exista hummus in Romania?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Humusul nu e naut, in esenta? Cum de se gaseste la macelarie!?



Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me



pentru ca macelaria arabeasca vinde si produse de bacanie arabesti. Aduc pana si ardei iuti murati din import, si nu de la bulgari

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am inteles, e vorba de fapt de mult mai mult decat o macelarie 'clasica'. Fain



Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Humusul nu e naut, in esenta? Cum de se gaseste la macelarie!?



piure de naut+pasta tahin (=piure susan preparat cu ulei)+usturoi+boia+ulei masline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

eu cumpar din cel nefiert si las in apa toata noaptea, apoi dimineata il pun la fiert cu condimente. cand e gata, pun blenderul in el, usturoi, boia si ulei de usturoi iar la sfarsit subtiez cu putina apa in care l-am fiert. merge de minune cu paine arabeasca, un fel de lipie.

*********************
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu pun si zeama da lamiie...nu pun boia.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

boia pun si pt gust pt culoare si da...am omis zeama de lamaie. (

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

lamaie? nu se acreste prea tare? sau numa asa cateva picuri?
uneori mai mancam cu frunze de menta proaspata
si boiaua e de fapt un fel de ardei macinat cu tot cu seminte, tot de la magazine arabesti cumpar.
*********************
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

nici nu stiam nautul este acelasi lucru cu garbanzo beans(din care se face hummus)...deh, nu m-am gindit sa caut pe wikipedia.

si nici nu am mancat niciodata naut in ROmania, ca sa-i asimilez cumva gustul cu hummusul de aici.

Eu ma refeream la hummusul gata preparat ca nu prea le are tata cu gatitul...chiar i-am spus astazi ca il poate gasi la Kaufland.

multumesc f mult pt info.



michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

nici nu stiam nautul este acelasi lucru cu garbanzo beans(din care se face hummus)...deh, nu m-am gindit sa caut pe wikipedia.

si nici nu am mancat niciodata naut in ROmania, ca sa-i asimilez cumva gustul cu hummusul de aici.

Eu ma refeream la hummusul gata preparat ca nu prea le are tata cu gatitul...chiar i-am spus astazi ca il poate gasi la Kaufland.

multumesc f mult pt info.



michelle


nautul se mai numeste si chickpea sau mai pe indieneste, chana (de unde vestita chana masala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Hummusul traditional este un pic acrisor (la doua cutii de naut, eu pun zeama de la o lamiie). Si culoarea nu este rosiatica. Boiaua se puna (daca vrei) doar la prezentare...in vasul pe care il pui la masa, picuri un strop de ulei de masline (extra-virgin de foarte buna calitate) si presari un praf de boia doar de frumusete.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput