Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

tzuna nu ma speria..am fost la 3 medici pana acum si nici unul nu s-a aratat ingrijorat..nici al meu n-a facut febra..eu sper sa fie bine..desi nu-mi prea miroase a bine.Ma bucur pt cea mica ca e mai bine cat de cat..klebsiela asta ce-i cu ea?si de unde la un bb asa mic?Mie mi s-a spus ca-i viroza luata de afara..m-am saturat de explicatia asta..si-mi vine sa-l inchid in casa forever ca i s-a acrit si lui amaratul de aerosoli..3 sapt am facu ultima data..dintre care 4 zile cu dexa, picaturi..schimbate de vreo 2 ori, ultimele erau c antibioic,siropuri..nici nu mai stiu cate..batista bebelusului..vaiiiii.....nici nu vreau sa va explic cata plansul pe el...i-am facut niste nari cat marea neagra saracul.Acum ii dau doar ventolin sirop..si nu-mi place deloc ptc are un usor tremurat al mainilor..scrie si pe prospect ca-i cea mai posibila reactie..dar oricum nu-s linistita.
Noi fiindca stam prost la cap.mancare am fost sfatuiti sa nu facem rotarixul..si nu l-am facut desi mi-as fi dorit tare mult..mi-a fost frica si sa-l fac si pediatra n-a vrut sa riste...si vaccinul de 4 luni l-am amanat din cauza racelii..sper sa-l putem face ca trece timpul si acusica face 5 luni si tot fara vaccin e.
Tzuna sa ne mai spui de piticel ce face..ii tin pumnii sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Bebelina e mai bine. mananca bine, doarme si e mult mai alintata ca nu o lasam deloc sa planga (si asa e ragusita rau) asa ca s-a invatat sa o tinem numai in brate, numai cu jucarii si toata atentia sa fie asupra ei. Nu ca ma deranjeaza dar nu mai am deloc timp pentru gaza mai mare si-mi pare tare rau.
De tusit tot tuseste, doarme prost ca tuseste si-i zboara suzeta si se apuca de plans si tot asa. S-a reglat de tot cu scaunele si are 1-2 pe zi.... Am ramas cu supa de morcov si incet incet ii bag si restul legumelor... Saraca de ce diversificare fortata a avut parte... Dar macar a avut si medicul dreptate si imediat si-a revenit cu scaunele fara alt tratament. Klebsiela asta ... eu cred ca e luata d ela medicul de familie cand am facut vaccinul de 4 luni ca prea se leaga toate. Plus ca ne-am facut si noi analizele si nu avem.

Oana-Pui- sanatate puiului mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2011 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput