Floricele de liliac de mai-iun 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
arturicii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Salutare !Ne-am repatriat si noi, dintr-un concediu tare, tare fain, despre care o sa va povestesc una-alta in postarile viitoare, de vre-o saptamana, si ne-am reobisnuit incet, incet cu casuta noastra. Adelina a crescut mult, e cuminte si desteapta foc Si ta-na-na-na: mai asteptam inca o floricica, anul viitor, tot in mai Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 4+ DPN 16 mai 2012 povestea stelutei de mare - vestuta |
FELICITARI!!!!!!!

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Salutare !Ne-am repatriat si noi, dintr-un concediu tare, tare fain, despre care o sa va povestesc una-alta in postarile viitoare, de vre-o saptamana, si ne-am reobisnuit incet, incet cu casuta noastra. Adelina a crescut mult, e cuminte si desteapta foc Si ta-na-na-na: mai asteptam inca o floricica, anul viitor, tot in mai Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 4+ DPN 16 mai 2012 povestea stelutei de mare - vestuta |
Felicitari !!!

Sarcina usoara !!!

R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
aka spune:
Sarcina usoara nana. Si
.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

de
4+
povestea stelutei de mare
Capitol nou