Strugurasi S-O 11-Bv LAI, Hai Raluca050 *103*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Fetele a fost alarma falsa...cica era dopul asa ca imi pare tare rau ca v-am facut sa scoateti motatele degeaba Deci nu puteam sa cred ca ma trimite acasa ....Contractii am avut de ieri dupa-amiaza si pe la 1 noaptea le cronometram dar au incetat si m-au luat dimineata Sunt atat de dezamagita de aceasta situatie
Promit ca mai intru dupa ce nasc si am sa va povestesc experienta mea,pana atunci va urez nasteri usoare celor ce urmeaza si sa ma iertati inca o data ca v-am agitat degeaba

tuturor

Fericita 40+ cuLoriana-Maria

AMR ???zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Si eu mor de somn,m-am trezit la 1 pm azi si la noapte numar oi daca ma culc un pic

34+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Eu nu pot dormi noaptea,se pare ca am schimbat noaptera cu ziua,ma ia somnul pe 6 dimineata si dorm pana pe la 12 la pranz.

Alayna si eu sunt aproape in aceeasi situatie. Abia adorm pe la 3jumate- 4 si pana la 6:20fix cand fecioru-miu are program de dans ... si mai adorm pe la 7 pana la 9:30.

Spune-mi ce ai mai facut cu analizele de hepatita?

+ 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Super tare Caty... oricum lasam motzatele ca poate se indura Loriana de sufletul tau....

Si eu cu contractii serioare dese 1-2 ore, dupa care pleaca ... asta de vreo 3 zile incoace, insa burta coboara de la o zi la alta.. azi cand a venit sotu de la serv a ramas socat de burta mea...

39+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Dbunny, inteleg ca ai nascut si prima oara tot in Spania si ai avut oarecum ajutor( incomparabil cu aici cred eu, dar e posibil sa ma insel). Din pacate nu iti pot da o formula magica in acest sens. Nu pot sa-ti spun: faci asa si ai sa ai lapta pentru ca nu cunosc asa ceva si cred ca nu exista.
Tinand cont ca stomacelul bebelusului e atat de mic la nastere imi e greu sa cred ca nu era nici colostru suficient, dar, asta nu inseamna ca am dreptate... E un cumul de factori ce duce spre alaptare cu succes: incredere in tine si in copil e cea mai importanta, rabdarea, calmul, sa alungi frica, sa nu pleci cu prejudecati etc. Peste asta e si partea tehnica sa-i spunem asa care incepe de la initierea alaptarii in primele 2 ore de la nastere , apropierea fizica intre mama si copil, lasatul copilului la san continuu daca e necesar, comprese calde, lichide multe.
Se spune ca si ceaiul de chimen+anason+fenicul fac treaba buna , dar na... altii vand pastile minune...
Tot de pe blogul atat laudat de mine va las si link la aceasta postare, poate ajuta
Am sa caut si filmulete cu postarea corecta la san ca si asta e importanta

Experienta mea in Spania: am nascut un bebe marisor si infometat(de cand il stiu e in percentil 97%) mi l-au pus pe burtica imediat, caldut si murdarel. Apoi lau curatat, imbracat si l-au pus iar langa mine. Apoi tot timpul bebe cu mine. Lam Vus la san imediat, dar nu aveam nimic nimic...asistentele imi ziceau sa numi fac probleme ca bebe are rezerve chiar si pt 2 zile atunci de ce urla saracu ca din gura de sarpe la doar 5-6 ore de la nastere¿ au fost crunte cele 2 nopti petrecute in spital, numai al meu urla toata noaptea...mai venea cate-o asistenta simi spunea sal pun la san oricum, ca-mi face el lapte, il Vuneam si urla si mai tare, normal, neavand strop de colostru. I-au adus un bibe d´ala de glucoza de 2o de ml pe care l-a ras pe nerasuflate umflatelul meu. Dupa 3 ore iar urlaturi...venea alta asistenta si-mi baga poanta cu ´are el rezerve´. alta a incercat sa ma mulga. Am venit cu o vanataie mare pe tz, ca a strans bine de mine...si tot degeaba ´mai, chiar n-ai nici un strop de nimic...´ alt bibe de glucoza...

