIDA ,MULT LAPTIC SI NUMAI BUCURII SA AI DIN PARTEA PUIUTULUI!!!MARTIN,BINE AI VENIT PUI MIC!SA FII SANATOS,PAPACIOS SI NECOLICOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII SI FERICIRE PARINTILOR SI BUNICILOR

Va multumesc pentru sustinere tuturor
Seidana stiu cum e cu contractiile astea...le tot am de ieri iar acum vad ca inca mai curge din "dop" si ma simt si aiurea...mi-au gasit tensiunea mare si de dimineata tot ma doare capul....picioarele le am foarte umflate si ma si dor,burta ma doare orcum as sta de asemenea si spateleParca sunt batuta Plus ca am o stare de as plange de la orice

tuturor mamicilor si viitoarelor mamici cu burtici

Fericita 40+ cuLoriana-Maria

AMR ???zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

La cursul prenatal la care particip este o tipa care e graviduta in 35 saptamani si bebele abia saptamana asta s-a intors inapoi cu capul in jos ,pe la 30 sapt era cu cspul in sus
Atat de tarziu,saraca de ea era suparata ca va trebuie sa treaca prin cezariana si bebele nu era intors. Tipa care ne preda cursul a invatat-o niste trucuri ,niste pozitii care uneori ajuta la intorcerea capului in jos si a dat rezultate ,wow....

34+

Se pare ca va fi

:)

Alyana, poti sa imi explici si mie miscarile please :)

Marryan, ai un bebelus superb... unde ai nascut in Chisinau? poza e din maternitate?

Lai, Felicitari, sa-ti traiasca printisorul si sa iti ofere clipe de neuitat!!!

Lena - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Felicitari Lore, Lai! Sa va recuperati repede, sa vina lapticul valuri si bebelusii sa n-aiba pic de colici si sa fie sanatosi si norocosi!

cu lapticul in maternitate am patit-o si eu, ii umflau cu lapte praf si normal ca acasa colostrul n-a fost deajuns. am o colega care a nascut la clinica aceea de vedete din viena si cat a stat internata (2zile) nu i-au dat nimic copilului in afara de colostrul mamei, tot pe ideea ca bb are rezerve. eu cred totusi ca au procedat mai bine in cazul lui dbunny, daca ii dau ceva sa ii dea glucoza cu seringa este ideal! macar lp daca le-ar da cantitati mici cu seringa sau lingurita... eu am nascut sambata, marti a venit laptele dar bb nu mai vroia sa puna gurita neam.. vroia bibe si lp...abia am reusit cu ajutor specializat sa alaptez si am alaptat pana la 1 an si 4 luni si as fi continuat daca nu s-ar fi oprit laptele si durerile erau crunte din cauza sarcinii (4luni). din ce am vazut in jur, alaptatul nu este usor pentru majoritatea, apar tot felul de dificultati, eu nu eram pregatita psihic. e important ca mama sa stie ca bb plange din foarte multe motive, nu doar de foame si sa incerce sa identifice corect. semnele ca intradevar nu are lapte suficient sunt simple: nu uda scutece, scade in greutate etc. lp e tare pacatos, iti da senzatia ca s-a saturat copilul si doarme linistit dar de fapt se digera mult mai greu, sta mai mult in stomac si de aceea copii dorm mai bine. legat de colici, eu cred ca nu e doar stomacelul imatur. gazele sunt f importante, ii deranjeaza clar si trebuie sa avem mare grija sa regurgiteze dar in afara dea sta cred ca si adaptarea la noul mediu isi spune cuvantul, starea de neliniste a mamei etc. la noi cel mai bine au mers scutecele incalzite cu fierul si puse caldute pe burtica (era iarna) si dormitul pe burta noastra (dar nu prea agrea pozitia). picaturile de tot soiul il ajutau sa elimine mai bine gazele dar colici tot a avut..in plus a avut si reflux, care a accentuat crizele..

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 34+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

LenaC ce miscari sa iti explic draga mea?Scuze dar neuronul meu gravin m-a parasit la ora asta

AMR ???zile

Mergi la inceput

cum arata dopul? cred ca am ratat linkul, iar la prima nastere nu l-am vazut deloc. multumesc!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Dopul arata ca gelatina(ca un mucus) cu firicele de sange.La mine a fost mai mult decat firicele de sange....plus ca inca curge dar de la controlul intern(scuze de detalii!)

AMR ???zile

Mergi la inceput

merci caty! si eu am firisoare si nu stiu daca de la control sau de la dop ca si secretia e mai gelatinoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui caty2585

LenaC ce miscari sa iti explic draga mea?Scuze dar neuronul meu gravin m-a parasit la ora asta

AMR ???zile

Caty, scuze, neuronul meu era ratacit... o intrebam pe Alyana, care sunt miscarile care ajuta sa se intoarca bebe cu capul in jos.

Lena - 33+

Mergi la inceput