Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 19
scrish spune:
roxy eu in faza initiala ii puneam 500 ml apa cu un morcov, un pastarnac, o feliuta de telina si cateva frunze de patrunjel. de maine, fata de toata treaba asta, maresc cantitatea de apa, fierb mai intai 100 gr piept de gaina si mai pun la legume dovlecel si ceapa. ca sa fac piureul asta trebuie sa pun 50ml supa (zeama chioara), amestecat cu 100 gr de legume si o lingurita de carne! totul bagat in blender

Deea99 spune:
helou helou (asta-i salutul meu de pe un alt forum...vai ce mult a trecut de cand nu am mai scris si la fetele alea...ce nesi sunt
)
nu am citit nimik..doar putin .cred ca pag 6 era
dar am zis sa scriu ca parca mi-a trecut degetul cand am vazut ca mai am gasca....pe Alexina cu fundul dat de pamant
...off mai Alexina bine ca nu a fost mai rau....dar dacafacetm treaba tot pe graba....
in rest suntem bine....papam fructele imediat....azi 2 pere =2kk![]()
de maine cred ca fac si eu supitza,ca azi nu am avut gazepe la pranz si am renuntzat la supa
stefy numai prin piscina
poate pun poze cu ele in seara asta
pup toate fetele..si sper ca sunteti bine
Ps Dinora o imbratisare mare mare pt tine
scrish spune:
fetelor branza de casa merge facuta de seara si data a doua zi sau trebuie sa fie facuta pe loc?
Deea99 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui scrish fetelor branza de casa merge facuta de seara si data a doua zi sau trebuie sa fie facuta pe loc? Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
facuta pe loc....si asa e gretoasa rau ,sa o mai faci si de seara ..behhh....si tine cont sa nu o scurgi prea rau ca iese ff uscata/inecacioasa....se face ff usor/timp scurt
citindu te acum mi-am amintit cat erai de speriata de diversificare...acum vad ca ii dai si reteta lui Roxy
ma bag ;la lecturat din urma
lalely07 spune:
Buna seara....
Intru si eu dupa cateva zile de absenta,dar David ma vlaguieste la propriu..toata ziulica vrea goange,sa ne jucam..sa ii cant,nu stau un minut.Acum sunt rupta de oboseala..nu stiu cum va descurcati voi cu 2,3 bebei ca eu cu unul cedez...Este atat de energic ca nu ii fac fata..Vrea sa mergem la geam sa priveasca pe fereastra,sa se uite in oglinda..sa muste tate jucariile...Offf..si asta este inceputul..
Nu am inceput sa papam nimic,sunt varza cu diversificarea..cand incepem noi la voi va fi istorie...
Toata lumea imi zice ca de ce nu i-am dat calciu lui david,dar el si cu rinichii..nici nu stiu.Oare nu ii fac mai rau,mai ales ca are si calculi deja???Bine asta in cazul in care i-as da in lunile de toamna cu "r"...
Acum urla...efectiv..tipa..asa stie el sa vocifereze...Nu il luase nimeni in brate...Este un rasfatat!!!Nu stiu cum a ajuns asa,pt ca eu am incercat sa evit toate astea..dar uite ca s-a intamplat exact pe dos...
Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
lalely07 spune:
I-am facut o hemograma si i-au iesit nr de trombocite mai mari decat limita,oare ce inseamna asta???
Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
scrish spune:
deea merci de raspuns!
ma gandisem sa o fac seara k sa aiba timp sa se raceasca bine pana incep sa o scurg, sa simplific putin procesul de dimineata
dar incerc maine sa vad ce se intampla! merci de pont cu scursul, chiar nu stiam! sa stii ca si acum sunt destul de panicata cu diversificarea, in sensul ca ma enervez maxim pentru ca nu gasesc pe nicaieri pareri unanime, acum ma stresez cu amarata de banana ca stiam ca are potential alergen...dar uite ca pana acum am mers pe mana pediatrei si a fost excelent, asa ca incerc sa ii dau inante![]()

Deea99 spune:
ooo LAlely cat activitate pe voi....daca baiatul nu face asa multe giumbuslucuri te intrebai ce o avea
....asa e si la noi...dar mai scap cu stefy ca mi-o dragaleste toata ziua..cand are ea chef....si cheful e mai mult cand nu am eu treaba si as putea sta eu cu fata..ca atunci cand am ceva de facut...hop si stefy imi baga replica dar iar ma lasi cu ea..ca m-am plictisit 
i-am si zis, ca daca, dupa ce pleaca ea la scoala imi tot tipa A asa sa stau numai bot in bot cu ea ,pai i-o pun in gheozdan,ca ea a rasfatat-o![]()
si ca sa te consolez putin...dupa ce au trecut primele 6l ale lui stefy am zis ca le regret....si apoi la toate mamicile cu nou nascuti le spuneam sa traiasca din plin perioada primelor luni ca, desi pare obositiore e cea mai relaxanta
despre anaLIze nu ma pricep, dar iti doresc sa nu fie ceva nasol cu cele peste limita
cu Ca trebuie vorbit serioas cu dr....si poate la diversificare iti papa bine..branzica,iaurt,ousor si nu te mai stresezi..ce tu crezi ca toate mamicile, mai ales cele de la tara dau Ca
si Ca asta e si putin discutabil asa cum e si FE
eu de ex ii dau Fe lui A si unele persoane ,da de ce ii dai daca nu i-ai facut hemoleucograma....si pe prospect scrie ca se poate da fara analize..ca o profilaxie..insa nu toti medicii sunt de acord
am pus cateva pozici
Deea99 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui scrish deea merci de raspuns! ma gandisem sa o fac seara k sa aiba timp sa se raceasca Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
da cata vrei sa faci ....vre-un calup din acela cum e la magazin
mami pt inceput ii faci din 250ml lapte si 2 pastile de Ca sau zeama de lamaie...si cat se scurge s-a si racit
si laptele gras sa fie....asta am citit si eu la fete
si cred ca au dreptate ca devine mai untoasa...ca daca ai stii cat e de naspa....stefy nu mi-a luat-o nici chip....pe la 11l i-am fat din comert din cea la pachet
daca la baiat ii merge bine..mergi pe mana pediatrei...dar nici ea sa nu devina litera de lege
si uite ca tot am aici pe birou am scos si eu un tabel si la 4-6l ca fructe au voie
banana
avocado
mar
piersica
para
nectarina
Deea99 spune:
ma duc la nani...imi iau fata din landou si urc..ma oftic ca nu i-am facut baie ..dar nu am vrut sa ma mai ud la deget,ca aseara si cu manusi si m-am udat si azi mustea
pup ..nu am citit din urma asa ca daca m-ati intrebat ceva sa stiti ca nu v-am ignorat....am zis ca pun poze si am bagat nasul prin ele si asa mi-a trecut timpul..vroiam sa-i pun lui yasmi o poza cu bucataria mea ..poate o inspir ca am un perete de alta culoare..da nu am gasit acel;e poze cu casa si asa a trecut timpul
pup si sa citesc numai de bine