e usor in teorie sa fii calma, dar cu practica e mai greu, tinand cont de faptul ca tu esti epuizata dupa nastere, pierzi destul sange, hormonii se plimba aiurea in corp, iar copilul urla si urla si urla de foame. Joi seara am nascut, sambata la amiaz eram externata. Direct la farmacie dupa lp. a bagat 6oml la masa respectiva!! a si dormit neintors vreo 4 ore!!

in ceea ce priveste colicii si stomacelul nou nascutului aici sunt niste picaturi probiotice(acu 5 ani nu existau)f bune...va dau link, si googaliti voi in lb rom: http://www.biogaia.com/news/pressreleases/archive/2010/new-study-presented-lactobacillus-reuteri-protectis

marryan ai o fetita superba

de 2 zile ma doare o ureche ...daca nu ma lasa diseara incep sa iau cate juma de paracetamol...deocamdata astept sa treaca cu apa.
31+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Caty, inteleg ca esti dezamagita dar ma bucur ca impartasesti cu noi experienta ta. Invatam continuu una de la alta. Vor mai fi mamici care se vor intoarce acasa dupa alarme false si au mai fost. Povestind experienta ta urmatoarea mamica ce se va afla intr-o situatie asemanatoare va primi vestea ca e alarama falsa mai pregatita .
Hai, intra si povesteste pana nasti cu noi.
Eu mai scot un rand de motatepentru tine ca ele NU SE SUPARA LA ANTRENAMENTE, ca doar majorete se numesc

Hai Caty, curaj!!!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Felicitari, Lore! Bine ai venit, bebe Mara!

Caty, imi pare rau de alarma falsa, tin pumnii sa vina bebelina cat mai repede.

Sei si toate mamicile de strugurasi in asteptare, va tin pumnii si va trimit toate gandurile noastre bune.

Eu va scriu din maternitate bebelinul nostru drag a venit pe lume ieri, la ora 4:13pm, nastere vaginala, cu epidurala, totul s-a desfasurat incredibil de repede, acum bebe e langa mine si ma uit la el si ma minunez. Contractiile mele n-au fost deloc ca la carte, pana la sfarsit au fost intense dar mai putin frecvente decat invatasem noi si decat e 'norma,' de aia eu tot asteptam pana sa sun si chiar la spital fiind deja ma tot intrebam daca nu ma trimit acasa. Bebe a avut 3,150g la nastere, 51cm si scor Apgar 9. E un rozaliu si-un frumos si-un cuminte

Va cu drag,
Mami de Martin

Lai 37+ cu

Mergi la inceput

Bunny, stiu ca e mult mai usor de spus decat de facut. Si eu am plans in maternitate si am trecut prin 1000 de emotii sentimente temeri asa ca inteleg ce spui. Urata experienta ta dar asta nu inseamna ca se va repeta. In ce priveste statul la san aveau dreptate asistentele de acolo dar, imediat dupa nastere e tare greu sa pui copilul la piept si sa te plimbi, spre exemplu. mersul cu el in brate la san il poate calma pentru ca seamana cu laganatul din burtica si il poate pastra calm.
Intrebare: acasa a venit cineva sa te ajute? o moasa ceva?
Sunt convinsa ca ce povestesti este profund real si dureros pentru mama si pentru copil. E clar ca iti trebuie ajutor specializat daca se repeta si la a doua nastere, un consultant ceva... asta pentru a avea certitudinea ca ai primit maxim de ajutor si daca nici asa, cum spuneam si in alte postari, lp nu e un capat de lume, dar merita incercat numai dupa ce ai epuizat toate variantele posibile pentru alaptat. Pana nu esti convinsa ca ai epuizat tot nu merita sa capitulezi. Alaptatul e frumos dar nu e usor decat pentru putine norocoase Si de data asta sa fie simplu si firesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

oaw! primul baietel

felicitari Lai

merci fetele, numa sexy nu ma simt :D

34+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

bravo Lai! Bun venit bebe Martin!

Sa fiti sanatosi ! Refacere rapida mami si laptic din belsug! Martin, sa fii sanatos si fericit, mancacios si "dormicios" si fara colicei!

Mergi la inceput