Floricele de liliac de mai-iun 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

zguby77 e dragut foc, flacaul tau.
Spor la treaba!
Daca as fi avut ardei, as fi facut si eu zacusca.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Multumesc Ioanact.

Va invit la cafelutza de week-end!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Eu va dau o cafea,dar sigur va ramane nebauta.
Mi-am incarcat si eu bateriile vineri seara cand m-am reantalnit cu cateva foste colege din liceu,dar se pare ca nu sunt Duracell ca deja s-au cam terminat.
A fost frumos sa ne revedem dupa atatia ani,sa aflam incotro au dus-o anii pe fiecare,sa depanam amintiri si bineinteles sa radem pana ne-au dat lacrimile.
Acum plec un pic pe la tara poate imi vor licari bateriile macar un pic diseara cand ne intoarcem

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Vreau eu cafea, ca sunt obosita si

Ne-am intors aseara, am condus 8 ore aproape, am ajuns lesinata. Iar noaptea a fost atat de cald, ca am crezut ca ma sufoc. Dupa ce am deschis geamul n-am mai putut dormi din cauza zgomotului de afara (masini, caini - eu sunt sensibila cu astea). Asa ca m-am odihnit ca naiba.

Vreau inapoi la maaaamaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Vin si eu la cafea, vad ca ma obisnuiesc sa o beau dim cu voi aici :)

vad si eu ca e slaba activitate dar cine stie poate is fetele in vacantza, sau poate picii le ocupa mai tot timpul de nu mai ajung la calculator....

Cris si noi am avut intalnirea de 15 ani si cum am hotarat sa venim cu catel si cu purcel, a tb sa mergem la un loc de joaca :)

O Duminica frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zguby77

Vin si eu la cafea, vad ca ma obisnuiesc sa o beau dim cu voi aici :)

vad si eu ca e slaba activitate dar cine stie poate is fetele in vacantza, sau poate picii le ocupa mai tot timpul de nu mai ajung la calculator....

Cris si noi am avut intalnirea de 15 ani si cum am hotarat sa venim cu catel si cu purcel, a tb sa mergem la un loc de joaca :)

O Duminica frumoasa va doresc!

Noi am fost numai fete...nu a fost cv organizat,ne-am hotarat de pe o zi pe alta si a iesit girls night out
www.romania-actualitati.ro/files/image/EMISIUNI/ACTUALITATEA%20CREDINTEI/Foto/ceasca%20cafea%202.jpg" target="_blank">Cafea

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Da ce liniste iarasi pe aici..

Cris, multumim de cafea.

Fetelor, ca sa mai animam atmosfera, va propun ca toata lumea de fiecare data cand intra, sa povesteasca ceva amuzant facut de copilul (sau copiii) din dotare - un gest, un cuvant, o intamplare, orice i-ar face pe ceilalti sa zambeasca.
In felul asta ne mai laudam un pic (in sensul bun al cuvantului ), dar si inveselim pe altcineva.

Ce ziceti?

Hai ca incep chiar eu: Maria de cateva zile alearga prin casa www.youtube.com/watch?v=RYMgPnFAIt4" target="_blank">asa - inclinata usor in fata si cu mainile intinse la spate - FIX ca un pinguin
Mor de dragul ei cand o vad

Acum sa vad cine raspunde provocarii mele

Mergi la inceput

Buna!

cris multumesc pt !
corinasmile e buna ideia.
Numai sa ma gandesc ce-a facut Justina amuzant.
Credeam ca ai filmat-o cum merge ca un pinguin.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Aproape in fiecare dimineata Justina cand se trezeste , striga: tatîî, tatii, rareori cu 'i', la urma.
Cand o mai certam' pe Ioana, face si ea: na-na si chiar zice na-na. De fapt o loveste pe Ioana (asta nu e chiar amuzant ).
Daca o intreb, daca face pipi imi aduce oala. Daca ii vine face la olita. Acum doua zile a facut si primul kk la olita.
Ca tot sunt la capitolul olita, Ioana de 2 sapt a renuntat la pampersul de noapte (cam tarziu, dar e bine si-acum), se trezeste si cere sa faca pipi.
Cam atat.
Daca imi mai aduc aminte, va m scriu.
O zi buna!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Eu sunt la a doua cafea pe ziua de azi :)

Corina ultima care a facut-o Luca ar fi ca mi-am gasit telefonul in cosul de gunoi, deoarece eu ii tot spuneam ca mizeria adica kk se arunca la gunoi, si cred ca fara sa imi dau seama am zis sa nu puna mana pe telefon ca e kk si uite asa era sa fac un mare ....
Ma duc sa fac ceva de mancare ca imediat se trezeste.

O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput