Piatra Neamt, Perla Moldovei (90)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Ca luni dimineata asa, m-am trezit cu o durere nasoala tare de cap, sa-mi fie bine toata saptmana .

Allexa, Rares lunea de la 17 merge la karting si joi de la 17 la automodelism. Azi l-am prelucrat de dimineata sa nu creada cumva ca il pune in kart de cum ajunge la club, ci ca va avea de suportat prelegeri si discutii cateva ceasuri inainte de a se apropia de masina aia. Sper sa nu ii piara entuziasmul dupa prima ora.

Ma gandeam ca noi aveam niste vouchere de la Lolipop de la 1 iunie (cine le mai are ...). Nu ne adunam cu copiii intr-o zi la ei, sa mai povestim, sa se joace si cei mici?

O saptamana usoara!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Lora- da, cam asa este,deocamdata face ceva ce-i place( ca i-am bagat destule pe gat)
Laura - noi am ales ziua de miercuri si cea de sambata

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu nu mai am voucherele, dar merg, da. Voi propuneti. Dar lunea si miercurea de la 17 la 19 Iustina are engleza, deci in zilele astea eu nu pot.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Allexa, adica va merge de 2 ori pe saptamana? Nu stiam ca se poate. Sambata de la ce ora e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Da, de doua ori pe saptamana.
Si noi mai avem voucherele.Cred ca venim si noi

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Eu nu mai am voucherele acelea. Mai stiti cum era la liber? Parca se platea intrare si faceai si consumatie acolo, nu?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Cristina, era 10 lei/ora de copil daca imi amintesc bine. Iar consumatia era numai daca vroiai. Nu e obligatoriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Buna dimineata la amiaza,

Felicitari cursantilor. Inteleg ca se fac mai multe cursuri decat cele inscrise pe site, ca eu nu am gasit aeromodelism ?! Daca da, stiti cumva ce cursuri se mai fac, ca noi nu cred ca avem talie pentru karting iar pentru fetita chiar nu stiu daca ar tenta-o ceva din ce era pe site...
Noi in week-end am fost la Bucuresti si apoi la Pitesti, am vizitat Muzeul Antipa si am mers prima oara cu metroul, copiii au fost fascinati de-a dreptul. Ideea e ca ne-am intors franti de oboseala aseara pe la 9,30 si - in ciuda faptului ca s-au culcat instantaneu- astazi s-au trezit cu greu si s-au dus la scoala pe rand, unul la 9, celalalt la 10 :) in conditiile in care nici vineri nu au fost la ore, caci deja eram in Bucuresti. A fost un week-end lung, dar plin de activitate, avem norocul ca doamnele invatatoare sunt destul de intelegatoare si ne pasuiesc pentru intarzierile cu temele sau absentele astea de la scoala. De altfel, ele ne-au propus sa ajungem mai tarziu la scoala, in ideea ca vom ajunge foarte obositi si le va fi greu sa se trezeasca de dimineata pentru prima ora.
Sincer, a meritat toata oboseala, Muzeul Antipa e intr-adevar spectaculos, merita vazut si de cei mici si de cei mari, sunt o multime de diorame extraordinar realizate, dupa cum se povestea si in topicul de pe dc legat de acest muzeu. Ce a fost insa socant pentru copii este ca multe diorame aveau puiuti de animale impaiati si lucrul acesta nu le-a prea placut, pentru ca au realizat ca nu sunt animale vii si nu prea au inteles de ce au trebuit sacrificati in beneficiul stiintei. Am incercat eu sa explic ca de fapt sunt animale care oricum murisera inainte, in accidente sau din diferite cauze naturale, de genul ca au murit de frig, foame si altele, insa e clar ca trebuie sa fii pregatit sa raspunzi si la altfel de intrebari si sa faci si unor situatii complet neasteptate cand ajungi cu copiii intr-un muzeu de stiinte naturale.
Legat de sah, ca am vazut ca intreba cineva pe aici, parca, se face pe Stefan cel Mare, la sediul DTS, un pic mai jos de Primarie, e un domn maruntel care face sah miercurea si vinerea de la 15,30, dar nu stiu mai multe legate de bani sau inscrieri. Eu am vazut ca vin copii micuti acolo deci banuiesc ca e ceva pentru nivel de incepatori.
Pe mine in schimb m-ar interesa ceva volei, baschet, daca stiti pe undeva, pentru copii de scoala primara, ca pentru cei de liceu am inteles ca se mai face una alta.
Va doresc o saptamana frumoasa si lipsita de dureri de cap, atat la propriu cat si la figurat.
va pupam cu drag, Loredana

Mergi la inceput

Loredana, au intr-adevar mai multe cursuri decat e trecut pe site.
Din ce am retinut eu ar fi asa:
- 2 cursuri de fotografie, ceva film (cinemablabla, imi scapa numele, se face proiectie de film, discutii de tehnica si moduri de filmare. Cred ca se preteaza pt copii mai mari) + ceva fizica aplicata pe langa cursul in sine de fotografie
- club de ecologie si educatie sanitara
- orientare turistica
- design vestimentar si modeling (aici fac de fapt ceva chestii handmade, tot felul de colaje)
- dans modern si majorete
- dans popular (aici din ce am vazut au doar copii mari)
- teatru de papusi
- informatica
- electronica
- automodelism (fac tot felul de machetele din hartie, lemn etc) - cica nu mai au aeromodelism de multi ani pt ca e complicat cu noua lege a armelor si munitiilor sa faca rost de substantele chimice necesare
- karting
- tenis de masa cu sub-cluburi de ghid si animator montan/turistic(?!)

Cred ca mai sunt, dar nu le-am retinut eu pe toate.

Mergi la inceput

Loredana, super-plimbare ati avut. Imi doresc si eu sa ii duc pe ai mei cu metroul si la muzee din Bucuresti. Sper sa ajungem ziua cand vom avea timp si banii necesari. E fain si ca aveti asa invatatoare intelegatoare.

Mergi la inceput