Iul-Aug 11- Hai V_florina! Hai crisspy! (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mamici, fiecare asociatie de locatari are cate o politica interna in legatura cu trecutul la intretinere, la noi de ex sunt trecuti cand implinesc 1 an.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Buna dimineata si de la noi (ne-am trezit acum un sfert de ora).

Am avut cateva zile de cosmar... cred ca am trecut printr-un puseu de crestere, cel de la 3 saptamani. COSMAR!!
Mie mi se pare ca zilele astea nu a dormit - pus cap la cap - o zi jumate (ceea ce e putin pt ei). A stat numai la san, a miorlait, chitait, marait, urlat (cand nu era sanul prin preajma) de nu mai stiam ce sa facem. Azi dimineata de exemplu s-a trezit la 5.30 sa pape si am reusit sa il pun in pat la... 9!! intre timp a facut toate cele de mai sus, cu sanul in gura. L-am pus in pat ca efectiv simteam ca cedez nervos, simteam cum imi dadeau lacrimile de oboseala. Si de la 9 pana la 9 jumate a urlat. Apoi a adormit, intr-un final...

Cat ar trebui sa creasca ei in prima luna? al meu a luat pana acum un kilogram (are 4 kile) si cam 7 cm in lungime. Mi se pare mult 7 cm, dar ma gandesc ca poate nu l-au masurat bine in maternitate? noi l-am masurat de vreo 3-4 ori aseara, si SIGUR are 54 cm.
A, si MihaelaV mi-a spus ca Alex al ei a luat 1.5 kg in prima luna (1.7 daca luam in considerare greutatea de iesire din maternitate) si 8 cm in lungime. Deci... wow!

Am facut si prima baita in cada! am vazut niste filmulete despre cat de benefic e inotul, chiar si pentru nou nascuti (fratele vitreg al sotului meu a facut inot incepand cu a 10-a zi de la nastere, pana la un an, cu un profesionist, si s-a vazut!). Si am zis sa ne incumetam si noi si tare i-a mai placut!

Nu pot sa dau de colega mea de la salarizare. Vroiam sa intreb, cele 42 de zile de dupa nastere - lauzia - trebuie sa aduc concediu medical de la medicul de familie pt ele? sau cum se procedeaza? si dosarul pt indemnizatia mamei se depune NUMAI dupa cele 42 de zile? stiu ca e ceva legat de un calcul, dar chiar nu am inteles niciodata cum sta treaba (bine, nici nu mi-am batut prea tare capul ). Pana acum am beneficiat de 2 luni de concediu, in a doua la sfarsit am nascut. Si august cum se considera? sunt in dubiu.

S-a trezit teroristul.

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

L-am amanat 5 min cu masa

Felicitari Anaemi si SdCristian pentru botez!
Si abia astept sa nasca si "codasele" noastre sa ne mutam in partea cealalta
Eu va citesc in fiecare zi, dar mereu alaptez, si nu pot sa scriu (ca se sufoca cu sanul, daca nu i-l tin eu )

E, gata, pana aici mi-a fost. Au inceput decibelii...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

L-am amanat 5 min cu masa

Felicitari Anaemi si SdCristian pentru botez!
Si abia astept sa nasca si "codasele" noastre sa ne mutam in partea cealalta
Eu va citesc in fiecare zi, dar mereu alaptez, si nu pot sa scriu (ca se sufoca cu sanul, daca nu i-l tin eu )

E, gata, pana aici mi-a fost. Au inceput decibelii...
Va pup!

Doamne Ireth cat te inteleg......deja simt ca nu mai pot...de 2 zile numai cu ...Plec 2 secunde incepe sa faca scandal.

Si nici nu cred ca se hraneste, ci mai mult ma foloseste ca suzeta... am incercat suzeta insa o scuipa si se enerveaza de numa.

In rest, oboseala cat cuprinde..Cred ca am dormit ceva ore, dar nu stiu cate...2-3 pe noapte, iar ziua sunt atatea de facut dar stau cu cookie agatzata tot timpul.

Felicia, mamica de 2 comori: (Gabriel) si (Ana-Maria)
_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

ireth eu stiu ca trebuie sa aduci concediu medical de la medicul de familie pana cand expira cele 126 zile, nu conteaza cum le-ai impartit atata timp cat ti-au ramas cele 42 obligatorii dupa nastere.

De ex. eu termin cele 126 de zile pe 4 septembrie si am termen de 90 de zile sa-mi depun dosarul ptr indemnizatie, evident ca interesul meu este sa-l depun cat mai repede. Am si luat documentele, trebuie dus la locul de munca ultimul concediu medical si de completat formularele tipizate care se iau de la primarie de catre cei de la contabilitate sau resurse umane.

sa-ti revii, e greu intotdeauna dupa puseele astea

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

micuta brunetica!! sunteti o familie tare frumoasa!!

Multumim!
La voi cum merge ? Bb e cuminte?
Ca la noi e cuminte pana cand vrea sanul...atunci e o mica terorista. Maraie si trage de tot ce prinde, poate poate e de papat!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

un si pentru tine felicia

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Eu merg sa dorm...ca acusi cookie ma ia de fresh si efectiv sunt terminata..

Iam dat la 9 seara, la 12, la 2 apoi la 3 apoi la 5,30 pana la 6,30 am dormit apoi pana la 9 amandoua, papat la 9, 10, 11, 12!!!!

e minune, doarme de o ora jumate.

Sa inteleg ca asta e un puseu de crestere????

_

Mergi la inceput

Gata fug, ca s-a trezit...si deja pare super hamesita

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

feli ptiu sa nu deochi dar eu nu credeam ca exista copil asa cuminte pana sa il am pe bb2 si bb1 a fost cuminte dar nazdravana, neastamparata!! asta micu' (are 6 luni) doar papa...si papa nu gluma avem 9 kg deja!!!) face nani ca un purcelush...noaptea aproape 11-12 ore si ziua inca 4 ore! deci ce mai ...boierime iar fratiorii sunt topiti unul dupa celalalt...buburuza cand vine de la gradi numai pe langa el sta..atata il gadila iar el e fascinat de ea
la voi cum e?

Mergi la inceput