exista hummus in Romania?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

aseara am luat o cutie si am preparat-o, aveam o poftaaaa, am adaugat ulei masline, lamaie, sare, piper alb si chimen.toate astea la indicatia patronului turc, si a iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

nici nu stiam nautul este acelasi lucru cu garbanzo beans(din care se face hummus)...deh, nu m-am gindit sa caut pe wikipedia.

si nici nu am mancat niciodata naut in ROmania, ca sa-i asimilez cumva gustul cu hummusul de aici.

Eu ma refeream la hummusul gata preparat ca nu prea le are tata cu gatitul...chiar i-am spus astazi ca il poate gasi la Kaufland.

multumesc f mult pt info.

michelle

se gaseste in orice supermarket nu doar kaufland, langa raioanele de legume fructe exista un raion de produse si preparate vegetale si produse din peste..printre produsele vegetale: branza de soia, lapte de soia, fasole iahnie, salata de vinete, pateu vegetal etc. gaseste si caserole cu Humus gata de consum.... daca nu are kaufland langa casa si are lat supermarket se poate uita la raionul ala...

Nina, 23+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

eu il fac acasa si m-am oprit la reteta lui Jamie Oliver. fata de cel "traditional" adaug seminte de chimen si chili. sotul e innebunit dupa el asa Cel din comert nu i-a placut.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

in orice supermarket (cu conservant) in cutii de plastic, sau se poate prepara din boabe de naut fierte si batute cu ulei

Mergi la inceput