Strugurasi S-O 11-BRAVO Loredanar ... (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Citat:
citat din mesajul lui seidana
sper sa nu nasc maine, ca e 22 .. ziua cand s-a nascut el, si a plecat la inegeri...

Sei o sa fie cum o vrea Dumnezeu. Eu am nascut pe 19, cand ar fi fost ziua tatalui meu care nu mai este de 9 ani. La inceput am fost suparata, n-as fi vrut atunci. Chiar daca la mine nu a fost natural si spontan ci programat, n-am mai amanat daca medicul a spus ca trebuie sa-l scoatem. Cand ma intrebau cand nasc, imi aminteau toti ca era si ziua tatalui meu, de park eu aveam cum sa uit. Nu mi-a placut deloc ca se facea legatura cu el, insa m-am impacat cu ideea si acum nu mi se mai pare ceva trist, ci o iau ca pe dar de la Dumnezeu. Tata inainte sa moara mi-a spus ca ii pare rau ca nu apuca sa plimbe nepotii cu caruciorul.

bujo mami de Filip si 38+ cu

fetele, tot ce ni se intampla in viata are un scop, nimic nu este intamplator.
Doamne, Doamne are grija de noi.

37+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Multumesc Andreea mult pt incurajari.Nu stiu cum sa fac, ca sunt intre ciocan si nicovala.As merge la dr. dar drumul pana acolo ma distruge, ca e f rau, si atunci e f posibil sa imi declanseze travaliul, si inca nu am 34 saptamani, nu ma primeste la clinica sa nasc.Abia vineri am 34 saptamani si atunci ma si duc la control.Daca stau acasa doar ma stresez, dar presupun ca nu am chiar ghinionul asta sa nasc in urmatoarele 4 zile..asa ca stau si ma rog si sper..Nici contractul cu clinica nu il am, il fac abia vineri.
Aseara am visat ca nasteam, si eu nu aveam nici buletinul la mine, nu eram nici epilata si nici contractul cu clinica nu il aveam..A fost groaznic..

33+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Citat:
sper sa nu nasc maine, ca e 22 .. ziua cand s-a nascut el, si a plecat la inegeri...

Sei o sa fie cum o vrea Dumnezeu. Eu am nascut pe 19, cand ar fi fost ziua tatalui meu care nu mai este de 9 ani. La inceput am fost suparata, n-as fi vrut atunci. Chiar daca la mine nu a fost natural si spontan ci programat, n-am mai amanat daca medicul a spus ca trebuie sa-l scoatem. Cand ma intrebau cand nasc, imi aminteau toti ca era si ziua tatalui meu, de park eu aveam cum sa uit. Nu mi-a placut deloc ca se facea legatura cu el, insa m-am impacat cu ideea si acum nu mi se mai pare ceva trist, ci o iau ca pe dar de la Dumnezeu. Tata inainte sa moara mi-a spus ca ii pare rau ca nu apuca sa plimbe nepotii cu caruciorul.

Normal ca va fi cum vrea Domnul, insa chiar ziceam ca 22 e umbrita de suparare, ziua e altcuiva , aminteste de ceva trist si probabil nu vrem sa fim cu sufletul indoit in aceasta zi de celebrare a ei...
Insa m-am linistit cand , desi am crezut ca mamei ii va fi ff greu la ideea de 22, a zis ca de ce ma gandesc la astea, sa fie mica sanatoasa... ea oricum vede in toate un semn ..

39+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Didi... si eu zic sa mergi la un dr... fie al tau fie nu, e important sa fii linistita...

Andree , f fain ap, si imi place avionul de numa....

