Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

deea pai ma gandisem sa fac productie zdravana, sa fie performanta glumesc, pediatra mi-a zis sa ii fac din 500 de lapte si 4 pastile de calciu. sa vedem daca o vrea, daca nu gasesc eu alternativa ca doar n au intrat ideile in sac. hai k m ai facut curioasa cu gustul dar parca ma vad maine de dim ca nici nu imi vine sa ma ating de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Am si eu brusc o intrebare-sondaj ca m-a panicat pediatra (si eu ma las uneori panicata prea usor... ): bebeii vostri dorm pe burta? Al meu numai pe burta vrea, chiar daca adoarme la san si il pun pe spate sau il intorc eu pe spate dupa ce a adormit, el tot pe burta ajunge dupa 2 ore...
Si ea - ca risc de moarte subita, dar eu credeam ca daca intoarce capul singur nu mai e ceva serios... Am citit statistici (risc 1.7 la mia de bebei, mai ales daca parintii sunt fumatori, a fost mic la nastere si altele pe care Petru nu le are)
Ufff, cate griji...
Si se mai zice - copii mici - griji mici, copii mari - griji mari.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc luca nu doarme niciodata pe burta desi cred ca ar putea, dar mie sincera sa fiu imi e foarte frica m am obisnuit de cand era mic sa il tin in pernutele alea de la chicco si sa stiu ca e safe in timpul noptii, cred ca doar asa am reusit eu sa nu dorm cu el in camera deloc. in timpul zilei il tin mult pe burtica sa isi intareasca muschii dar sa doarma noaptea asa nu am putut sa il las, recunosc, exclusiv din teama mea daca lui petru asa ii place sa doarma eu zic k daca investesti intr un sistem angelcare dormi si tu linistita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna din nou si de la noi!

Piciul meu a cazut somnoros la 21.20 si pana acum, adica intr-o ora jumate, s-a trezot de 2 ori scancind . Asta dupa ce in ultimele 2 nopti dormise bine.

Ii iese sigur un dintisor, se vede gingia inflamata si dintele se vede prin ea. Nu pot sa va spun cat se trage saracutul de gingie. Sta numai cu mana in gura...

Pisuc, Luca al meu a dormit pe burta multe zile si nopti in perioada colicilor. Am avut incredere in el . Cum il puneam pe spate se agita pana se trezea de tot. Cu timpul insa, si-a revenit. Eu zic sa ai rabdare. Tu pune-l mereu pe spate, ca eu cred ca pana la urma ii trece.

Deea, ma bucur ca esti bine. Sa pui poze. Si noi avem cate un perete de alta culoare in living, dormitorul nostru si la bebe. In living si dormitorul nostru e un caramiziu deschis, iar restul peretilor sunt galben deschis, iar la Luca un perete galben si restul albastru. O sa fac si eu pozze.

Scrish, felicitari pt nota 10! sunt curioasa cum iese branzica...

Lalely, eu zic sa nu-ti faci probleme cu Ca. Mie Hotaran mi-a zis sa-i dau pt ca nu l-am alaptat decat o luna. M-a intrebat cat am alaptat si atunci mi-a zis: in cazul asta luam Ca.

Anda, bun venit!

Maine mergem la vaccin!

Noapte buna!!!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

gata si noi,am cazut la datorie.
Teea face nani ( bine, acum se cam foieste in pAtut,cred ca a citit si ea pe forum ) dupa ce a bagat victorios 210ml de lapte cu cereale
am uitat sa va zic ca ieri la doctor avrea 6700g si 64cm
si eu am inceput sa-i dau suculet. morcov a papat bine si cand am bagat si mar tine buzele numai lipite si maraie- cred ca ma cearta. maine ii dau iar numai morcov sa vad eu care e motivul....gustul sau lingurita?
pana la urma acceptam noi si asta

febra nu a mai facut slava domnului.

fetelor, bubulina mea se joaca cu jucarelele ei...le apuca asa si le duce la gura s dupa ceva timp incepe sa urle si sa maraie.nu am observat sa se fi lovit cu ele si ma gandesc ca se enerveaza? voi patiti asa?

sper noapte asta sa dorm si eu ca azi noapte m-a foit de febra
a fost super cald azi s cica se anunta inca 2-3 zile de canicula...nu vreau sa stiu cum e in Buc

v-am pupacit si ne auzim maine la cafea

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata ..va las !!!

Scrish..felicitari pentru vestile de la pediatru.

Bb yasmi...cum a fost Lucas la vaccin???Parca aseara ati fost,nu?

Alexina...si al meu de enerveaza cu anumite jucarii,anumite parti din jucarie il mai jeneaza la gingie,ca nu le baga in gurita cu partea moale.

Eu sunt telegrafica in dimineata asta,amandoi sunt trezi de la7,30 ..si mai asez cateva prin casa si apoi la piata cu noi pe racoare(vorba vine ca tot or fi vreo 30 de grade)

sa aveti o zi frumoasa!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Luati o pauza de-o cafeluta sa fac un nou capitol de parca va si omorati cu scrisul si nu mai conteniti .. eh lasa poate in noul capitol o sa aveti ceva mai mult spor

revin cu noul capitol

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Buna dimineata, fetelor!

Se pare ca dau eu cafeluta in dimineata aceasta!!!

Raspund scurt ca tocmai s-a trezit piticoata si chiraie de la ea din patut

Lalely nici eu nu i-as fi dat calciu copilului meu daca ar fi avut probleme renale, mai ales microlitiaza renala cum spui tu, chiar daca nu l-as fi alaptat si as fi asteptat diversificarea sa-si suplimenteze aportul de calciu din dieta (branzica/iaurt); in conditiile in care tu il alaptezi pe David eu zic sa stai linistita ca in curand incepi diversificarea PS: oricum nu inteleg de ce recomanda pediatrii calciu copiilor alaptati exclusiv care chiar nu au nevoie daca sint OK, cresc bine, fontanelele se inchid la timp... whatever...

Pisucmic si Larisa de cand a inceput sa se rostogoleasca pe toate partile si sa inceapa s-o ia usor-usor de-a busilea doarme ziua pe burta, dar o supraveghez nonstop - oricum ea nu doarme mult ziua dupa cum stii, doua reprize de cate o ora, maxim o ora jumatate; noaptea ea doarme pe o parte (mai ales pe dreapta, degeaba ma chinuiam eu sa o pun si pe stanga sa nu se deformeze craniul ca ea se intorcea tot pe dreapta) ... insa alaltaieriseara am pus-o adormita in patutul ei dupa ce i-am dat san si cand m-am intors in camera ei dupa ce am facut dus sa-i inchid usa am vazut-o pe burta, cu nasul in saltea si cu suzeta in gura si m-am cam panicat am mai stat eu pe langa ea si apoi am intors-o usor pe o parte, dar numai putin ca in esenta ea tot cam pe burta a dormit ; aseara idem, am gasit-o pe burta cand sa-i inchid usa la camera si am incercat sa o intorc iar, dar s-a trezit asa ca am adormit-o din nou si cand am pus-o in patut, ea hop! pe burta......am tot trecut sa o verific iti dai seama si pana la urma m-am culcat in camera ei, iar pe la 2 noaptea se tot foia si a inceput sa planga ca vroia sa se intoarca pe spate si nu reusea, am pus-o eu si am dormit linistita restul noptii... Sa vedem diseara cum va fi...

Revin ca se tanguie pitica...

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Capitol nou aici!

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput