Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Haide ca v-am facut capul calendar.
Intrebare: am luat periuta de dinti la copil (set de 3 in functie de varsta). Acu trebuie sa folosim si pasta??? Oricum ar inghiti-o, dar trebe?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Ralu si mie imi mai curge niste lichid semitransparent din sani. Si eu ma intreb pana cand.

Mai voi ma speristi cu entrovirozele. Sapt viitoare plecam la mare si numai la asta ma gandesc. Fetele care ati mai fost la mare. Am si eu cateva intrebari: Am luat piscinuta. Ce apa pun, plata? Ma gandeam sa iau scutec de apa sa nu il apuce caca/pipi acolo. Mai ales ca o mai imparte cu un baietel. A folosit cineva? Sunt buni?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Haide ca v-am facut capul calendar.
Intrebare: am luat periuta de dinti la copil (set de 3 in functie de varsta). Acu trebuie sa folosim si pasta??? Oricum ar inghiti-o, dar trebe?

eu le am luat din DM un set, cele de la 6 luni
rod la ele ca la balamuc
le am dat numai pe cele din silion/cauciuc...ca nush ce material e
sa vezi bataie ce e pe ele
tre sa mai iau un set, ca sa nu se mai certe pe ele

pasta de dinti mai tarziu
Razvi nici n are dinti

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

HEY!
am fost la tara la bunici ,am dormit acolo..a fost vreme superba..pe malul Muresului..distractie la maxim..muzica de club..multi decibeli..buba s-a distrat de minune!

Gabiu;pupici draga mea si MULTA SANATATE!!!!!!!!

Madalina;da vreau cartofi!cum sa nu

in rest pupici la fete

Mergi la inceput

Mire si eu tot set de periute de la DM am luat. Ii place aia din cauciuc. Cu celelalte mai stam.
Incaltari de bebe am vazut multi in galerie la Real Palladi. E o tanti cu o taraba acolo.
Roxx vezi ca e si taraba cu sucuri Vita!

Tunde cati cartofi vrei? E 10 lei kilu.

Mergi la inceput

Ce tare!!! Azi am avut forumul la discretie! In proportie de 95% numai eu am scris!
Ma duc sa fac baie la copil singurica. Soata e la tenis. Trebe sa pregatesc si ratustele ca fara nu ne mai place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hey fetele!

Am revenit si noi din lungile plimbari de uikend.
Am retinut ca ZUMZU pleaca la Viena cu Darius, tinem pumnii sa fie totul bine!
- ca Bubu de ANKA a devenit explorator si face nebunii cu lingurita de papa! Bravo Bubu, ca si asa era mami suparata ca papi prea curat!
- ca pe DOLORESS o asalteaza familionul cu mancare ”romaneasca”! Hehe, ia ganditi-va, daca veneati de Pasti sau Craciun?

Am mai retinut povestea cu copiii urlaciosi si mega-rasfatati care si pe mine ma termina nervos...

Cu transpiratul - si Catalina transpira la cap destul de mult in ultimul timp, dar nu mi se pare un motiv de stres. parul creste, e cald...asta e!

MADA, eu am citit ca pasta se foloseste mult mai incolo, cand are toti dintisorii, si putina, cat gamalia de chibrit la inceput, apoi ajungi la un bob de mazare. Dar acum e devreme, zic eu.

BLUE, super tare faza cu turul pietonal al Bucurestiului, parca m-as baga si eu duminica viitoare de la 18, daca nu intervine altceva. Ce zici?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Tunde cati cartofi vrei? E 10 lei kilu.

trimite-mi un sac
vreo 2 kile..pe urma transportul costa mai mult decat cartofii

Mergi la inceput

Tunde ai 2 PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

30 de grade la noi si murim de cald. Bubu nu poate sa se culce, e agitat...
Mami e pleostita de tot. Nah, c-am vrut caldura, manca-o-as coapta.

Mergi la inceput