Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Fetelor, va spun eu cum sa faceti:
"Buna ziua, o programare la dr. X"
"Aveti abonament la noi"
"OOO, Da, sigur ca am abonament, altfel nu as veni la Dvs" (eu nu am avut abonament - e drept ca nici nu m-au intrebat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Anna, nu cred ca merge asa . Receptionera intreaba inttodeauna numele fetitei, plus ca le aud la telefon cum tasteaza, verifica in sistem daca ai abonament. Cel putin la Regina Maria asa fac.

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor ,de dr pediatru Giosanu Constantin ati auzit,ce parere aveti,merita batut drumul de la Craiova la Bucuresti pt o consultatie la dansul?Fetita mea nu are nimic insa as vrea sa o vada si un alt pediatru decat cel la care mergem noi aici...multumesc,
Pupici

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

lumimar eu am cateva colege care sunt la el..sunt multumite de el dar nici bebeii n-au avut probleme..daca merita batut drumul..nu stiu..depinde cata nevoie are bb-ul de asta..daca copilul n-are nici o problema sincer eu nu l-as trambali pe drum..si vremea azi e asa maine asa..acum cum consideri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Multumesc Oana
Nevoie nu are printesa insa eu trebuie sa ajung in Buc la controlul de trei luni (teoretic) dupa op cezariana la dr Albu la ML Grivita si am zis ca daca tot ajung nu ar fi rau sa o vada si pe ia un alt pediatru.Problema este ca nu am cu cine sa o las acasa si trebuie sa o iau cu mine
Puiutii vostri ce mai fac?

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Nu stam prea bine incepand de aseara.

Am gasit un pediatru recomandat d eo prietena care a venit acasa luni dimineata: Sara are bronsiolita si diaree. Pt bronsiolita a primit aerosoli cu ACC si eurespal, pt diaree hidrasec (dar ii dadeam deja) si protectis. Si ce sa spun.. pana ieri toate bune si frumoase. Avea doar 5 scaune,tusea mai putin febra deloc.

Azi noapte insa a tusit, a durut-o burta, a plans rau si a dormit f putin si a supt doar la 4 dimineata. Azi si mai rau ca a supt putin la 10 si apoi nu a mai vrut nimic. A plans si a dormit. Am sunat din nou pediatra care a consultat-o luni si cica ar fi putin deshidratata si sa-i dau saruri de rehidratare (pe care le scuipa intr-o veselie desi i le dau cu o pipeta de plastic) . Am vb si cu o prietena medic la fundeni si mi-a facut legatura cu un pediatru de la infectioase care la fel a zis ca nu e grav dc nu face febra si nu vomita. Dar nu mananca si nici ceai/apa/ sol de rehidratare nu se omoara cine stie ce. Sunt chiar suparata. Am un deja-vu ( ca sunt patita cu cea mare cand avea 1 an si 3 luni), mi-am luat liber maine ca sigur ajungem la spital dc o tine tot asa.

Sper ca restul bujoreilor sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Tzuna, sanatate multa Sarei! sper ca azi sunteti mai bine .

Si a mea cea mare a avut zilele trecute viroza cu raguseala, febra, acum tuseste, iar de ieri a inceput si cea mica cu temperatura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

din pacate nici noi n-avem vesti prea bune..matei nu mai are muci dar are o haraiala urata rau in piept..se aude atunci cand se agita si cand plange..si zilele astea a plans nene nu gluma..nimic nu-i convine nimic nu-l multumeste..si cu un deget daca il atingi si nu-i convine..sa vezi plansul pe el..nu mai zic daca incerc doamne fereste sa-i scot mainile..sa fim intelese..ambele maini..din gura.Ieri am fost la al doilea doctor care-mi zice ca copilul n-are nimic, la plamani nu se aude nimic cica, in gat e curat, urechile sunt bine..ce mai super copil sanatos numai eu sunt nebuna si le spun ca copilul nu e bine...De mancat nici el nu se omoara..azi mai mult fortat i-am dat ceva sa manance..si a luat foarte putin in greutate.Abia cu insistente luni avem programare la un medic ce se ocupa cu partea asta cu plamanii..sunt asa obosita de nu va imaginati..si dim de dim ma indop cu pastile ca am o raceala care ma pandeste de ceva vreme..si cred ca, cum va prinde sistemul imunitar jos..praf ma face..acum o luna chiar de botez am tras-o cu penicilina o sapt din 6 in 6 ore de n-am mai jos om.Tzuna foarte rau imi pare de cea mica..aveti grija de voi si mai zi-ne ce face.Lumimar in grivita nu stiu daca mai exista doctori pediatrii..s-au mutat majoritatea in spitalul de pediatrie din pipera acolo unde avem si noi pediatra..sa nu fie si giosanu printre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Nu suntem la spital, suntem tot acasa.... Ce sa scpun.... E greu, doarme prost, mananca si mai prost, am stat joi si vineri numai cu seringa de nurofen sa o hidratez din 5 in 5 minute.... si se pare ca da totusi rezultate. In scaun i-a iesit klebsiela.Am vb din nou cu medicul infectionist care mi-a spus sa-i dau si smecta si supa de morcov pasata subtire si surpriza: deja are doar 3 scaune pe zi.
Bronsiolita a dat in laringita si suntem f stresati dar se pare ca o tinem sub control cu aerosoli ci dexamed data asta. Tb sa-i dau si eurespal sirop dar de ieri nu mai reusesc sa i-l dau pt ca vomita tot imediat ce i-l dau indiferent cat de incet i-l dau (si mai ales inainte de masa) dar degeaba. Dr nu-mi raspunde la telefon ca sa o intreb cu ce sa-l inlocuiesc ca i-l dau degeaba... mai rau o chinui.
Noaptea dorme prost dar doarme . Are si un dintisor in stanga jos iesit vineri dimineata. E agitata, ma musca de san cu farama aia de dintisor si moare de ras cand ii fac aerosoli pt ca o las sa rontaie mascuta.

OANA-PUi tot asa cu un harait in piept a inceput si nebunia noastra. Sara nu a facut deloc febra.
ediatra care a venit acasa mi-a spus ca mai toti bebelusii ei s-au imbolnavit in perioada asta indiferent dc au sau nu fratiori la gradinita. Cica totusi nu i-a ajuns nimeni in spital.

Multa sanatate tuturor puiutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Ce sa mai ajungi in spital...sa iei supliment de necazuri pt. acasa ?!

Am facut ieri vaccinurile de 4 luni (Infanrix si Rotarix), deocamdata e doar agitata si maraita, sper sa nu apara altele ulterior. Deoarece nu are decat 6 kg la 4 luni, doctorita a zis sa incepem diversificarea la 5 luni (desi in mod normal ar fi zis la 6 luni, fiindca e alimentata la san).

Eu iau Oscilocconimum si vitamine sa nu-i aduc ceva "brontozauri" din oras fetitei, pana acum am reusit sa scapam (si eu si ea).

Multa sanatate bebeilor si mamicilor !

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput