Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (172)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Exact Rody, cauta motive de plans...

Pupam si noi delfinasii bolnaviori...sa se faca repede bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

anca, dar de ce ati ajuns asa tarziu? ati plecat tarziu de acasa sau s-a intamplat ceva?

am fost si eu dimineata sa imi fac niste analize, apoi am ajuns cu Mara sa ii pun cercei. IN SFARSIT!! bineinteles ca m-a balacarit marius a plans doar la a2a ureche, la prima n-a apucat sa isi dea seama ce i se intampla. oricum a fost cuminte.
apoi au venit jucariile pe care i le-am comandat de ziua ei, am mancat am pus sa ii fac mancare si ei si gata, a trecut timpul. ma duc sa ma intind langa Mara

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

a mea nu a plans la nimeni pana acum. din contra, rade si vrea la toata lumea.
trancane soacramea oale de mi-a trezit-o. vad ca a adormit la loc

limonada?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Nu mi-a reusit planul azi, s-a trezit dupa 45', intrasem sa imi iau niste schimburi si m-a simtit
Incercam si maine.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

rodyka, f frumoase pozele! Isa e o dulceata!

ramona - spor la facut bagaje si concediu memorabil!!

Fetele care vor montaj: pentru a va gasi cu usurinta mesajele, mergeti la Versiune pentru imprimanta si cautati acolo (CTRL + F)

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

S-a trezit dupa o juma de ora! ma duc in lume! Nu am apucat sa fac nimic! Of, ce ma enerveaza! Si pana diseara la 8 suntem doar noi 2. AM tras o tura de plans, de nervi!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Cris, iubita, linisteste-te!!Doar nu vrei s-a iei razna.o sa treaca toate.pupam mamica sa treaca supararea..si eu am vrut sa dorm,dar nu pot de teama ca se trezeste prea repede...fug, ca am impresia ca a facut balaurul ochi.

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

crispro, hai nu fi supi

rodi, ce delicata e Isa cu evantaiul. mama, mama!

ramona, concediu placut!

michelle, eu cred ca sunt grea de tartacuta Unde da-i sa vezi versiunea pt imprimanta? zi mai in detaliu asa ca pentru prosti.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Buna fetelor.
La noi e haos(adica totul e normal).Pe langa cele obisnuite suntem toti bolnavi,adica in prima zi de concediu Raducu a inceput cu mucii si am luat si noi.Acum dupa 10 zile eu sunt oarecum in parametrii normali,copilul e cu muci dar spre bine si tati a facut sinuzita si otita :D.
Doctorita ieri mi-a dat antibiotic pt bubu,nu i-am dat pt ca eu stand cu el toata ziua imi dau seama ca e spre vindecare si de la zi la zi mai bine...normal ca daca il auzi haraind si tusind prima oara te sperii...Am ceva emotii la gandul ca peste 10 zile la control o sa ii spun ca i-am ignorat reteta,sper sa nu se supere prea tare ca e foarte orgolioasa. Incerc sa il doftoricesc si pe ta-su fara antibiotic,desi azi i-a prescris si lui doctorul. Daca in 2 zile nu se indreapta augmentin scrie pe el,dar poate poate...
Deci sunt cu doi baieti smiorcaiti si mofturosi(ca niste barbati adevarati). Raducu a fost tot concediul in greva foamei,adica doar lapte,biscuiti,paine.Bineinteles ca orice program si disciplina s-au dus naiba cu 4 bunici si doi stabunici dornici de rasfat si indopat(si cum bubu nu manca decat bisuiti i-au dat de toate felurile,inclusiv foarte dulci,prajturi ca-s de casa....chiar si un pic de tort ca doar e ziua lui :)))) ).I-am lasat sa se manifeste pt ca oricum bubu refuza ce-i dadeau :)) .Dar eu am crezut ca innebunesc,cand vedea lingurita facea ca toate animalele,nu ar fi deschis gura nicicum,bocete,scandal,muci,tusit,aspirat fara numar fara numar,noapti nedormite ca se sufoca de la muci,etc.
Asa ca ajunsi acasa,greva foamei in combinatie cu muci si smiorcaiala mi-au umplut paharul. Si am zis ca daca nu mananca ce ii dau cand e ora mesei nu-i mai dau nimic in loc, fara biscuiti,fara paine. Spectaculos a fost,in prima zi a mancat un lapte la 6 si unul pe la 21....intre nimic si scartaiala cat cprinde! A doua zi parca se razgandise :)). Lingurita e in continuare dusman de moarte daca nu e la el in mana. DAR....daca ii pun bucati pe masuta si daca eu/ta-su mancam langa el la masa aceiasi chestie pare interesat si a inceput sa bage si el in gura.Azi e ziua a patra de experiment si a mancat chiar binisor :). Azinoapte cine facea chiftele de legume cu ou la cuptor ca sa aiba pustiu ce manca singur la pranz... =)). Chiftele din orice scrie pe mine, ca trebuie sa fie chestii solide si bucatele ca sa manance,sa nu cumva sa arate a carne,etc.Asa ca s-a terminat cu viata usoara cu bona care ii dadea 2 mese in parc...acum ii dau eu fructele inainte sa plece si pranzul cand se intoarce. Sper ca in vreo doua aptamani sa ajungem la o situatie cat de cat normala cu mancarea...Si dupa ce se normalizeaza asta o sa incep cu caca la olita,distractia va continua :). Pupaturi la toata lumea

Mergi la inceput

Asa am patut si eu odata, Cris, imi propusesem sa fac mai multe in timpul somnului ei, insa nu a vrut deloc sa adoarma (intr-o dupa amiaza) si asa de tare m-am enervat..

Eu fac orice cu Bianca treaza: pun la spalat, intind rufe, scot/ pun vase in masina (cand vine inchid repede), fac mancare, curat (sters praf, aspirat, udat flori) etc
Doar dus nu am facut decat odta cand ea era pe olita si inca statea atunci. O varianta ar fi sa o bag si pe ea cu mine in cada.

Cand mai maraie ii mai arat un lucru de investigat gen etichete, linguri, boluri, unelte de lemn sau plastic de bucatarie (o buna bucata de vreme a tinut-o ocupata aia de masurat LP) etc

Cel mai mare succes il au sticlele cu dop, sunt acelea cu gura larga, si mai si introduc obiecte subtiri/ inguste sa se chinuie sa le scoata.
De cand a inceput sa mearga cara, duce/ aduce lucruri dintr-o camera in alta. Cand deschid sifonierul se serveste cu bustiere si chiloti de-ai mei care sunt intr-un cos de plastic si si-i pune dupa gat si umbla asa prin casa.

Mergi la inceput