exista hummus in Romania?
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Humusul nu e naut, in esenta? Cum de se gaseste la macelarie!? Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
pentru ca macelaria arabeasca vinde si produse de bacanie arabesti. Aduc pana si ardei iuti murati din import, si nu de la bulgari
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Laura25 spune:
Am inteles, e vorba de fapt de mult mai mult decat o macelarie 'clasica'. Fain
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
NinaB spune:
citat din mesajul lui Laura25 Humusul nu e naut, in esenta? Cum de se gaseste la macelarie!? |
piure de naut+pasta tahin (=piure susan preparat cu ulei)+usturoi+boia+ulei masline
kariguld spune:
eu cumpar din cel nefiert si las in apa toata noaptea, apoi dimineata il pun la fiert cu condimente. cand e gata, pun blenderul in el, usturoi, boia si ulei de usturoi iar la sfarsit subtiez cu putina apa in care l-am fiert. merge de minune cu paine arabeasca, un fel de lipie.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
kariguld spune:
lamaie? nu se acreste prea tare? sau numa asa cateva picuri?
uneori mai mancam cu frunze de menta proaspata
si boiaua e de fapt un fel de ardei macinat cu tot cu seminte, tot de la magazine arabesti cumpar.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
michelle-usa spune:
nici nu stiam nautul este acelasi lucru cu garbanzo beans(din care se face hummus)...deh, nu m-am gindit sa caut pe wikipedia.
si nici nu am mancat niciodata naut in ROmania, ca sa-i asimilez cumva gustul cu hummusul de aici.
Eu ma refeream la hummusul gata preparat ca nu prea le are tata cu gatitul...chiar i-am spus astazi ca il poate gasi la Kaufland.
multumesc f mult pt info.
michelle
caro spune:
citat din mesajul lui michelle-usa nici nu stiam nautul este acelasi lucru cu garbanzo beans(din care se face hummus)...deh, nu m-am gindit sa caut pe wikipedia. si nici nu am mancat niciodata naut in ROmania, ca sa-i asimilez cumva gustul cu hummusul de aici. Eu ma refeream la hummusul gata preparat ca nu prea le are tata cu gatitul...chiar i-am spus astazi ca il poate gasi la Kaufland. multumesc f mult pt info. michelle |
nautul se mai numeste si chickpea sau mai pe indieneste, chana (de unde vestita chana masala)
ocebine spune:
Hummusul traditional este un pic acrisor (la doua cutii de naut, eu pun zeama de la o lamiie). Si culoarea nu este rosiatica. Boiaua se puna (daca vrei) doar la prezentare...in vasul pe care il pui la masa, picuri un strop de ulei de masline (extra-virgin de foarte buna calitate) si presari un praf de boia doar de frumusete.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."