Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Neata!!!!

Gianina, bine ai venit, sa fi sanatoasa si sa ai un bebe sanatos!
Fetelor, MULTUMESC pentru sutinere si incurajari. M-au apucat emotiile si teama, nu stiu ce e cu mine. Ma tot dadeam rotunda ca nu imi este frica si acum.....
Legat de momentul in care se face amnio, medicul meu mi-a spus ca intre 16-18 saptamani, insa eu o voi face la 13 sapt si 2 zile pentru ca am suficient lichid amniotic si pentru ca sa pot lua o hotarare cat mai repede, sa nu ajung la 5 luni ca trebuie sa fac avort. Nu o sa fie cazul.....
La numele copilului m-am gandiu si eu la inceput, insa de cand cu toxoplasma "masii" nu vreau sa ma mai gandesc la nimic, nu ma uit dupa nimic, nu caut nimic... Astept sa stiu ca totul este bine. ILINCA este minunat, este un prenume la care m-am gandit si eu. Daca e flacau, este mai dificil... Oricum pentru mine nu mai conteaza nimic decat ca bebe sa fie sanatos .
Va pup si o duminica frumoasa!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

puiutza Te cred ca ai emotii, e normal, abia astept sa ne dai vesti bune! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa nasti o Ilinca sanatoasa si frumoasa foc!

lexi multumesc!! incerc sa o conving pe Sara sa o bag in cada, la spalat. Dar se lasa cu circ, pt ca avand parul cret, ca mine, o cam chinui la pipetanat, apoi nu suporta sa simta cum ii curge apa pe fata si ma dispera de fiecare data Dar am toaaaaaaata duminica la dispozitie, asa ca nu ne grabim

Alina 18+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Trece-ma...daca isi schimba culoarea..schimbam dupa!

*Blackmoon Lady 16+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Alina

My_Lady Felicitari pentru caruciorul roz.

Vreau si eu carucior....

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Eu cred ca o sa raman singura cu surpriza in burtica, pt ca am decis cu sotul sa nu aflam sexul copilului, decat la nastere Bine, mie s-ar putea sa imi spuna dr, dar va fi marele meu secret!
Oricum vreau sa iau hainute albe si bej pt inceput. Mobila o am alba, caruciorul bleumarin, cadita si masa de infasat galbene, deci totul e unisex.

Alina 18+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Noi abia asteptam sa stim ce vom avea si pentru ca suntem inconjurati numai de curiosi nevoie mare, lor vrem sa le-o facem si sa nu le spunem pana la natere. Doar eu si sotul meu sa stim ce sex va avea copilul........... hi, hi, hi! Suntem rai?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Olishka, femeie superba, pai tie iti trebuie lacrimogene acum?Nu suntem noi oricum extrem de sensibile?
Puiutza, trebuie sa fie bine, vei vedea ca va fi bine!Eu fac amnio din cauza varstei, nu pentru ca ar fi vreo problema.Dimpotriva, la morfofetala , Iosup m-a intrebat de ce vreau sa traumatizez un copil sanatos.Si poate tocmai de aceea eu sunt un pic mai linistita.Dar pe tine te inteleg intocmai prin ce treci!Dumnezeu nu te va lasa, vei vedea!Si nici eu nu voi descoperi lucruri rele la mine,da?
Ma bucur mult ca v-a placut ce nume am ales!Astazi am inceput sa fac sport din nou, adaptat situatiei...Am mers la bazin, m-am simtit foarte bine si incerc sa o fac in continuare, cel putin de doua ori pe saptamana.Va pup si va imbratisez cu drag pe voi si pe puiutzii vostri!

Mergi la inceput

Vai aerlilian, dar cine a spus asa ceva???? Nu inteleg exact intrebarea... Eu sunt sigura ca la tine totul este bine. Iti tin pumnii sa treci repede peste procedura si sa ai in sfarsit confirmarea ca totul este bine. Dumnezeu sa fie alaturi de voi! Ma bucur tare ca esti in forma si te simti bine. Eu nu sunt deloc bine psihic, am tras o rapaiala de plans mai devreme si cred k ma mai incearca pana diseara. Asta si pentru ca probabil am stat inchisa in casa singura si azi si ieri (sotul meu este la servici pana tarziu) si imi fac mii de scenarii care mai de care mai oribile. Sunt treaza de azi-noapte de la 2:00 tot din cauza grijilor, sper sa dorm in noaptea asta.... Parca mi-a scapat totul de sub control...
Mai am un pic si nu il mai stresez nici pe bebe, nici pe voi...
Va pup

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Vai puiutza !!! nu stresezi pe nimeni !!! Poate pe bebitza din burtica. Tu te incrunti iar el se supara si iti spune: " mami, mami, nu mai plange! eu sunt bine, o sa vezi. Dar nu imi place sa te vad suparata! Vreau sa zambesti si sa imi povestesti cum l-ai cunoscut pe tata." Stiu cum e sa stai in casa si eu stau de 2 zile. Daca tu consideri ca ti-ar prinde bine, iesi un pic, e frumos afara si e ora potrivita pt o plimbarica. Preiveste in jur cate minuni ne creeaza lumea. Dar cea mai mare minune...e in tine. Ai grija de ea! Sunt miracolele noastre, cu bune si cu rele. Ei sunt firavi, insa mai puternici decat credem noi. Trebuie sa ai incredere in sufletelul din burtica ta pentru ca el are incredere in tine !

Iesi la o plimbare !!!
Noi iti suntem alaturi !!!

gravidutza 17+ de bebitza tzopaila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

buna burticute,ma bucur pentru cele care stiti deja ce ascundeti in burtica si tin pumnii stransi fetelor cu amniocenteza.Inca nu va retin numele sa scriu ceva cuiva in parte dar va doresc sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi si voinici

Mergi la inceput