Merg la patic cu contractii regulate dureroase, inclusiv durere de sold/picior insa nu dese... de acum cum vrea DD.. daca vrea sa fie 22 , macar sa fim amandoua sanatoase....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

La tine e mai proaspat evenimentul si de aceea e mai trist. Insa vei vedea ca timpul vindeca rana si pe viitor perioada asta iti va aduce motiv de bucurie, nasterea puiului tau. Si intr-adevar, nimic nu e intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sei sa ne anunti daca e ceva. Si eu am avut in seara asta vreo 2 contractii nasoale si lungi, dupa o zi de liniste deplina. Sper sa nu ma apuce nimic noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Fetelor imi cer scuze ca nu am acum atentia suficient de distributiva sa va raspund fiecareia pt lucrurile frumoase pe care le-ati spus. Va zic din nou ca apreciez si ca ajung la noi energiile pozitive.

Relatia cu bibi a inceput sa fie mai apropiata, pe o scala a curajului de 1 la 10 am ajuns astazi de la 1 la .... 2. :)) Imi este extraordinar de frica sa nu ii fac rau, sau f emotionata si imi vine sa plang din orice. Dimineata era un pic fosaita mi-au spus ca atunci cand este agitat are ceva ... nush stenter nu stiu cum i-au zis ... respira cu fluieraturi, cand e linistita respira absolut normal. Am bocit de mi-a sarit camasa nu ma puteam opri desi intelesesem ca nu e nimic grav sau neobisnuit... Nu stiu daca e normal sau nu dar am un sentiment de neputinta din care ma stradui sa ies pentru ca nu vreau sa ajung la depresie dupa ce Dumnezeu ne-a oferit asa o fetita de minunata.
Am zis si in povestioara cu nasterea ca ieri am inceput viata de la capat ............ mai spun asta o data. Tot acum are alta insemnatate, nimic nu mai e la fel - oricat de radical suna... O iubesc cu tot sufletul. Am simtit si in timpul sarcinii o mare iubire pentru bibi, insa acum ca o poti tine la pieptul meu si stiu ca e un sufletel mititel care isi pune viata in mainile noastre e coplesitor. Stiu.... suna a inceput de depresie post-natala.... :))))) Lacrimez cand scriu asta... clar miroase a depresie. :))))

Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!

Draga mea Lore, nu e deloc depresie.... dar deloc. Esti coplesita de hormoni! Ocitocina e numit hormonul fericirii, la nastere ajunge la cote maxime ... iti vine sa plangi nu de neputinta ci pentru ca toata fiinta ta se transforma si de acum vei iubi toata viata, neconditionat acel omulet cuibarit pe pieptul tau, iar tu constientizezi in fiecare clipa ca e cea mai mare responsabilitate si cea mai mare fericire a ta. In cateva zile lucrurile se vor regla incet incet... iar peste cateva saptamani vei crede ca mara a fost acolo dintotdeauna.
Stii ce, eu spun sa plangi, dar sa plangi de fericire si atat... nu de teama... alunga teama chiar daca e cel mai nou si mai important lucru din viata ta acum omuletul acela mic.
Savureaza fericirea asta si lasa-o a te invadeze

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu

Mergi la inceput

Citat:

Didi... si eu zic sa mergi la un dr... fie al tau fie nu, e important sa fii linistita...

Andree , f fain ap, si imi place avionul de numa....

Merg la patic cu contractii regulate dureroase, inclusiv durere de sold/picior insa nu dese... de acum cum vrea DD.. daca vrea sa fie 22 , macar sa fim amandoua sanatoase....

Merci Sei. Avionul cred ca a fost primul obiect pe care l-am vazut si dorit pentru bebe. Este cadou de la frate si cumnatica pentru bebe si casa noua

sa ne ti la curent cu starea ta, nu ne lasa sa stam pe jar

37+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Fetelor daca e ceva inainte de spital va anunt , insa schimband pozitia m-am linistit se parev, desi ultimele 3 contractii au durat mai bine de 1 min... insa de 40 min liniste si pace.. numai bine de somn...

Mergi la inceput

somnic linistit

ma bag si eu la

sa avem o saptamana minunata!

37+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput