Piatra Neamt, Perla Moldovei (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

OK, multumesc de lamuriri. Ma gandeam eu ca cei care vor avea 7 ani vor merge in clasa I si cei care sunt acum in grupa mare vor merge direct in clasa 0 care va echivala grupa pregatitoare. Ma si vedeam facand grupa pregatitoare de trei ori
Laura, tu te-ai hotarat la ce scoala dai strumfii?
Alexa, tu ai vorbit deja la scoala sau urmeaza?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

ellinia, cred ca la sc. 3 vor merge ai mei. Asa ne-am gandit deocamdata. Cam toti colegii lor de grupa merg acolo.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Eu ince nu am vorbit, este prea devreme,inca nu se stie cine va lua clasa 0.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, mi-am adus aminte ca ai zis de Palatul Copiilor din Piatra. E cel de pe Stefan cel Mare? Oare are site? Am sa caut sa vad. eu intreb eu raspund.
La Stefan la gradinita se face engleza si teatru, in timpul orelor, deci nu dupa amiaza. Eu l-am inscris la amandoua. Mi-ar placea foarte mult sa invete sah, el teoretic stie cum sa mute piesele si cine pe cine "mannca". Are insa o problema cu faptul ca nu vrea sa piarda. Cred ca i-ar prinde bine sa joace cu copii de varsta lui si sa invete sa joace intr-adevar, nu ce facem noi acasa. Se face oare sah pe undeva prin Piatra?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Cristina, da, au site. http://www.palatulcopiilorneamt.hi2.ro/index.html Se pare ca duminica la 10 e deschiderea oficiala.
Eu am gandeam sa incercam teatru de papusi de acolo si ceva karting sau circuite electronice Nici eu nu stiu. Probabil ca ne ducem la mai multe sa vedem ce se intampla si alegem ce le va place celor mici. Posibil sa nu le placa nimic

Mergi la inceput

Laura - interesant, la karting as incerca sa-l inscriu, dar oare nu este prea mic ?

(Promit ca saptamana viitoare voi pune si eu ceva in cont pt Iulian )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaR spune:

Buna dimineata!
Cine da o cafea? Sa dau eu...ca vad ca e slaba tare miscarea pe aici... Poftiti va rog:

Legat de Palatul copiilor, acum cativa ani (vre-o 3_ am vrut si noi sa o inscriem pe Ana la teatrul de papusi, dar a fost acceptata foarte greu si cu insistente, pt ca era mica (7 ani). Ce aveau atunci erau niste papusi mari aproape cat ea, foarte greu de manuit. Poate acum au si altfel de papusi, usor de manuit si de copilasii mai micuti.
Noi am renuntat destul de repede. Ana incepuse pianul si era destul de aglomerata.

Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora

http://magdahobbyarts.blogspot.com

Mergi la inceput

buna!
Am fost la Palatul Copiilor. Cu mare entuziasm, Rares s-a inscris la karting si automodelism (aici a stat de vorba cu profesorul vreo 10 minute si e f.f. incantat. cred ca ii va placea mult). Bianca nu a vrut nimic (ea de acasa a zis ca nu vrea nimic, ca nici nu vrea sa mearga). Am intrat in sala unde erau expuse lucrarile de la clubul de design vestimentar si modeling(unde fac insa multe chestii din hartie si alte materiale: colaje, felicitari, masti etc, etc) si dupa ceva insitente ale mele a zis ca mergem sambata dimineata, cand e ora celor mai mici, sa stam pe margine sa vada despre ce e vorba. La teatru de papusi era o domnisoara f, dragutza, care a zis ca are grupa de prescolari destul de mare si ca ne asteapta sa venim, poate prundem curaj si ni se face pofta.

Mergi la inceput

Si noi l-am inscris pe Razvan la Karting,voi in ce zile mergeti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
O cafea, un ceai, ceva, in prima zi de toamna adevarata??? dupa mine...azi, pt. prima data, mi-e frig..deci clar, a venit toamna. Ma duc sa-mi fac un ceai fierbinte si va invit si pe voi!

Laura, Alexa, bravo pt. viitorii piloti de formula 1...asa incepe totul, cu un karting finut, la 6 ani..

O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput